Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ TRUΜΡ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ!

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ TRUΜΡ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ QUANTUM BLOCKCHAIN SYSTEM


Μια επανακαταμέτρηση ψηφοφοριών σε εθνικό επίπεδο έγινε από ελίτ μονάδες της Εθνικής Φρουράς από τις αρχές της Κυριακής πρωί 8 Νοεμβρίου.

 Για να αποφευχθεί η απάτη, τα επίσημα ψηφοδέλτια είχαν εκτυπωθεί με ένα αόρατο υδατογράφημα, με απαραβίαστο κώδικα  και καταχωρήθηκαν σε ένα Quantum Blockchain System.

Από αυτή την καταγραφή, σε πέντε πολιτείες, 14 εκατομμύρια ψήφοι ετέθησαν σε δοκιμασία μέσω ενός σαρωτή λέιζερ εκ των οποίων το 78%  απέτυχε, επειδή δεν είχε υδατογράφημα για την επαλήθευση της ψήφου. Από αυτούς τους ψήφους που απέτυχαν, το 100% ήταν υπέρ του Μπάιντεν.

Μια αρχική δοκιμή έδειξε ότι, σύμφωνα με τα επικυρωμένα με    υδατογράφημα ψηφοδέλτια που καταμετρήθηκαν από τον Quantum Computer, ο Trump κέρδισε την επανεκλογή με πάνω από το 80% των νόμιμων εκλογέων. 

Η τελική επικυρωμένη ψήφος μετρήθηκε σε αυτό το τεστ: Τραμπ 73,5 εκατομμύρια ψήφους έναντι 25,9 εκατομμυρίων του Μπάιντεν - και αυτό ίσχυε χωρίς καν τους ψήφους υπέρ του Τραμπ που πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν ότι είχαν πεταχτεί και ποτέ δεν υπολογίστηκαν.

Πολύ ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα στοιχεία αντιστοιχούσαν στους λογαριασμούς Twitter των δύο ανδρών: Ο Τραμπ είχε 88,8 εκατομμύρια οπαδούς έναντι 16,6 εκατομμυρίων του Μπάιντεν.

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό «υπέρυθρης ακτινοβολίας» που διαβάζει ποια ψηφοδέλτια ήταν αληθινά και ποιά ψεύτικα, οι ελίτ των Εθνικών Φρουρών είχαν αναπτυχθεί στις δώδεκα στοχευμένες πολιτείες της Αλαμπάμα, της Αριζόνα, της Πενσυλβανίας, του Κολοράντο, του Τέξας, του Ουισκόνσιν, του Τενεσί, της Ουάσιγκτον, της Βιρτζίνια, του Ντελαγουέρ, του Ιλινόις και Κεντάκι. 

Σε όλη τη χώρα, πάνω από 500 εθνικοί φρουροί ήταν σε επιφυλακή σε όλες τις μονάδες καταμέτρησης ψηφοφοριών.

Υπήρχαν πολύ περισσότερα για τα τεστ για ψευδή ψήφο. Εκτός από το υδατογράφημα, αυτά τα επίσημα ψηφοδέλτια περιείχαν επίσης μελάνι από καλαμπόκι, το οποίο δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό αναγνωριστικό κυκλώματος ακτινοβολίας που θα μπορούσε να εντοπίσει τη θέση του ψηφοδέλτου μέσω μετάδοσης GPS. 

Με άλλα λόγια, θα μπορούσαν να εντοπίσουν εάν η ψηφοφορία συμπληρώθηκε από το άτομο που αναφέρεται στο ψηφοδέλτιο.

Η ομάδα του Τραμπ θα καταθέσει μια σειρά αγωγών στις Δευ. 9 Νοεμβρίου (σημ. έχει ήδη κατατεθεί) . Προετοιμαζόταν για αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο μιας έρευνας για απάτες εκλογών που ονομάζεται Project Veritas

Judicial Watch: «Η νέα μας μελέτη δείχνει 1,8 εκατομμύρια περίσσεια ή ψηφοφόρους «φάντασμα» σε 353 νομούς σε 29 πολιτείες. Τα δεδομένα υπογραμμίζουν την απερισκεψία της αποστολής τυφλών μηνυμάτων / ψηφοφοριών στις λίστες εγγραφής ψηφοφόρων ».

@TomFitton


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

http://jwatch.us/mSJCjt


http://judicialwatch.org


http://www.paulstramer.net/2020/11/breaking-president-trump-responds-after.html


Μόνο στην Πενσυλβανία, ο νομικός σύμβουλος του Τραμπ, Ρούντι Γκιλιανί, είχε μαρτυρίες 50-60 παρατηρητών, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τους απαγορεύτηκε να κάνουν έλεγχο στις επιστολικές  ψήφους.

Σε εθνικό επίπεδο, ο γνωστός δικηγόρος Σίδνεϊ Πάουελ (φημολογείται ότι θα διοριστεί ο επόμενος διευθυντής του FBI) ​​είπε: «Η Hammer and Scorecard - το NSA Security Software λειτούργησε σαν παράνομο εκλογικό λογισμικό - έτρεξε έναν αλγόριθμο που έδωσε στον Μπάιντεν ένα πλεονέκτημα ψήφου 3% στο Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν, Πενσυλβανία, Γεωργία, Νεβάδα και Αριζόνα. "

Να είστε βέβαιοι ότι όλα τα νομικά ζητήματα θα λογοδοτούν μέχρι τη συνεδρίαση του Electoral College στις 14 Δεκεμβρίου 2020 . Μέχρι τότε τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογικών μαχών  
-μετά το δικαστήριο - θα καθοριστούν από όλα τα νόμιμα ψηφοδέλτια. Η κοινή σύνοδος του Κογκρέσου θα επισημοποιήσει τις εκλογές  στις 3 Ιανουαρίου 2021.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου