Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...   ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Η Αμερική πέφτει, συντρίβεται…η ελεύθερη πτώση της μόλις ξεκίνησε, αν δεν γίνει κάτι το συνταρακτικό μέχρι τις 20/1/2021 τότε ο Τζο Μπάιντεν θα γίνει ο επόμενος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, έχοντας ένα στόχο, και μια εντολή από την Νέα Τάξη, να διαλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες , ο στόχος, είναι η καταστροφή με κάθε κόστος, έχουν καθυστερήσει πολύ και βιάζονται 

Οι 3 πόλεις…εταιρείες

Υπάρχουν 3 πόλεις στη γη που δεν υπόκεινται σε εθνική εξουσία, έχουν ξεχωριστούς νόμους, δεν πληρώνουν φόρους, έχουν τη δική τους αστυνομική δύναμη και ακόμη και κατέχουν τη δική τους σημαία «ανεξαρτησίας». Αυτές οι 3 πόλεις ελέγχουν την εξουσία την οικονομία, και τις στρατιωτικές επιθέσεις Οι 3 πόλεις είναι στην πραγματικότητα εταιρείες…Οι 3 πόλεις είναι…

1 The City of London (Η Πόλη του Λονδίνου) 

2 Η Washington DC (Η Περιφέρεια της Κολούμπια)

3 Το Βατικανό.

Μαζί ελέγχουν τους πολιτικούς, τα δικαστήρια, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, την προμήθεια τροφίμων, τους φυσικούς πόρους, τις εξωτερικές πολιτικές, τις οικονομίες, τα μέσα ενημέρωσης και τη ροή χρημάτων των περισσότερων εθνών καθώς και το 80% του συνολικού πλούτου του κόσμου.

Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια δικτατορία

1 The City of London στεγάζει…

Την Τράπεζα της Αγγλίας την οποία ελέγχει Ο Rothschild

Τους Lloyds του Λονδίνου…Το Χρηματιστήριο του Λονδίνου…Όλες οι βρετανικές τράπεζες

Τα υποκαταστήματα 384 ξένων τραπεζών…70 τράπεζες των ΗΠΑ

Την έδρα του Παγκόσμιου Τεκτονισμού…την Έδρα για το παγκόσμιο καρτέλ χρημάτων γνωστό ως "THE CROWN"

Η βασίλισσα αναφέρεται στο City of London Corporation ως «εταιρεία», αλλά είναι γνωστο ως The CROWN…Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ βρίσκονται στο Λονδίνο αλλά όχι στο City of London, διοτι το CITY δεν είναι μέρος της Αγγλίας !!!

Το City of London ελέγχει άμεσα και έμμεσα όλους τους δημάρχους, συμβούλια, περιφερειακά συμβούλια, πολυεθνικές και διεθνικές τράπεζες, εταιρείες, δικαστικά συστήματα (μέσω του Old Bailey, Temple Bar και του Royal Courts of Justice στο Λονδίνο)

Ελέγχει άμεσα και έμμεσα το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα , Vatican Bank (μέσω της NM Rothschild & Sons London , την European Central Bank, την Federal Reserve των Ηνωμένων Πολιτειών (η οποία ανήκει ιδιωτικά και κρυφά ελέγχεται από οκτώ ελεγχόμενες από τη Βρετανία), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία, Επίσης, ελέγχεται από Βρετανούς και επιβλέπει όλες τις τράπεζες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. 

Το Crown ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και διοικεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών της Κοινοπολιτείας, και πολλά «Δυτικά» κράτη…

Υπάρχουν δύο Crown στην Αγγλία, το ένα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ' το άλλο Crown (στέμμα) στο City of London αποτελείται από μια επιτροπή 12 τραπεζών με επικεφαλής την Τράπεζα της Αγγλίας ( House of Rothschild ) και κυριαρχούν στον κόσμο από το ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος των 677 στρεμμάτων το γνωστό ως The City of London , ή απλά «The City».

2 Washington DC 

Η Ουάσιγκτον DC δεν είναι μέρος των ΗΠΑ !!! Η DC έχει τη δική της σημαία και το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα, η σημαία της Washington DC είναι άσπρη με 2 κόκκινες γραμμές και 3 αστέρια (τα 3 αστέρια που δηλώνουν Washington DC, Πόλη του Βατικανού και City of London).



