Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ο ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ(ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ) ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!


NEOM: ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

 ΒΙΝΤΕΟ  


Tο project NEOM, που ξεκίνησε από τον Mohammed bin Salman..Περιλαμβάνει ένα όραμα για το μέλλον της περιοχής με μεγάλα όνειρα που συνδέονται μεταξύ τους και μεταξύ (Ισραήλ), Παλαιστίνης, Ιορδανίας, Αιγύπτου και Σαουδικής Αραβίας. 

Ένα πολιτικό και οικονομικό σχέδιο δημιουργώντας μια οικονομική αγορά στην περιοχή στα πρότυπα της ευρωπαϊκής κοινής αγοράς και μια ενωμένη στρατιωτική συμμαχία παρόμοια με το ΝΑΤΟ. 

Μέσω της δημιουργίας ηλεκτρικών δικτύων που δεν αναγνωρίζουν σύνορα και μιας ελεύθερης ζώνης (ελεύθερων ανταλλαγών;) χωρίς σύνορα μεταξύ Σαουδικής Αραβίας, Αιγύπτου και (Ισραήλ).

Είναι συμβατό και μεταφράζεται αργότερα ως το (Όραμα 2030) του Σαουδάραβου Πρίγκιπα Ο Mohammed bin Salman με το όνομα “Neom”, συντομογραφία για το Joomla Νέο μέλλον που περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ελεύθερης ζώνης που βρίσκεται στην καρδιά ενός πλαισίου που συπυρώνει τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, την Ιορδανία και το Ισραήλ.

Το Project NEOM αποτελεί το πιο επικίνδυνο στάδιο της ανθρώπινης ιστορίας.Ολοκληρώθηκε η βιομηχανία επικοινωνιών υψηλής τεχνολογίας 5G γενιάς. 

Το δίκτυο πέμπτης γενιάς 5G είναι η αρχή της συγχώνευσης του ψηφιακού κόσμου με τη φυσική πραγματικότητα και αυτή η συγχώνευση θα δημιουργήσει έναν νέο και παράξενο κόσμο και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούν να διακρίνουν μεταξύ της ψηφιακής ψευδαίσθησης και της φυσικής πραγματικότητας. 
Το Javam αποτελείται από: 
(Google-Amazon-Facebook-Apple- Microsoft)

 Αυτή η συμμαχία δημιουργεί τώρα τεχνητή νοημοσύνη και αυτή η συμμαχία θα δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια αυτοκρατορία .. ︎ ︎

 Η νέα τριάδα (Wahhabism-Zionism-αμερικάνικος ιμπεριαλισμός) που υποστηρίζεται από καρτέλ τραπεζών και oμίλων προετοιμάζει τώρα το έργο NEOM για να γίνει το κύριο κέντρο της νέας παγκόσμιας τάξης και αυτή η συμμαχία ετοιμάζεται να ελέγξει τον κόσμο μέσω του project NEOM. ︎ ︎ 

Οι κίνδυνοι της πέμπτης γενιάς 5 G είναι αμέτρητοι, διότι θα είναι η αρχή της δήλωσης πλήρους ελέγχου της ανθρώπινης ζωής, και τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης θα εμφυτευτούν στον εγκέφαλο και κάτω από το δέρμα και μέσω εμβολίων για πολλαπλούς σκοπούς. .

Η συσχέτιση της τεχνητής νοημοσύνης με τη ζωή μας δεν θα διατηρήσει απόρρητη τη τελευταία και θα μας κάνει να εκτεθούμε σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις μορφές τους και υπό το άγρυπνο βλέμμα και τον έλεγχο των υπευθύνων.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ του πολέμου στην Υεμένη και του project NEOM; Ο πόλεμος αφανισμού της Υεμένης είναι μία από τις σημαντικότερες λεπτομέρειες του oroject “NEOM” για τον έλεγχο του στενού Bab al-Mandab και του πλούτου του πετρελαίου της Υεμένης, ειδικά επειδή το στενό Bab al-Mandab έχει μεγάλη στρατηγική, στρατιωτική, ασφάλειας και οικονομική σημασία που συνδέει την Ερυθρά Θάλασσα, τον Περσικό Κόλπο και τον Ινδικό Ωκεανό. Και αποτελεί κομβικό πέρασμα για τη «αποστολή των τάνκερ και άλλων πλοίων που συνδέουν την Άπω Ανατολή με τις αραβικές χώρες». 

Ας μην ξεχνάμε εδώ την άμεση σχέση του project NEOM με την ”αποφασιστική καταιγίδα”, τον πόλεμο κατά της Υεμένης που ξεκίνησε το 2015, και πραγματοποιήθηκε από τις δυνάμεις συνασπισμού που υποστηρίζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που περιλαμβάνει μαζί με τη Σαουδική Αραβία άλλες οκτώ χώρες και είναι τα Εμιράτα, η Αίγυπτος και η Ιορδανία Σουδάν, Μαυριτανία, Σενεγάλη, Κουβέιτ και Μπαχρέιν.

Η Αίγυπτος υπέγραψε συμφωνία το 2016 για να δώσει στο Σαουδαραβικό καθεστώς δύο νησιά απαραίτητα για τη σύνδεση του project Neom με το Σινά τα νησιά Tiran και Sanafir. Στη συνέχεια, ο Τραμπ ανακοίνωσε τη Συμφωνία-Deal του Αιώνα και το προώθησε το 2017 για εκκαθάριση του παλαιστινιακού σκοπού. 

Όλα τα προηγούμενα σχέδια και οι πόλεμοι δεν ήταν τίποτα άλλο από μια «προληπτική» προετοιμασία για το project Neom προς υλοποίηση του οικονομικού και στρατιωτικού στόχου που χρηματοδοτείται από τον Mohammed bin Salman. 

Ο κωδικός πρόσβασης είναι πάντα: “Η ασφάλεια του Ισραήλ ασφαλή σύνορα του Ισραήλ, από τον Ευφράτη μέχρι τον Νείλο.”. Δεν αποκλείεται να σκότωσαν τον Khashoggi γιατί αποκάλυψε τα μυστικά του project NEOM. O Mohammed bin Salman έδωσε την εντολή και οι ΗΠΑ έσπευσαν να του παράσχουν κάλυψη…



ΝΕΟΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

 Είναι μια προσπάθεια να γίνει κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ πριν και έρχεται σε μια εποχή που ο κόσμος χρειάζεται νέα σκέψη και νέες λύσεις. 

Με απλά λόγια, το NEOM δεν θα είναι μόνο ένας προορισμός, αλλά και ένα σπίτι για ανθρώπους που έχουν μεγάλα όνειρα και που θέλουν να είναι μέρος της οικοδόμησης ενός νέου μοντέλου για βιώσιμη ζωή.

Το NEOM δεν αφορά την οικοδόμηση μιας έξυπνης πόλης, αλλά την οικοδόμηση της πρώτης γνωστικής πόλης, όπου η τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης τροφοδοτείται με δεδομένα και πληροφορίες για να αλληλεπιδρά άψογα με τον πληθυσμό της υποστηρίζει o Τζόζεφ Μπράντλεϊ Επικεφαλής της Τεχνολογίας και Ψηφιακής…. του project.

Οι κοινότητες θα στηρίζονται σε ένα φυσικό και ψηφιακό επίπεδο υποδομής που θα περιέχει βασικές υπηρεσίες κοινής ωφελείας και υπηρεσίες μεταφοράς ενσωματωμένες υπόγεια.

Η φουτουριστική πόλη “The Line” (η γραμμή) είναι η προμετωπίδα και βιτρίνα του όλου σχεδίου και πρόσφατα παρουσιάστηκε από τον Mohammed Ben Salmane. 

Επικαλούνται το οικολογικό θέμα για να καταστήσουν την εικονική πραγματικότητα ως τρόπο ζωής: μια πόλη γραμμική, φουτουριστική και οικολογική που θα ολοκληρωθεί το 2050 είναι η απάντηση στις μεγαλουπόλεις που είναι επιβαρυμένες από την ανάπτυξη- μόλυνση μια πόλη χωρίς δρόμους κι αυτοκίνητα μια πόλη μήκους 170 χλμ γύρω από έναν μοναδικό άξονα, μια πόλη με 0 άνθρακα όπου όλες οι υπηρεσίες θα παρέχονται από τη τεχνητή νοημοσύνη και θα είναι προσβάσιμες στα 5′ με τα πόδια,και άλλες μετακινήσεις θα γίνονται υπόγεια με επαναστατικά μέσα μεταφοράς ικανά να διατρέξουν τα 170 km σε 20΄με 500χλμ την ώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου