Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ


ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΥΡΩ, ΣΠΙΤΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!


Έχει περισσέψει η υποκρισία και η κυνικότητα αυτών που μας κυβερνάνε, δεν λέω, αλλα αυτό που δεν έχει απλώς περισσέψει αλλά έχει ξεχειλίσει είναι η βλακεία όλων ημών που καθόμαστε και τους κοιτάμε. Αυτοί εν τέλει την δουλειά τους κάνουνε. Και με τέτοια πηχτή βλακεία που μας δέρνει αυτοί μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους, κοιμίζοντάς μας με ιστορίούλες όπως « Ο κακός βουλευτής που έβγαλε τα λεφτά του στην Ελβετία»

Ε! λοιπόν ας ακούσουν την απλή αυτή σκέψη, όσοι δεν κάνουν τον κόπο να σκεφτoνται:


ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ!


 

Διότι σε αυτήν την περίπτωση, είναι φυσικό να μην έχει εμπιστοσύνη στους προδότες που κυβερνάνε και να θέλει να διαφυλάξει τα χρήματά του, φθάνει να τα επιστρέψει, όταν υπάρξει πατριωτική κυβέρνηση, για να βοηθήσει την χώρα κι όχι για να κερδοσκοπήσει έναντι του εγχωρίου νομίσματος(διότι πατριωτική κυβέρνηση σημαίνει άτοκη δραχμή) .

 

Άλλωστε μια πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να προστατεύσει το νόμισμά της από την κερδοσκοπική διάθεση όσων φέρουν τα χρήματα πίσω, με απλά νομοθετήματα.


 

ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ!!!


 

ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΩ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ  ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ.

ΕΝΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ,
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΣΕΙ


 
Επομένως περιμένουμε να δούμε μόνον αυτό:ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Η ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ

 

ΚΑΙ ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ... ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ!!!

 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου