Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΡΩΣΙΑΣ ΗΠΑ (ΜΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ)

« ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ: Ο ΤΡΑΜΠ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA;





Γράφει η Άννα Παγκράτη

Το σήριαλ “αμερικάνικες εκλογές” καλά κρατεί και όλα είναι ρευστά, όσο και αν τα “ελληνικά” και διεθνή τσοντο-βοθρο-fake-κάναλα και λοιπά συστημικά μέσα προσπαθούν, να παρουσιάζουν το άσπρο ως μαύρο και να θεωρούν ως δεδομένη τη νίκη του sleepy Joe!

Και ενώ πρωινό άρθρο της Τρικλοποδιάς μας ενημερώνει, ότι πολλές πολιτείες, που είχαν δοθεί στο Μπάιντεν, έχουν πλέον γκριζάρει και ότι η νοθεία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, τα πληρωμένα δημοσιοκαφράκια των fake news δίνουν μια στρεβλή εικόνα! 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι Βλαδίμηρος, Ταγίπ κλπ. δεν έσπευσαν, να συγχαρούν τον Μπάιντεν, όπως έκαναν όλοι οι νεοταξίτες!

Και τείνω, να πιστέψω, ότι ίσως τελικά ο Ντόναλντ να τους την είχε στημένη και να έπεσαν στην παγίδα, που αριστοτεχνικά τους ετοίμασε! Why? Because!

1) Επειδή τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, να αποκαλυφθεί η νοθεία, εφόσον τα γνήσια ψηφοδέλτια είχαν υδατογράφημα και τα μαϊμού θα αποδειχθεί, ότι ήταν όλα των δημοκρατικών!

2) Και αν τελικά αποκαλυφθεί, αυτό θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους νεοταξίτες ενώ ο Ντόναλντ θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος!



Αυτό που μάλλον δεν έχουν καταλάβει τα μασκοφορεμένα πρόβατα που στηρίζουν Μπάιντεν είναι ή απόλυτη δικτατορία που τους ετοιμάζει (βλ. Αυστραλία, τώρα και Ελλάδα) με μάσκες παντού και αυστηρά λόκνταουν, τη στιγμή που στις ΗΠΑ ήδη παρατηρούνται ελλείψεις τροφίμων και άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ! 


(Σύμφωνα πάντα με το σχέδιο που διέρρευσε από τον Καναδά… / Και στα δικά μας! Ε-ε-έρχεται)Ενώ επίσης με Μπάιντεν αρχίζει να αχνοφαίνεται και το σχέδιο του Great Reset!

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! Ο τρελός που τα έχει τετρακόσια αντεπιτίθεται ξηλώνοντας αξιωματούχους (υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ κλπ.) ενώ πιθανότατα θα καρατομήσει και την επικεφαλής της CIA! Μήπως στην πορεία κατεβάσει κι εκείνος το στρατό στους δρόμους, όπως έχουν ήδη κάνει και άλλες χώρες αλλά με άλλο σκοπό;

Γιατί, αν δεν το γνωρίζαμε, οι δημοκρατικοί σκόπευαν, να το κάνουν, αν έπαιρναν την εξουσία, για να τρομοκρατούν και να απειλούν τους οπαδούς του Τραμπ, ενώ ο Καναδός πρωθυπουργός ήταν έτοιμος, να τους συνδράμει με το δικό του στρατό!

 Πράγματα ανήκουστα μέχρι πρότινος αλλά όμως συμβαίνουν στον όχι πλέον υπόγειο αλλά προφανή πόλεμο των δύο αντίθετων παρατάξεων του σατανά!

Και αν τους την κάτσει ο ξανθός, τι μέλλει γενέσθαι; Όπως έχω ξαναγράψει, ο Ντόναλντ είναι απλά το μη χείρον βέλτιστον και πιθανόν ένα όργανο που χρησιμοποιεί ο Θεός για την εκπλήρωση των δικών του σχεδίων! Why? Because…

Λέγεται, ότι αν δεν κατορθώσει, να παραμείνει στην εξουσία δια της νομίμου οδού και των δικαστηρίων, παίζει το σενάριο επίθεσης στο Ιράν (σε αγαστή συνεργασία με τον Μπίμπι που τους έχει άχτι φαντάζομαι) και όλοι γνωρίζουμε, τι σημαίνει αυτό! 

Όλα τα νεοταξίτικα σχέδια για Great Reset και παγκόσμια δικτατορία πάνε στράφι και πάμε ντουγρού για το γενικό πόλεμο του Πατροκοσμά, στον οποίο θα ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι και θα λάμψουν αφενός οι Έλληνες, αφετέρου (και σημαντικότερον) η Ορθοδοξία!

Οι εξελίξεις τρέχουν και ίσως σύντομα δεν προλαβαίνουμε καν, να τις παρακολουθούμε, όπως επίσης είναι προφητευμένο!

Λέτε να είναι ο Ντόναλντ ο μοιραίος πρόεδρος των ΗΠΑ, που θα προκαλέσει τη γενική ανάφλεξη;

Λέτε να είναι ο Βλαδίμηρος στο τιμόνι της Ρωσίας, όταν αυτή κληθεί, να πρωτοστατήσει στον επερχόμενο πόλεμο;

Λέτε η ΝΤΠ να πνέει ήδη τα λοίσθια, γι’ αυτό και δίνει τα ρέστα της, για να κρατηθεί στη ζωή και να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές στην απώλεια;

Ίδωμεν!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου