Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Η ΑΘΛΙΑ ΑΓΕΛΗ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΑΖΕΡΩΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΜΑΧΟΥΣ!


ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ AZEΡIKA DRONES ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ  


6 ΒΙΝΤΕΟ -23 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Η αζεροτούρκικη ΝΑΤΟ-ική συμμορία βομβαρδίζει για 3η φορά ανηλεώς το Stepanakert την πρωτεύουσα του Artsakh..
Δεκάδες νεκροί και τραυματίες άμαχοι… 

Χθες ήταν καμπή στην εξέλιξη του πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. 3 φορές το Αζερμπαινστάν βομβάρδισε την πρωτεύουσα του Artsakh το Stepanakert. Υπάρχουν πολυάριθμοι νεκροί και τραυματίες, εκτεταμένες και πολύ σημαντικές καταστροφές σε υποδομές και κατοικίες. 

Βομβαρδίστηκε και το Hadrut από την αζεροτούρκικη συμμαχία. Σειρήνες ακούγονται στο Stepanakert. Ο δεύτερος βομβαρδισμός ήταν ο πιο αιματηρός στοίχισε πολλές ζωές αμάχων. Σφαγή των Αρμενίων..

Οι Αζέροι κι οι σύμμαχοί τους επιτέθηκαν με drones και τηλεκατευθυνόμενους βαλλιστικούς πυραύλους..”Οβίδες εκρήχθηκαν παντού στην πόλη καίγονται αυτοκίνητα άνθρωποι χτυπήθηκαν την ώρα που πήγαιναν στη δουλειά τους, σειρήνες ηχούσαν συνεχώς . 

Τ’ άτομα είναι στα καταφύγια αναφέρει μαρτυρία..



Image
Image
Image





Το πρωί βομβάρδισαν σημαντικά περάσματα από Artsakh προς Αρμενία καταστρέφοντας γέφυρες και αυτοκινητόδρομους θέλοντας ν΄αποκόψουν τους Αρμένιους μεταξύ τους…Ο Ερντογάν περισσότερα από όλα φοβάται την σιωπή Πούτιν….

..Πύραυλοι Smerz και Grad χτύπησαν και συνεχίζουν να χτυπούν την πόλη.Χρησιμοποιήθηκαν πολλά drones…Χτυπήθηκε το κτίριο Έκτακτων αναγκών στην πόλη…

Πριν τον 3ο βομβαρδισμό ο απολογισμός που μεταδόθηκε στα μίντια πριν από την επίθεση σε

Stepanakert κι Hadrut ήταν 13 άμαχοι νεκροί ..επίσης σήμερα σκοτώθηκαν σύμφωνα με αρμενικά μίντια και 150 στρατιώτες.. Στρατιωτικοί ιθύνοντες από το Artsakh δηλώνουν πως τώρα υπάρχει σχετική ηρεμία στη γραμμή του μετώπου ωστόσο οι Αζέροι μεταφέρουν τον πόλεμο όπως φαίνεται μέσα στον αστικό ιστό…Το στρατιωτικό νοσοκομείο του Stepanakert χτυπήθηκε επίσης από drones και το Υπ. Έκτακτης Ανάγκης…



Image
Image
Image




Image



Image









Image







 





Ένα minibus με 10 Ρώσους και Αρμένιους δημοσιογράφους που ταξίδευε στην πόλη Martakert χτυπήθηκε από Αζέρους δεν υπάρχουν θύματα..

Image

Η Άγκυρα αντιμετωπίζει τώρα τη Μόσχα σε τρία διαφορετικά θέατρα επιχειρήσεων: οι δύο χώρες υποστηρίζουν αντίθετες πλευρές στη Συρία, τη Λιβύη και τώρα στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.(δηλ. το ΝΑΤΟ δια της Τουρκίας αντιμετωπίζει τη Μόσχα σε 3 πεδία)








1.000 Σύροι μαχητές της ”αντιπολίτευσης” που εργάζονται για μια ιδιωτική τουρκική εταιρεία security πολεμούν κατά Αρμενία αποκαλύπτει η theguardian..10.000 τουρκικές λίρες το μήνα ο μισθός τους..

Οι 1.000 Σύροι προέρχονται από τις φιλοτούρκικες τρομοκρατικές φράξιες που δραστηριοποιούνται στο Ιντλίμπ τις από τα Τούρκικα υποστηριζόμενα τμήματα Sultan Murad, Suleiman Shah κι Al Hamza πέρασαν το συνοριοπέρασμα Hawar Kilis με την Τουρκία για τη στρατιωτική βάση στο Gaziantep στις 23 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη μέρα πέταξαν στην Κωνσταντινούπολη και μετά στο Αζερμπαϊτζάν μέσω τουρκικών στρατιωτικών μεταγωγικών αεροσκαφών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου