Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΩΛΗΤΕΣ!!!

Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου



Οι σημερινοί βουλευτές , όπως και όλος ο κόσμος, γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τον εαυτό τους και ότι η ψήφος τους δεν δεσμεύει τον ελληνικό λαό. Άλλοι από αυτούς παραιτούνται και άλλοι φοβούνται και κρύβονται!




Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούν παρά μόνον τον εαυτό τους. Ότι η ψήφος τους δεν εκφράζει τη βούληση της πλειονότητας του ελληνικού λαού, όπως απαιτεί το δημοκρατικό πολίτευμα.

Οι σημερινοί βουλευτές γνωρίζουν επίσης ότι από υπαιτιότητα δική τους δεν λειτουργεί η δημοκρατία και ότι από υπαιτιότητα δική τους ο ελληνικός λαός στην πραγματικότητα κινδυνεύει να χάσει την κρατική του υπόσταση. Το κράτος από σύμμαχός του του ελληνικού λαοί έγινε εχθρός του! Οι Έλληνες αισθάνονται ότι μειώνεται η προσωπικότητά τους και ότι δικαιώματα που αποκτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα καταργούνται μέρα με την ημέρα.

Οι βουλευτές που με την ψήφο τους θα θελήσουν να νομιμοποιήσουν την παραβίαση του Συντάγματος και την μη λειτουργία της δημοκρατίας θα λάβουν την πρέπουσα απάντηση από τον ελληνικό λαό, όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Οι σημερινοί βουλευτές δεν είναι αιώνιοι. Ας σκεφθούν ότι δεν ξέρουν τί θα συμβεί "δέκα λεπτά αργότερα"!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου