Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!


NEW WORLD ORDER = COMMUNISM-SOCIALISM





     Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Υπάρχουν, αιώνιες αλήθειες, όπως η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη, κ.λπ., που είναι κοινές σε όλες τις κοινωνίες. Ο κομμουνισμός όμως καταργεί αυτές τις αιώνιες αλήθειες, καταργεί την θρησκεία, και όλη την ηθική την ελευθερία και την δικαιοσύνη διότι είναι ενάντια στην ουσία του κομμουνισμού. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ( η δημιουργία ενός «Κόσμου ενός Έθνους». ) αλλά αν το διαβάσουν θα μάθουν γιατί ο κομμουνισμός είναι θανατηφόρος για οποιονδήποτε πολιτισμό και για τον χριστιανισμό…

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μια Παγκόσμια Σοσιαλιστική / Κομμουνιστική δικτατορία που θα έχει μια ‘’επίσημη Νέα Θρησκεία’’ του αντίχριστου…

Το κομμουνιστικό και το σοσιαλιστικό κίνημα δημιουργήθηκαν για να καταστρέψουν τα έθνη....και να υποδουλώσουν ολόκληρο τον πλανήτη σε μια αντίχριστη παγκόσμια τάξη. Η NWO ( Νέα Τάξη ) επιδιώκει να μας στερήσει την ανθρώπινη ταυτότητά μας, (φυλή, θρησκεία, έθνος) και τέλος, την ιδιοκτησία…

Ο σοσιαλισμός, κομμουνισμός, φιλελευθερισμός, φασισμός, νεο-συντηρητισμός, σιωνισμός και φεμινισμός - αποτελούν τα μέτωπα για την Νέα Τάξη, οργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το καρτέλ των κεντρικών τραπεζών.Rothschilds, ( σιωνιστές )

Συγκεκριμένα, το Κομμουνιστικό Μανιφέστο θέλει να καταργήσει με την βοήθεια της Νέας Τάξης:

-Το Έθνος…Τα έθνη είναι το μεγάλο εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων τους, άρα πρέπει οπωσδήποτε τα Έθνη να σταματήσουν να υφίστανται

-Την θρησκεία την οποία θέλουν να αντικαταστήσουν με το κράτος, Η θρησκεία εξαφανίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου - ο υλισμός αναλαμβάνει - σύμφωνα με το κομμουνιστικό μανιφέστο, ο αθεϊσμός έχει αυξηθεί

-ΘΕΛΟΥΝ την οικογενειακή εκπαίδευση να την αντικαταστήσουν με την μαρξιστική κρατική εκπαίδευση.

-Την Ιδιωτική ιδιοκτησία… Ο τελικός στόχος του κομμουνισμού σύμφωνα με τον Karl Marx: «Η θεωρία του κομμουνισμού μπορεί να συνοψιστεί σε μία πρόταση: Κατάργηση κάθε ιδιωτικής ιδιοκτησίας».

-Την οικογένεια, η παραδοσιακή οικογένεια εξαφανίζεται ταχύτερα από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ζουν μόνοι τους χωρίς στενές οικογενειακές σχέσεις στην καθημερινή ζωή, η ζωή τους έχει απενεργοποιηθεί χωρίς έμφαση στις οικογενειακές ή κοινωνικές σχέσεις. 

 Ο δεσμός μεταξύ των μελών της οικογένειας είναι ασθενέστερος και μόνο το 23% των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών ζουν με τα παιδιά τους σήμερα. Υπάρχει επίσης μια τρομακτική αύξηση των ηλικιωμένων που ζουν με ξένους στα γηροκομεία.

Μια κοινή τακτική που χρησιμοποιείται από τους κομμουνιστές είναι να χρησιμοποιούν ακραία βία και καταστροφή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας για να οδηγήσει την αστυνομία σε αντίδραση, η οποία στη συνέχεια «αποδεικνύει» τον ισχυρισμό τους ότι η αντίδραση της αστυνομίας είναι «φασιστική».

Η ουσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι Κομμουνιστική. Τα τρέχοντα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την κυβερνητική εξουσία. 

Για παράδειγμα, οι ιοί που ανέφεραν τα Πρωτόκολλα της Σιών πριν από εκατό χρόνια, έχουν σχεδιαστεί για να αναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και να είναι σε καραντίνα, έχουν όλα αυτά σχεδιαστεί για να κάνουν τους ανθρώπους να αναζητούν ασφάλεια σε ένα ολοκληρωτικό κράτος.

Στην αρχή ο κομμουνισμός εμφανίστηκε με όλη τη διαστροφή του. αλλά πολύ σύντομα συνειδητοποίησε ότι αποξενώνει τους ανθρώπους. 

Επομένως, έχει αλλάξει την τακτική του και προσπαθεί να δελεάσει τα πλήθη με παραπλανητικά διάφορα σχήματα, κρύβοντας τα πραγματικά σχέδια πίσω από ιδέες που από μόνες τους είναι καλές και ελκυστικές. 

Έτσι, έχοντας επίγνωση της παγκόσμιας επιθυμίας για ειρήνη, οι ηγέτες του Κομμουνισμού – σοσιαλισμού προσποιούνται ότι είναι οι πιο ενθουσιώδεις υποστηρικτές και προπαγανδιστές στο κίνημα για παγκόσμια ειρήνη. 

Ωστόσο, την ίδια στιγμή πυροδοτούν έναν ταξικό πόλεμο που προκαλεί ποταμούς αίματος και συνειδητοποιώντας ότι το σύστημά τους δεν προσφέρει εσωτερική εγγύηση ειρήνης, έχουν προσφύγει σε απεριόριστους εξοπλισμούς.

Τέλος, ο κομμουνισμός –σοσιαλισμός δεν μπορεί να θριαμβεύσει αν δεν καταστείλει την Ορθοδοξία και να υποδουλώσει η να εξαφανίσει τον Ελληνισμό αλλά και άλλες ορθόδοξες χώρες

Στην πραγματικότητα, η ορθοδοξία είναι ο μόνος πραγματικός εχθρός τους διότι είναι ικανή να τους ακυρώσει

Μέχρι σήμερα έχουν προκαλέσει πολέμους τοπικούς αλλά και παγκόσμιους, τεχνητούς σεισμούς, ασθένειες, πείνα, εμβόλια κλπ ……..Τώρα προωθούν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, απασχολούν λεγεώνες ειδικών, καθηγητών, επιστημόνων και πολιτικών για να επιβληθούν.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία, τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται εντελώς στα χέρια της νέας τάξης, ιδρύματα, ΜΚΟ, επαγγελματικές ενώσεις και μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι μασονικές μυστικές εταιρείες αποτελούν κεντρικό μέρος του μηχανισμού ελέγχου.

Ως αποτέλεσμα, η κοινωνία είναι ανίσχυρη να αντιμετωπίσει το πραγματικό της πρόβλημα: την συγκέντρωση του πλούτου, της εξουσίας και της πολιτιστικής επιρροής στα χέρια των τραπεζιτών της Νέας Τάξης , που προτίθενται να μας σφαγιάσουν, να μας εξευτελίσουν και να μας υποδουλώσουν.

Tι έλεγαν οι εβραίοι από το 1920 :

-The American Hebrew Magazine - 10 Σεπτεμβρίου 1920 ‘’Η επανάσταση δεν θα συμβεί με όπλα, αλλά θα γίνεται σταδιακά, χρόνο με το χρόνο, από γενιά σε γενιά. Σταδιακά θα διεισδύσουμε στα εκπαιδευτικά τους ιδρύματα και στα πολιτικά τους γραφεία, μετατρέποντάς τα αργά σε μαρξιστικές οντότητες……….’’

1973. Οι σοσιαλιστές συγγραφείς του Humanist Manifesto II έγραψαν: ‘’Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη διαίρεση των ανθρώπων για εθνικιστικούς λόγους. 

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπής στην ανθρώπινη ιστορία όπου η καλύτερη επιλογή είναι να ξεπεράσουμε τα όρια της εθνικής κυριαρχίας και να προχωρήσουμε προς την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας ( δικτατορία)…

Το καρτέλ παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών που ελέγχεται από το Rothschild βρίσκεται πίσω από τον κομμουνισμό, ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, τον φασισμό, τον πόλεμο και την τυραννία.



Ο πάπας φιλά τα χέρια των αφεντικών του ROTHSCHILD & ROCKEFELLER(Σημ. Οίμου-Αθήνας:στην φωτο φιλάει το χέρι επιζώντος από το ολοκαύτωμα) Jorge Mario Bergoglio (Πάπας Φραγκίσκος) Εβραίος της Αργεντινής…Η Καθολική Εκκλησία είναι ένας βραχίονας της Ν.Τ

Το 1823 οι ROTHSCHILD…ανέλαβαν, παγκόσμια, όλες τις οικονομικές δραστηριότητες της καθολικής εκκλησίας!!!

Ο Λένιν, ο Τρότσκι, ο Ένγκλς, και ο Καρλ Μαρξ ήταν όλοι Εβραίοι, όπως και άλλοι που ξεκίνησαν πολέμους όπως ο Ρότσιλντς των οποίων οι γιοι χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές του WW 1 και   WW 2 …

Ο Karl Marx (γεννημένος Levi) και ένας άλλος Εβραίος, ο Friedreich Engels, εξέδωσε το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο» το 1848 στο Λονδίνο. Ο Μαρξ καταγόταν από μια μακρά σειρά διάσημων Ραβίνων που λεγόταν «Ταλμούδες μελετητές». Αυτή είναι η πηγή από την οποία πηγάζει η κομμουνιστική φιλοσοφία του.

Ένα γερμανικό τεκτονικό περιοδικό, από το Ίδρυμα LATOMIA Ιούλιος 1849 έγραψε: ‘’Δεν μπορούμε παρά να χαιρετήσουμε τον σοσιαλισμό (Μαρξισμός - Κομμουνισμός) ως εξαιρετικό σύντροφο της Τεκτονικής …Ο σοσιαλισμός και η τεκτονική, μαζί με τον κομμουνισμό ξεκινούν από την ίδια πηγή. "

The American Hebrew, ‘’Η μπολσεβίκικη κυβέρνηση της Ρωσίας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αψίδας της απόδειξης της εβραϊκής συνωμοσίας για ριζοσπαστισμό και παγκόσμια κυριαρχία’’.

Αν όλα αυτά δεν σας έχουν προβληματίσει τότε δεν υπάρχει μέλλον στον πλανήτη Γη εκτός και αν Ο ΘΕΟΣ μας λυπηθεί και επέμβει…



1 σχόλιο:

  1. Σχετικό βιβλίο έχει γραφεί από τον μακαριστό Νίκο Ψαρουδάκη με τίτλο "Οι σκοτεινές δυνάμεις υπό το φως του Χριστιανισμού". Σ΄αυτό αποκαλύπτεται η κοινή υλιστική κοσμοθεωρία του διπρόσωπου υλισμού της Κεφαλαιοκρατίας και του Μαρξιστικού Κομμουνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή