Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙΝ....


ΝΕΟ 6ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
2 ΒΙΝΤΕΟ


Σε μέθη σεισμού όλη η Ελλάδα αυτή την απαγορευμένη Τσικνοπέμπτη! Νέος σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Ελασσόνα. Κλονίστηκε το σύμπαν από την εκτροπή και την περίοδο ανωμαλίας που βιώνουμε. 

Αιχμαλώτισαν την υφήλιο και την Ελλάδα.. Ιδιοποιήθηκαν παρανόμως τη γη που περπατάμε και τον αέρα που αναπνέουμε…Καμώνονται τους Κυρίους της γης…Η Απάντηση θα είναι ηχηρή….

ΤΟΥ Κυρίου ἡ γῆ καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, ἡ οἰκουμένη καὶ πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐν αὐτῇ Δεν σας ανήκει ούτε χιλιοστό…Οι καταπατητές της του Κυρίου γης θα καταβαραθρωθούν..


αποκαλυπτικές καταστάσεις καθώς δυο απανωτά 7,5 Ρίχτερ έπληξαν τη Νέα Ζηλανδία…Ένας ακόμη σεισμός 7.5 Richter έπληξε τ’ ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας. Είναι ο δεύτερος σεισμός πάνω από 7 βαθμούς της κλίμακας Richter μέσα σε 6 ώρες. (USGS) Νέος σεισμός 7.2-7.5 κοντά στις νήσους Kermadec. 

Συναγερμός για τσουνάμι για το αρχιπέλαγος κοντά στο επίκεντρο οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να διασφαλιστούν.Μετά και από τον σεισμό μεγέθους 8.1 που ακολούθησε στα νησιά Kermadec.ως και το Περού προειδοποίησε για τσουνάμι. 

Η Ν Ζηλανδία εξέδωσε το 3ο συναγερμό για τσουνάμι και ζητήθηκε άμεση εκκένωση..Προειδοποίηση για τσουνάμι στον Ειρηνικό…


Οι άνθρωποι στη Ν Ζηλανδία καταφεύγουν σε υψώματα για ν’ αποφύγουν το τσουνάμι



1 σχόλιο:

  1. Αν είναι να επαληθευτεί η παρακάτω πρόρρηση (όπου η εξαίρεση της αναφοράς χρόνου επιβεβαιώνει τον κανόνα της αποσιώπησης εκ μέρους του Θεού χρονικών δεδομένων) θα επαληθευτεί φέτος, όπως άλλωστε και οι 3 Πασχαλιές του Δρ. Κ. Βαρδάκα

    Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.(Σεισμός – Τσουνάμι)
    Κεφ. Η’ εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.
    Κεφ. Θ’ εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
    Κεφ. Ι’ εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γεννήσεται.
    Κεφ. Ία’ εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της ανθρωπότητας.
    Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθεί ένας Βασιλεύς από το Ιμπέριον.

    Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού εκ της Ι. Μ. Κωσταμονίτου κατά μήνα Αύγουστον 1897

    ΑπάντησηΔιαγραφή