Το Σύνταγμα της Washington DC δεν έχει καμία σχέση με το Αμερικανικό Σύνταγμα!!! Ο νόμος του 1871 που πέρασε από το Κογκρέσο δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία γνωστή ως ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ & εταιρική κυβέρνηση. Έτσι, η DC ενεργεί ως Εταιρεία μέσω του Νόμου

Το 1913 το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό πέρασε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ παρέχοντας τα αποθέματα χρυσού και αργύρου της Αμερικής και τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας της Αμερικής στους τραπεζίτες του Rothschild. Το Federal Reserve είναι ένα ιδιόκτητο τραπεζικό σύστημα που δεν ανήκει στην Αμερική ή τους Αμερικανούς !!!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φιγούρα για τους κεντρικούς τραπεζίτες και τις διεθνικές εταιρείες - και οι δύο ελέγχονται από τον Τεκτονισμό και από το City of London, από το σπίτι του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.


3 Η Πόλη του Βατικανού…δεν είναι μέρος της Ιταλίας ή της Ρώμης, Ο πλούτος του Βατικανού περιλαμβάνει επενδύσεις με τους Rothschilds στη Βρετανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, καθώς και με εταιρείες πετρελαίου και όπλων. Τα δισεκατομμύρια του Βατικανού λέγεται ότι ανήκουν στην ελεγχόμενη «Rothschild» Bank of England και την US Federal Reserve Bank. 

Η καθολική εκκλησία είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, συσσωρευτής πλούτου ιδιοκτησίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε τράπεζα, εταιρεία, ή κυβέρνηση. 

περισσότεροι από 6.000 τραπεζικοί λογαριασμοί του Βατικανού χρησιμοποιούνταν για εκβιασμό παγκόσμιων ηγετών


Ο αμερικανικός λαός δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν δύο Συντάγματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρώτο γράφτηκε το 1776. Στις 4 Ιουλίου 1776, εορτάζεται η ανεξαρτησία τους από τη Βρετανία …Και για 95 χρόνια οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.

Αυτή η ελευθερία τελείωσε το 1871 όταν το αρχικό «Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες για την Αμερική» άλλαξε σε « ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ». Αυτό είναι το μυστικό σύνταγμα…. Διότι οι ΗΠΑ μετατράπηκαν σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ !!! 

Το Κογκρέσο συνειδητοποίησε ότι η χώρα βρισκόταν σε τρομερά οικονομικά στενά, τα οποία τους τα δημιούργησαν αυτοί που ήρθαν μετά ως σωτήρες και έδωσαν δάνεια στις ΗΠΑ, οπότε έκαναν μια οικονομική συμφωνία με τον διάβολο - διεθνείς τραπεζίτες - (εκείνες τις μέρες, οι Ρότσιλντς του Λονδίνου). 

 Οι υποτιθέμενοι διεθνείς τραπεζίτες δεν επρόκειτο να δανείσουν χωρίς κάποιες σοβαρές προϋποθέσεις. Έτσι, επινόησαν έναν τρόπο να ανακτήσουν τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών και έτσι, ψηφίστηκε ο νόμος του 1871. Χωρίς συνταγματική εξουσία, το Κογκρέσο δημιούργησε μια ξεχωριστή μορφή διακυβέρνησης για την Περιφέρεια της Κολούμπια . Washington DC…

ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, με τη δική του σημαία και το δικό του ανεξάρτητο σύνταγμα !!!

Όπως είπαμε προηγουμένως, Η αυτοκρατορία των τριών πόλεων αποτελείται από την Ουάσινγκτον, το Λονδίνο και την Πόλη του Βατικανού. 

Το Λονδίνο είναι το εταιρικό κέντρο των τριών πολιτειών και ελέγχει τον κόσμο οικονομικά.

Η Washington DC είναι υπεύθυνη για το στρατό κλπ

και το Βατικανό τα ελέγχει όλα με το πρόσχημα της πνευματικής καθοδήγησης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου