Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΛΛΕΡΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ

Η ΑΓΡΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ;

2 BINTEO



Ένα βίντεο του 2017 που παρουσιάζει μια σκληρή επίθεση του κόσμου σε αστυνομικούς των ΜΑΤ στην Ισπανία όταν ο λαός κατέβηκε στους δρόμους για να διαδηλώσει για το ασφαλιστικό,  παρουσιάστηκε στο facebook σαν εξέγερση λόγω υγειονομικών μέτρων για τον κορωναϊό.
 
Η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο είναι η εξής (σε δική μας μετάφραση):

«Πλήρες χάος στην Ισπανία. Οι άνθρωποι είναι πλέον αγανακτισμένοι με τον κορωναϊό αλλά ιδιαίτερα με τα κυβερνητικά μέτρα που καταστρέφουν την οικονομία, αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς να μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα εντελώς απαραίτητα προς το ζην».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η λεζάντα του πραγματικού βίντεο:

Αδημοσίευτες εικόνες της επίθεσης εναντίον της Αστυνομίας με πέτρες στην πλατεία Plaza del Congreso κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση.

 Το βίντεο ενσωματώθηκε στην υπόθεση εναντίον δύο μαχητών του Partido Obrero για τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν σε έναν αστυνομικό και δείχνει καθαρά την αγριότητα της επίθεσης των διαδηλωτών. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 2017





Πάντως επειδή είναι μια πραγματικότητα ότι οι άνθρωποι, όπου γης, είναι  αγανακτισμένοι με την χρήση της «πανδημίας» και ιδιαίτερα με τα  καταστροφικά για την οικονομία κυβερνητικά μέτρα  και επειδή οι περισσότεροι σε λίγο δεν θα μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα εντελώς απαραίτητα προς το ζην, δεν αποκλείεται να ζήσουν οι χώρες (και η δική μας) παρόμοιες σκηνές. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει αυτό...


2 σχόλια: