Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Η «ΤΡΥΠΙΔΑ» ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΤΩΡΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΑΚΡΟΝ ΩΣ
ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ DIDIER RAOULT ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! 

Η Δύση επιστρέφει στο Μεσαίωνα: στη Γαλλία δικάζουν το νο1 Καθηγητή τους της   Λοιμωξιολογίας, τον Ντιντιέ Ραούλ για "τσαρλατανισμό”...ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΗ ΠΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..

 Η φωτιά άναψε ο Μέγας Ιεροξεταστής πήρε τη θέση του ο Γαλιλαίος της Γαλλίας είναι ο πιο διακεκριμένος και διανοούμενος γιατρός της. 

Ο καθηγητής Λοιμωξιολόγος ερευνητής Didier Raoult Διευθυντής του l’Infectiopole (IHU) της Μασσαλίας που η θεραπεία του κατά του covid19 προκάλεσε ελπίδες και προσδοκίες, παγκόσμια μιντιακή φιγούρα την άνοιξη προκάλεσε το θαυμασμό των μεν όσο και το μένος των άλλων…

Ο διακεκριμένος μικροβιολόγος κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο για Πειθαρχική δίωξη κατηγορούμενος για μια σειρά από παραβάσεις του κώδικα δεοντολογίας : καταπάτηση της συναδελφικότητας, λανθασμένη πληροφόρηση του κοινού, αδικαιολόγητη έκθεση σε κίνδυνο ακόμη και για τσαρλατανισμό….

Η διαδικασία κινήθηκε μετά από ένα σερί καταγγελιών και μια μήνυση έπειτα από την αρχή της κρίσης στον Ιατρικό Σύλλογο του Bouches-du-Rhône. 

Π.χ είναι ένας μαθηματικός καθηγητής που δουλεύει στη δευτεροβάθμια που ασκεί κριτική στην έλλειψη αξιοπιστίας της κλινικής δοκιμής που έγινε στο IHU της Marseille.

Αλλά επίσης μια ομάδα 5 νοσοκομειακών γιατρών που τον καταγγέλουν για « υπερμιντιοποίηση » κι εκτιμούν πως « αντιτίθεται στα δεδομένα και τα αποτελέσματα τα επιστημονικά». 

Κι ότι ο Didier Raoult έφθασε «μέχρι να εκθειάσει και να συνταγογραφήσει θεραπείες και φάρμακα αναπόδεικτα κατά το minimum αναποτελεσματικά, και στη χειρότερη επικίνδυνα ».

Τελικά τον Ιούλιο η Εταιρία λοιμωξιογόνου Παθολογίας της γαλλικής γλώσσας (SPILF), μια ένωση με 700 μέλη κατά πλειοψηφία γιατροί κατέθεσε μήνυση κατά του μικροβιολόγου στον Ιατρικό Σύλλογο της περιοχής Bouches-du-Rhône.

Αυτοί του προσάπτουν ότι παραβίασε τουλάχιστον 9 άρθρα του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας. Μεταξύ άλλων του προσάπτουν ότι πρότεινε αναπόδεικτα ως αντίδοτο την χλωροκίνη...σε χλωρό κλαρί δεν τον αφήνουν τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του…

 Σκανδαλώδης δίωξη και μεταχείρηση ενός επιστήμονα που τίμησε στα πέρατα της γης το γαλλικό και κατ΄επέκταση ευρωπαϊκό ιατρικό δυναμικό.

Σάλος αντιδράσεων…..Ενδεικτικά η Francoise Degois δημοσιογράφος στο LCI και Sud Radio δήλωσε: “Αυτό που συμβαίνει με τον Raoult είναι απόλυτα σκανδαλώδες κι επαίσχυντο.  Δεν σας σοκάρει η δίωξη του ανθρώπου ανοιχτά εναντίον του; Eίναι από ζήλια!”. 

Αν και σίγουρα υπάρχουν και χαμερπή κίνητρα θυμικού χαρακτήρα φθόνος επαγγελματικός ανταγωνισμός κλπ δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμιά περίπτωση πως ο Ραούλ επιμένει ως και στην τελευταία του συνέντευξη πριν τη δίωξή του ότι υπάρχουν μεταλλάξεις του ιού οπότε το εμβόλιο είναι προβληματικό ως προς την επαρκή αναχαίτισή του την ώρα που το εμβόλιο γίνεται τελευταία το επίκεντρο στην κρίση…

Πως ένα κοσμικό κράτος το γαλλικό État laïc έφτασε από άλλο δρόμο στο Μεσαίωνα;;

–Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Ντιντιέ Ραούλ: προήλθαν νέοι ιοί (μεταλλάξεις) που μπορούν να σε μολύνουν ακόμη και αν έχεις ήδη covid19.Έτσι το εμβόλιο θα είναι αναποτελεσματικό.Το 1/2 νεκρών από Covid-19 ήταν άνω των 85 και το 70% άνω των 80.Το gel πιο σημαντικό από τη μάσκα.Ο ιός μεταδίδεται κυρίως από χέρια.


ΠΗΓΗ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο Μακρόν η «τρυπίδα» ( troufion) όπως τον αποκαλούσαν τα κίτρινα γιλέκα στον ύμνο τους για επανάσταση αφού έστειλε ελεύθερους σκοπευτές για να σκοτώσουν διαδηλωτές  και αφού έριξε με την αστυνομία εκρηκτικά και ακρωτηρίασε διαδηλωτές των Κίτρινων Γιλέκων  τώρα επιχειρεί να φιμώσει και τους επιστήμονες που αντιτίθενται στην νέα ταξη! Ο Didier Raoult διώκεται για όλα όσα έχει πει κατά καιρούς αλλά ιδίως επειδή αποκάλεσε τους "πανδημιστές" τρελλούς  

Αίσχος και όνειδος για τα χαμερπή όντα της νέας τάξης!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου