Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΕΥΣΕΒΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΔΙΑΓΟΥΣΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ


«ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. 50.000.000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ»
 




ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΟΠΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ …

Σας μεταφέρουμε όραμα, το οποίο μας έστειλε αναγνώστης μας και αφορά αρκετά από αυτά που συζητάμε κατά καιρούς για τα επερχόμενα.

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το όραμα, σας παρακαλώ να συνυπολογίσετε τα κάτωθι:

1. Αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε διότι ως γεγονός είναι 100% αληθινό. Δεν σημαίνει φυσικά το ίδιο για το περιεχόμενο του οράματος που θα διαβάσετε. Το περιεχόμενο κανείς δεν γνωρίζει (ούτε αυτοί που το έζησαν, ούτε η γυναίκα που το είδε) αν πράγματι ισχύει και όλα αυτά θα γίνουν.

2. Το όραμα το είδε ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ζει εν παρθενία για πολλά χρόνια, απομονωμένη από τον κόσμο (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κλπ), στην περιοχή της Κέρκυρας. Όμως μας μεταφέρθηκε από τα ανήψια της: ‘Είναι κάτι το οποίο είδε η θεία της μνηστής μου σαν ταινία να προβάλλεται μπροστά στα μάτια της και μας κάλεσε να μας το πει.’

3. Τα όσα αναφέρονται έγιναν στις 4 Αυγούστου 2012, στις 23.30 το βράδυ.

Σας παραθέτω το κείμενο που μας ήλθε από τον αναγνώστη μας:

”Παιδιά μου η Χίος θα καεί το ίδιο και η Λέσβος. Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει. Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν, τι πελώρια κύματα σηκώνονται Θεέ μου για να σβήσουν τις φωτιές!! 

Σκοτάδι και στάχτες παντού χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας ο κόσμος τρέχει πάνω κάτω τρελοί όλοι δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται (αρχίζουν και τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της) τι κακό θα μας βρει όλους!!”

Παρεμβαίνει η μνηστή μου “9,5 ρίχτερ; Θεία δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα!!!”

Η θεία ξανά: “Παιδί μου αυτό είναι η αρχή δεν θα περάσει πολύς καιρός και μια νύχτα χωρίς φεγγάρι -χαράματα νομίζω- πλοία πολλά βλέπω τα μισά κοιτάζουν την ανατολή και τα άλλα μισά την δύση, όλα τους είναι στο Aιγαίο, κανόνια ακούγονται πολλά, φλόγες παντού, αεροπλάνα πετάνε, η Ρόδος φωνάζει για βοήθεια, η βοήθεια θα πάει αλλά θα είναι αργά, πολύ πολύ αργά, κοχλάζει ο τόπος, όλος ο πόλεμος θα μας βρεί στα κρεβάτια, δεν θα ξέρουμε τίποτα ,την άλλη μέρα θα μας τα πούνε και θα απλωθεί η βία και η αναρχία σε όλη την Ελλάδα, να κάτσετε μέσα στο σπίτι και να μην ανοίξετε ούτε παράθυρο!”.

Την ρωτάω εγώ “Θεία θα μας χτυπήσουν οι Τούρκοι;”. Και μου απαντάει: “Ναι, τα έχουν κανονίσει όλα γιατί τους βοηθάνε οι Γερμανοί δεν ξέρω όλα τα έχουν κανονίσει θα χτυπήσουν και την Κύπρο και εκεί θα βρουν τον θάνατο τους……

Πλοία μεγάλα γκριζοκόκκινα βλέπω από βορρά και νότο να κυκλώνουν τους Τούρκους, κλάματα και βογγητά από άκρη σε άκρη σε όλη την Τουρκία, σύντομα μέχρι να ξημερώσει πλοίο τούρκικο δεν θα υπάρχει, κόκκινο το αιγαίο και ο ουρανός και στην Αγιά Σοφία ολόγυρα φωτιά, καπνός, αίμα και λάμψεις πολλές σαν χίλιοι κεραυνοί να σκάνε μαζί, τέτοιο μίσος που θα εισπράξουν οι Τούρκοι δεν το έχω ξαναδεί, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! 9 ! να το θυμάστε το 9! Σε εννέα μέρες μέσα η Τουρκιά θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. 50.000.000 οι νεκροί της.”

 Την ρωτάω “θεία 50 εκ. νεκροί σε 9 μέρες, μόνο με πυρηνικά όπλα μπορεί να γίνει αυτό “, εκείνη μου λέει “τίποτα δεν καταλαβαίνει ο Ρώσος παιδί μου, θα τα ρημάξει όλα, αίμα παντού, τρέμει όλος ο πλανήτης, σαστισμένοι όλοι, 18 κράτη θα πάνε να τα βάλουν μετά από αυτά, να τα βάλουν μαζί τους, και δεν θα μείνει κανένα όρθιο, θα καούν όλα μαζί με τους Ρώσους!!! 

Οι Τούρκοι δεν θα ξέρουν πού να πάνε, από ανατολή στα βουνά ο θάνατος είναι κρυμμένος, από δυτικά η φλόγα πλησιάζει, από νότο ο Κύπριος είναι λυσσασμένος για αίμα και εκδίκηση, ο βορράς έχει γίνει στάχτη, εδώ αλλοδαποί και ντόπιοι θα σκοτώνονται στους δρόμους με όπλα, μαχαίρια, λοστούς, δεν θα μείνει αλλοδαπός ζωντανός, όπου βλέπουν αλλοδαπό θα τον σφάζουν ο στρατός, η αστυνομία, οι γείτονες τους, μέχρι και τα γυναικόπαιδα, τι πράγματα είναι αυτά Θεέ μου;”

Ρωτάει η μνηστή μου “θεία εγώ και ο Σταμάτης;” η θεία απαντάει “κόρη μου θα χωρίσετε για λίγο, 5 μήνες μόνο, θα είναι βράδυ και θα βρέχει, θα του χτυπήσουν την πόρτα θα είναι ο στρατός, έλα φεύγουμε θα του πούνε, αλλά μην φοβάσαι, χωρίς γρατσουνιά θα γυρίσει, ντουφεκιά δεν θα ρίξει, μόνο αυτόν θα πάρουν, όχι τον αδελφό του τον μικρό. Θα τον καμαρώσεις στην τηλεόραση, στην παρέλαση.”

Η μνηστή μου ρωτάει “σε ποιά παρέλαση;” η θεία της απαντάει “εκεί που είναι να πάτε διακοπές, αλλά δεν θα πάτε φέτος, θα πάτε λίγους μήνες πιο μετά, θα με θυμηθείτε και θα φάτε σουβλάκια και καταίφι με καιμάκι!” (25 Ιουλίου κλείσαμε ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη για να πάμε 23 Δεκεμβρίου φέτος). 

”Εσείς θα αρχίσετε να ζείτε ευλογημένη ζωή, τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν, αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε, θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά, θα αλλάξουν τα πάντα. Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία, κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν, θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφος τους και εμείς θα έχουμε νέους γειτόνους, θα είναι καλοί αυτοί, ποτέ δεν θα μας βλάψουν.”



ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ

«Θἄρθη ξαφνικά. Νὰ ἔχετε ἕνα σακκούλι σιτάρι κρεμασμένο στὴ θύρα. Αὐτὸ θὰ σᾶς ἐμποδίση φεύγοντας. Μὴ τὸ ἀφήσετε. Νὰ τὸ πάρετε μαζὶ σας, γιὰ νὰ φᾶνε τὰ παιδιά σας».

«Μὲ ἄλλους θὰ κοιμηθῆτε καὶ μὲ ἄλλους θὰ ξημερώσετε».

«Θὰ ἰδῆτε τρεῖς φαμίλιες σ᾿ ἕνα σπίτι»

«Πίσω ἀπὸ τὴ μιὰ θύρα νὰ κρυφθῆ κανείς, γλυτώνει· θὰ εἶνε βιαστικό»

«Νὰ παρακαλῆτε νὰ εἶνε μέρα καὶ ὄχι νύκτα, καλοκαίρι καὶ ὄχι χειμώνας»

«Θἀρθῆ ξαφνικά· τ᾿ ἄλογα θ᾿ ἀπομείνουν ζεμένα στὶς δουλειές τους καὶ σεῖς θὰ φύγετε»

«Ἀπὸ ψηλά, μέσα ἀπὸ τὸ λιμάνι θἄρθη ὁ χαλασμός»

«Θἀρθῆ ξαφνικά· τ᾿ ἄλογα θ᾿ ἀπομείνουν ζεμένα στὶς δουλειές τους καὶ σεῖς θὰ φύγετε»

«Νὰ κρυφθῆτε ἢ κοντὰ στὴν πόρτα ἢ κοντὰ στὴν πλάκα, ἂν εἶναι βιαστικὸ καὶ γρήγορο»

«Πολλὰ θὰ συμβοῦν. Οἱ πολιτεῖες θὰ καταντήσουν μπαράγκες»


Μας το έστειλε ο Ηλίας Σκουντριάνος



14 σχόλια:

  1. Μαρτιος μηνας θα ειναι μας λεει ο Αγιος Παΐσιος! Θα ειναι μερα μεγαλης εορτης που θα μας επιτεθει η Τουρκια!Αλλα που ναξερε συνθεμελα θα ταρακουνιθει η δολια Τουρκια!Ο Θεος αποφασιζει το μελλον ολων μας και της ελλαδας μας που τοσον αγαπα!!! Αλλα και ο Πατροκοσμας μας λεει ή το βοδι στο χωραφι ήτον καιρο του θερισμου! Να ευχεστε να ειναι καλοκαιρι και οχι χειμωνας! οι πολιτικοι θεσμευτικαν μεταξυ τους (ελλαδας και Τουρκιας)να μην κανουν πολεμο μεταξυ τους! ισως τωρα γινει ενα θερμο επισοδειο και τιποτα περισσοτερο ! Ποιος ξερει μερες και ημερομηνιες? κανεις! Ο Μαρμαρωμενος Βασιλιας αποφασιζει,- που ειναι ο ιδιος ο Θεανθρωπος!Και ειναι κυπριος στην καταγωγην οπως μας λεν οι προφητειες Τραχωνιου! Ο Μαρμαρωμενος Βασιλευ θα κανει 10 πολεμους και ερχετε για να κανει πολεμο με το κατεστημενο!!!!!!!!!!!και οποιοι παραδωθουν θα ζησουν ζωην χατησαμενη!ευτυχισμενη! 655 μερες θα πολεμα με τι ενοπλες Δυναμεις μας !Θα πολεμα μαζι με τους Ενστολους μας 1η γραμμη ! Θα ειναι διπλα Του και ο ενσαρκωμενος Μεγας Αλεξανδρος και ο Αρχαγγελος Μιχαηλ με το ταγμα του το ταγμα των ΑΘΑΝΑΤΩΝ δλδ τις ενοπλες Δυναμεις μας! Ουδις απο τις ΕΔ θα παθει το παραμικρο !! Και μονον ο Ιησους Χριστοςδλδ ο Μαρμαρωμενος Βασιλιας εχει την εξουσια στον Θανατο και στην Ζωη αρωστια και υγεια Και μονον Αυτος μπορει να αιχμαλωτισει και να ελευθερωσει! Ελλαδα - Μικρα Ασια -Μακεδονια εγιναν μια χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε,ξεκαβαλα...στα σύννεφα σ έχει πιάσει υψοφοβια (και πλανη,μαζί). Ποιος μέγας Αλέξανδρος και ποιος Χριστός Μαρμαρωμένος βασιλιάς...τι παραλληρημα...

      Διαγραφή
  2. Παν αγαθόν εκ Θεού έχει την αρχήν. Δεν γίνεται αγαθός λογισμός μη ων εκ Θεού, μηδέ πονηρός μη ων εκ του Διαβόλου. Ό,τι καλόν λοιπόν διανοηθής, ειπής, διαπράξης, όλα είναι της δωρεάς του Θεού. «Παν δώρημα τέλειον άνωθεν έστι καταβαίνον». Όλα είναι της δωρεάς του Θεού. εδικόν μας δεν έχομεν τίποτε.

    Παππούς Ιωσήφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρα το 1/3 των τουρκων μαλλον δεν θα γινουν χριστιανοι. Ουτε θα μας ερθουν 100εκ προσφυγες πολεμου, ουτε οι εδω αλλοδαποι θα φυγουν ή θα μετανοησουν. Μαλλον χασαμε την μπαλα η μια προ-ορηση συγκρουεται με την αλλη και ολες μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ορθοδοξία αδερφέ δεν είναι ΟΠΑΠ. Οι προφητείες, όπως ίσως θα έχεις ακούσει, δόθηκαν για να μην εκπληρωθούν, αλλά για να σωφρονίσουν. Στο χέρι μας είναι να μετανοήσουμε και να τις αποφύγουμε, ή να μειώσουμε την οδύνη τους, εφόσον αποκτήσουμε παρρησία ενώπιον Του Κυρίου.

    Αυτό έκαναν και οι Νινευίτες και τη γλίτωσαν, και γκρίνιαζε στον Ουρανό ο προφήτης που τους είχε προειδοποιήσει, διότι διαψεύστηκε λόγω της μετάνοιας των Νινευιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου. Εαν ομως δεν μετανοησουμε τοτε ποια απ'ολες θα εκπληρωθει;

      Διαγραφή
  5. Ποτέ δεν είπε ο γέροντας Παΐσιος ότι η Τουρκία θα μας επιτεθεί Μάρτιο μήνα! Όσον αφορά την γερόντισσα, είναι πολύ πιθανό - αν όχι βέβαιο- να εκπληρωθεί κατά γράμμα το τρομερό όραμα της! Γιατί αυτά που είπε , τα περισσότερα τα έχουν πει και άλλοι όπως ότι η Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα θα καταστραφεί κάποια στιγμή από σεισμό πριν από τον ολοκληρωτικό πόλεμο με την Τουρκία! Επίσης, σύμφωνα με αρκετούς μακαριστους γέροντες (όπως ο άγιος Παισιος, ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινος, ο Αμβρόσιος Λάζαρης, αλλά και ο γέροντας Εφραίμ της Αριζόνας) κατά την διάρκεια του παγκόσμιου πολέμου θα υπάρξει χρήση πυρηνικών όπλων και ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας θα καταστραφεί από πυρηνικά! Για παράδειγμα ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινος είχε πει και το εξής << Ουαί στα έθνη του Βορρά, γίνονται όλα στάχτη!>> Αλλά και ο μακαριστός Αμβρόσιος Λάζαρης είχε πει πως κατά την διάρκεια του παγκόσμιου πολέμου, τα περισσότερα πυρηνικά θα πέσουν στην Ευρώπη ( και στην Ρωσία) και μάλιστα έλεγε πως θα πέσουν δεκάδες χιλιάδες πυρηνικά....Πάντως στην Ελλάδα σύμφωνα πάντα με τους αγίους γέροντες, δεν θα πέσουν πυρηνικά! Πάλι καλά! Τέλος, ένας άλλος λόγος που πιστεύω πως δυστυχώς θα εκπληρωθεί το όραμα της φωτισμένης γερόντισσας, είναι το γεγονός ότι αναφέρει πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στην Κύπρο ( το ίδιο είπε και ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινος και ο Κυριάκος Τσιτσικας) και στην Ρόδο ( κάτι που επίσης έχει πει ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινος, ο Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης αλλά και ο γέροντας Ελπίδιος Βαγιανακης (ο μόνος εν ζωή) Δεν είναι δυνατόν να διαψευστούν όλοι αυτοί οι γέροντες για την Ρόδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηλία, Ηλία, μεριμνάς και τυρβάζη περί πολλά· ενός δέ έστι χρεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς το παρόν με προβληματίζει ότι έχουν τραβηχτεί μέσα όλα τα νερά. Κι αυτό σε σχέση με έναν σεισμό μεγάλους μεγέθους όπως αναφέρεται παραπάνω με τσουνάμι (πελώρια κύματα λέει). Δεν είμαι ειδικός, μπορεί να σκέφτομαι αρλούμπες αλλά αυτό το φαινόμενο με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστιανοι μην σκυβετε το κεφάλι σε όλους αυτους τους άθεους που απαντούν. Απαξίωστε τους. Οι καιροί είναι δαιμονικοι και παντού θα ξεφυτρώνουν υποτακτικοί τους να διαστρεβλωνουν. Φύλαξτε τα θεια μέσα στην ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα διαστρεβλωσουν τις προφητείες των γερόντων μας. Θα τις χλευάζουν. Ψηλά το κεφάλι. Άλλωστε ο θεός μας το τοποθετείται πιο ψηλά απο όλα τα υπολοιπα μέλη. Ζήτω ο Ιησούς Χριστός. Ζήτω η Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ετσι θα γινουν ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ .ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ.φυσικα και θα πεσουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ
    ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΙΠΕ και ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΕΔΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ρωσσοι και οι
    αμερικανοι καθως και οι εβραιοι.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ οπως και Ο ΧΑΤΖΗΦΛΟΥΡΕΝΤΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ! ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΛΗΣΑΝ ΠΗΓΑΣΣΟ......
    ΑΧ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ.
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΟΧΙ.....ΑΡΑΛΙΚΙ ΚΑΙ....ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.
    Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
    ΕΜΕΙΣ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
    ΚΙ ΟΙ....ΕΧΘΡΟΙ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή