Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ




ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

 






ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ






Με 199 δωσίλογους βουλευτές, πέρασε το "Ναι" στο νέο μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση θανάτου της χώρας πράγμα που σημαίνει ότι και πάλι η συνταγματικότητα της ψηφοφορίας δεν υφίσταται ούτε τυπικά αφού οριακά, για μία ψήφο, δεν επετεύχθη το όριο των 2/3 της βουλής. Έτσι το νέο μνημόνιο φαντάζει σαν τον σακάτη εκείνον, τον υπουργό οικονομικών της Μέρκελ, τον φρικτό Σόιμπλε.



 


Επίσης η νέα δανειακή σύμβαση θα είναι κι αυτή στον αέρα, καθώς και πάλι όπως και η πρώτη δανειακή σύμβαση θα υπογραφεί με εξουσιοδότηση της βουλής
στον δωσίλογο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος αναίσχυντα χθές δήλωσε ότι "οι "αγορές"έχουν κατισχύσει των κρατών και επιβάλουν την θέλησή τους, μειώνοντας την εθνική κυριαρχία ακόμη και μεγάλων χωρών"!!!





Μετά απ΄όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ξεχειλισμένη πλέον οργή του κόσμου, είναι φανερό ότι τα πάλαι ποτέ μεγάλα κόματα, είναι ερείπια ερειπίων, φαντάσματα που τα κατοικούν δωσίλογοι, αποκόματα που θα βλέπουν να συρικνώνονται ακόμη και τα μονοψήφια ποσοστά τους.

Η χθεσινή ημέρα, θα αποδειχθεί η αρχή του τέλους των δωσιλόγων, καθώς ο λαός είναι αποφασισμένος να υπερασπίσει τη χώρα του από τους οικονομικούς δολοφόνους κατακτητές.


Έρχεται μέσα από κακουχίες ίσως και πείνα, η μέρα που η Ελλάδα θα ορθωθεί και πάλι, πιό ζωντανή και μεγάλη από ποτέ!    


ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου