Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΞΙΩΝ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν. ΚΑΡΑΜΠΑΧ:  «ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΑΖΕΡΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»


4 ΒΙΝΤΕΟ



Πρόεδρος του Artsakh:o πόλεμος μας δεν είναι κατά λαού τ’ Αζερμπαϊτζάν που είναι θύμα της ανεύθυνης στρατιωτικοπολιτικής ηγεσίας του που υποστηρίζεται από Τουρκία.

Πολεμάμε κατά διεθνούς τρομοκρατίας και υπέρ παγκόσμιας ασφάλειας.

Ο Arayik Harutyunyan Πρόεδρος του Artsakh (Nagorno-Karabakh) ορίζει τοπν αντίπαλο και δηλώνει: Ο πόλεμος μας δεν είναι εναντίον του λαού του Αζερμπαϊτζάν. 

Στην πραγματικότητα, ο λαός του Αζερμπαϊτζάν υποφέρει από την ανεύθυνη και απερίσκεπτη συμπεριφορά της στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας του Αζερμπαϊτζάν που υποστηρίζεται ρητά από την Τουρκία.



Στην πραγματικότητα, το Artsakh (N.Karabakh) πολεμά ενάντια στην διεθνή τρομοκρατία, που οι στόχοι του δεν περιορίζονται από γεωπολιτικά σύνορα. Αυτή η τρομοκρατία απειλεί εξίσου ολόκληρη την κοινότητα κρατών, το Artsakh και την Αρμενία. 

Οι Αρμένιοι του Artsakh αγωνίζονται για την παγκόσμια ασφάλεια.
Τουρκία Αζερμπαϊτζάν βομβαρδίζουν ως τρομοκράτες βομβαρδίζουν οικονομικές και πολιτικές υποδομές στο Artsakh, Karabakh, στοχεύοντας σκόπιμα άμαχους πληθυσμούς, αναπτύσσοντας διεθνώς απαγορευμένα όπλα μαζικής καταστροφής – Smerch και Polonez και χτυπήσαμε UAV.



Δεν στοχεύσαμε και δεν θα στοχεύσουμε τις οικονομικές και πολιτικές υποδομές του Αζερμπαϊτζάν, στοχεύουμε μόνο τις στρατιωτικές υποδομές που αποτελούν υπαρκτή απειλή για τον ειρηνικό πληθυσμό του Artsakh – Karabakh.

Η εξουδετέρωση των στρατιωτικών στόχων της Ganja ήταν μια πράξη επιβολής της ειρήνης που είχε ως στόχο να αποθαρρύνει τους επιτιθέμενους Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν που χρησιμοποιούν ευρέως τζιχαντιστές τρομοκράτες εναντίον των Αρμενίων του Artsakh – Karabakh.

Ήταν μια πράξη αυτοπροστασίας, σε απάντηση επί μακρόν εσκεμμένων βομβαρδισμών με απαγορευμένα πυρομαχικά-βόμβες διασποράς κατά του άμαχου πληθυσμού Αρμενίας του Artsakh από το Αζερμπαϊτζάν.

Εγκλήματα πολέμου των Αζέρων και συμμάχων τους:


Eνώ ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας ο Νikol Pashinyan δηλώνει: ο κόσμος δεν τηρεί μια αποφασιστική κι αναγκαία στάση έναντι της Τουρκίας. Εσείς να τους περιμένετε σύντομα στις πόρτες της Βιέννης…

Οι ληστές τ΄Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας δεν είναι εδώ για να αντιμετωπίσουν το Καραμπάχ ή το ζήτημα του Καραμπάχ. Δεν έχουν έρθει με σκοπό να καταλάβουν χωριά, πόλεις. 

Ο βασικός στόχος τους είναι το αρμενικό έθνος. Και έχουν αναλάβει το καθήκον να ολοκληρώσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων.


To Yπ. άμυνας Αρμενίας αναφέρει πως οι μάχες στην εμπόλεμη ζώνη Artsakh-Azerbaïdjan συνεχίζονται με τις πιο σφοδρές να διαδραματίζονται στις κατευθύνσεις Β και Ν. 

Ο εχθρός επιχειρεί να επιτεθεί αλλά αποτυγχάνει λόγω της αποφασιστικής αντίδρασης της άμυνας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου