Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ" ΦΟΡΟΥΜ

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ «ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ»
ΤΟΥ WEF

ΒΙΝΤΕΟ 

Από Ρόντα Γουίλσον 

Το 2020, οι κυβερνήσεις της G20, σε συμπαιγνία με τα ενδιαφερόμενα μέρη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF»), θέσπισαν διακριτικά και αντιδημοκρατικά μια παγκόσμια δεκαετή μετάβαση σε ένα αυταρχικό πολιτικό σύστημα, που ονομάζεται Stakeholder Capitalism.

Αφού προπαγάνδισαν μια μαρξιστική ιδέα ότι οι μαύροι και οι τρανς άνθρωποι καταπιέζονται και μας κατήχησαν να φοβόμαστε την κλιματική αλλαγή, οι Ενδιαφερόμενοι επιβάλλουν το προσχεδιασμένο πολιτικό τους σύστημα, το οποίο ο εγκληματικός εγκέφαλος τους, Klaus Schwab, ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο για «τους ανθρώπους και τον πλανήτη».

Θα κάνουμε πίσω πριν η τεχνητή νοημοσύνη («AI») πάρει τις δουλειές μας και ο πλούτος μας μετατοπιστεί στα ενδιαφερόμενα μέρη, καθιστώντας μας ευάλωτους στην τυραννία;

Ο πρώην τηλεοπτικός παραγωγός και νυν επιχειρηματίας τεχνολογίας και ανεξάρτητος σκηνοθέτης Richard Jeffs διερεύνησε τη μετάβαση της Μεγάλης Επαναφοράς στον Καπιταλισμό των Ενδιαφερόμενων Μερών σε ένα πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stakeholder Communism».

Ερευνά τον τρόπο με τον οποίο τα ενδιαφερόμενα μέρη προπαγανδίζουν τη μετάβαση στον καπιταλισμό των ενδιαφερόμενων μερών, χειραγωγώντας μας ώστε να πιστεύουμε ότι ο καπιταλισμός των μετόχων κάνει πολλούς από εμάς καταπιεσμένους. 

Αφού μας κατήχησαν να θέλουμε ένα άλλο σύστημα, οι ενδιαφερόμενοι διαδίδουν ότι ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων είναι καλύτερος για τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Ο Jeffs δείχνει πώς αυτή η στρατηγική ήταν επιτυχής στη μετατόπιση της Κίνας προς τον κομμουνισμό. Δείχνοντας ένα απόσπασμα από μια εκπομπή του Fox News, ο καλεσμένος Xi van Fleet είπε: «Αυτό που συμβαίνει στα σχολεία μας και στη χώρα μας είναι πραγματικά μια επανάληψη της πολιτιστικής εξέλιξης στην Κίνα. Οι ομοιότητες είναι τρομακτικές».

Ο Jeffs εκθέτει το σχέδιο των ενδιαφερομένων να επιταχύνουν την ταχύτητα με την οποία η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει τις δουλειές μας, αφήνοντάς μας εξαρτημένους από αυτούς και ευάλωτους στην τυραννία. «Αν δεν δράσουμε τώρα, μαθαίνω πόσο καταπιεσμένοι γινόμαστε κάτω από τον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων», είπε.

Ο Jeffs συνεργάστηκε με τον επικεφαλής τεχνολογίας και συνιδρυτή Brandon Mason για να δημιουργήσει το μη κερδοσκοπικό Yellow Forum για να παρέχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε τη μετάβαση της Μεγάλης Επαναφοράς στον Καπιταλισμό των Ενδιαφερόμενων Μερών. 

Το Yellow Forum στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης και μιας θαρραλέας κοινότητας να συνεργαστούν σε έργα και πρωτοβουλίες εστιασμένες στη λύση, για να διαμορφώσουν τη Μεγάλη Επανάσταση.

Yellow Forum: Stakeholder Communism – πλήρες ντοκιμαντέρ, 26 Απριλίου 2024 (95 λεπτά)

Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ: 

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Subtitles,Υποτίτλοι)

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά ή Greek(κλικ).

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Rumble ΕΔΩ .

Κεντρική εικόνα: Ο Klaus Schwab, ιδρυτής του WEF, κάνει χειραψία με τον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping στο Νταβός. Πηγή: Reuters


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ:

    Η απιστία, το μίσος, η φιληδονία και η κοσμικότης θα συσκοτίσουν τον νουν των ανθρώπων, δια να μη βλέπουν το φως της Αληθείας, την λαμπρότητα της Χάριτος και το κάλλος της Ορθοδοξίας. Η Ορθόδοξος Εκκλησία θα κρυβεί από των οφθαλμών των ανθρώπων όπισθεν του κονιορτού των πλανών των αιρέσεων, της ορθολογιστικής σκέψεως της θετικοκρατικής αντιλήψεως και των ποικίλων άθεων και υλιστικών θεωριών, αι οποίαι θα διαφημίζονται εν ονόματι της ανθρωπίνης επιστημονικής γνώσεως. Άγνοια θα καλύπτει την Ορθοδοξίαν και ένεκα τούτου αύτη, ή θα εξισώνεται προς τας αιρέσεις και θα νοείται ως εν τμήμα του κοσμικώς νοούμενου «Χριστιανισμού», ή θα θεωρείται ως γεγονός παρωχημένων εποχών. Θα λογίζεται ως υπάρξασα κάποτε, μη υπάρχουσα όμως σήμερον, ως βοηθήσασα άλλοτε την ανθρωπότητα, μη ούσα όμως χρήσιμος εις το παρόν. Και η ιστορική ακόμη γνώσις ταύτης θα κρίνεται ανωφελής και επομένως στερουμένη ενδιαφέροντος. Τοιουτοτρόπως, δια την έλλειψιν γνώσεως περί αυτής, ή την ύπαρξιν μόνον πεπλανημένων πληροφοριών, η Ορθόδοξος Εκκλησία θα περιέλθει εις λήθην δια τους πολλούς των ανθρώπων.

    Η λήθη της εκκλησίας αποτελεί επίμονον επιδίωξιν των δαιμόνων. Οι δαίμονες συνεργάζονται εις το πονηρόν έργον των, του οποίου σκοπός είναι να απωλεσθεί η ψυχή του ανρθώπου, να επιφέρουν εις ημάς αιωνίαν πνευματικήν πανωλεθρίαν και να παραδώσουν εις την λήθην το εν τω κόσμω εργαστήριον της εν Χριστώ σωτηρίας, ήγουν την Ορθόδοξον του Θεού Εκκλησίαν. Εάν λησμονηθεί η Εκκλησία εν τω κόσμω, τότε αίρεται και το έτερον εμπόδιον, δια την έλευσιν του Αντιχρίστου. Λήθη της Εκκλησίας σημαίνει λήθην του Ευαγγελικού κηρύγματος, η δε λήθη αυτού αποτελεί προϋπόθεσιν και της σποράς, αλλά κυρίως της καρποφορίας των αντιχρίστων ζιζανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όμως επιτρέπει ο Θεός τις αιρέσεις; (Απαντά ο Ιερός Χρυσόστομος)

      Ο Θεός σε πολλές περιπτώσεις επιτρέπει να πολεμείται η αληθινή και αποστολική πίστη προς Αυτόν, ενώ τις αιρέσεις και την ειδωλολατρεία τα αφήνει να απολαμβάνουν άνεση.

      Για ποιο λόγο άραγε;

      Για να μάθεις από το ένα μέρος την αδυναμία εκείνων που, αν και δεν ενοχλούνται, όμως αυτομάτως εξαφανίζονται, και από το άλλο μέρος να γνωρίσεις τη δύναμη της Πίστεως που, αν και πολεμείται, αυξάνεται δια μέσου εκείνων που την εμποδίζουν και την καταδιώκουν.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωναϊό).

    Μιλά ο ιατρός Δημήτρης Γάκης, πρώην διευθυντής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

    https://www.youtube.com/watch?v=SBdNpQM0CmY

    ΑπάντησηΔιαγραφή