Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ: ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 





Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Έχω πολλαπλά αναφερθεί στο ανείπωτο χάλι των περισσοτέρων μιτροφοριτών (ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ)

«Και προσκαλεσάμενος τους δώδεκα μαθητάς αυτού έδωκεν αυτοίς εξουσίαν πνευμάτων ακαθάρτων ώστε εκβάλλειν αυτά και θεραπεύειν πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. ... Τούτους τους δώδεκα απέστειλεν ο Ιησούς παραγγείλας αυτοίς λέγων· 


Εις οδόν εθνών μη απέλθητε, και εις πόλιν Σαμαριτών μη εισέλθητε· πορεύεσθε δε μάλλον προς τα πρόβατα τα απολωλότα οίκου Ισραήλ. πορευόμενοι δε κηρύσσετε λέγοντες ότι Ήγγικεν η βασιλεία των οὐρανών. ασθενούντας θεραπεύετε, λεπρούς καθαρίζετε, νεκρούς εγείρετε, δαιμόνια εκβάλλετε· δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε»
 (Ματθ.Ι,1,5-8) 


O Χριστός έδωσεν εξουσία και στους Αποστόλους να ενεργούν Θεϊκά, να θεραπεύουν ασθενείς και να εγείρουν νεκρούς!!! Αυτό προ Πεντηκοστής, από εκεί και πέρα αδιάλλειπτη φώτισιν του Αγίου Πνεύματος τους επέτρεψε να κάνουν θαύματα μεγαλύτερα από τα δικά Του.


ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΝ.

Οι Απόστολοι αυτήν την δωρεά την παρ-έδιναν στους διαδόχους τους («δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε») και είναι η αποστολική διαδοχή των επισκόπων.


Που είναι λοιπόν σήμερα οι διάδοχοι των Αποστόλων να εκτείνουν την χείρα τους θεραπεύοντας ασθενείς, καθαρίζοντας λεπρούς, εγείροντας νεκρούς, εκβάλλοντας δαιμόνια, δωρίζοντας την δωρεάν που έλαβαν ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ; 


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΘΗΚΑΝ;

Μήπως προσπαθούν να κρύψουν ότι "παράπεσε" αυτή η ανείπωτη Θεϊκή δωρεά;

Ρίχνοντας την ευθύνη στους πιστούς ότι αυτοί φταίνε για τα αμαρτήματά τους και στον Θεό ότι επιτρέπει όλα όσα συμβαίνουν. Για να κρύψουν την αναξιότητα φορτώνουν τη κατάντια τους αλλού.

Επιπλέον απαιτούν υπακοήν, όταν οι ίδιοι δείχνουν ανυπακοή στις εντολές του Χριστού.


Απόστολε που δίδασκες και Θείον Νόμον δεν εκράτεις;


Υπακοή κάνουμε στους Θείους Κανόνες κι όχι στον κάθε παλιάνθρωπο!!!

Ο Χριστός δεν επέβαλε ποτέ τίποτα!

Αυτοί οι μιτροφορίτες πως επιβάλλουν μάσκα στο πρόσωπο του Ιησού;

Γιατί το πρόσωπο του πιστού είναι το πρόσωπο του Χριστού και το λέει ξεκάθαρα ο Απόστολος Παύλος στη διήγησιν της συναντήσεώς του με τον Χριστό.


Λοιπόν μιτροφορίτες, είστε και προγραμμένοι :


Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των όλων»


Όσιος Παϊσιος : «Ο προφήτης Ηλίας τροχάει κι ετοιμάζει την μαχαίρα του! Και μάλιστα πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, δεσποτάδες, ...»

και προσέχετε : «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας θεού ζώντος» (Πράξ.10.31)


Την μετάνοια που διδάσκετε, βρείτε την πρώτα σεις μιτροφορίτες, δίνοντας το καλό παράδειγμα

Καλή σας/μας Φώτισιν


ΥΓ – Γιατί έχω χρόνια να διαβάσω κείμενο με πνευματικότητα από ζώντα επίσκοπον;


Κυανούς Ουρανός



7 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ Κε ΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΙΕΡΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧ/ΠΟΥ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΜΌΝΟ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ.
    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα λέει. Μάλλον αγνοείς τι θα πει κρίση. Αλλά και κρίση να είναι αγνοείς αυτό που είπε ο ιερός Χρυσόστομος «Τό μή κρίνετε, ἵνα μή κριθῇτε, περί βίου ἐστίν, οὐ περί πίστεως». Φαίνεται να έχεις σύγχιση στιςεννοιες των λέξεων. Που είδες να συνιστούν υπακοή. Επιβολή θέλουν κι αυτό είναι σατανικό, δεν συμβαδίζει με το αυτεξούσιο, που μας χάρισε ο Χριστός. Υπακούμε στους ιερούς κανόνες κι όχι στο κάθε ιερόσυλο πολιτικό, που υπακούει στουςσιωνιστικούς (ίδε σατανιστικούς) παγκόσμιους οργανισμούς, που υπακούν στο μέγιστο γιατρό (ίδε μάγιστυρο) Μπιλ Γκέητς.

      Διαγραφή
    2. Η μόνη στρατηγική της ΔΙΣ, είναι η συνεχής ύβρις απέναντι στους Θείους Κανόνες και κατα συνέπεια υποταγή και υπακοή στον εξαποδιτη...

      Διαγραφή
    3. Μήπως να κοιτάξουμε στην Ιστορία της Εκκλησίας μας πόσοι Άγιοι, Ομολογητές, Μάρτυρες, όχι μόνο πήραν θέση έναντι ΑΝΑΞΙΩΝ και ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ποιμένων, ακόμα και Πατριαρχών αλλά και τους έλεγξαν αυστηρά, αρνήθηκαν να έχουν κοινωνία μαζί τους, μέχρι και μαρτύρησαν γι'αυτό. Μήπως θα έπρεπε να κάνουν τυφλή υπακοή επειδή ήταν επίσκοποι τους; Mάλλον ο Κύριος δεν έχει τέτοια γνώμη, μια και ανακηρύχτηκαν μεγάλοι Άγιοι και Ομολογητές.
      Όταν πρόκειται για θέματα πίστεως, δογματικά και ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αμαρτήματα των Ποιμένων, δεν λογίζεται ως Ιεροκατάκρηση αλλά ως υποχρέωση ελέγχου του κάθε πιστού Χριστιανού Ορθοδόξου.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος να βάλει το δάχτυλο επί των τύπων των ήλων. Αυτό το "μιτροφορίτες" κορυφαίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός είναι ο Σικάγου Ναθαναήλ, προσωπική επιλογή του Βαρθολομαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή