Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!







Το μνημόνιο στον...αέρα!



 Οι περισσότεροι όταν ακούνε για την υπερψήφιση της δανειακής σύμβασης με τα 2/3 της βουλής το μυαλό τους πάει στον αριθμό των 180 βουλευτών.
 


Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας απαιτούνται τα 2/3 της βουλής για την εκλογή από την πρώτη ψηφοφορία ενώ κατά την δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή απαιτούνται τα 3/5 της βουλής δηλαδή οι 180 βουλευτές. Όμως τα 2/3 της βουλής είναι 200 βουλευτές.



Παρ΄όλες τις συμπράξεις, παρ΄όλες τις προδοτικές προσχωρήσεις στο στρατόπεδο των τοκογλύφων, δεν κατορθώθηκε να ψηφιστεί το νέο μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση από τα 2/3 της βουλής!
Έστω και γιά μιά ψήφο, η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο δεν νομιμοποιήθηκαν και μια πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να τα θέσει εκτός εφαρμογής ως αντισυνταγματικά και παράνομα.
Αυτό το νόημα είχαν και οι επιφυλάξεις που διατύπωσαν οι "εταίροι" μας μετά την ψήφισή τους, αυτό το νόημα είχε και η προειδοποίηση του Λοβέρδου λίγο πρίν την ψήφισή τους...

Βλέπετε, αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη και ιδιαίτερα αν ο νοικοκύρης είναι τοσο αδικημένος όσο η Ελλάδα μας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου