Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ



ΚΚΕ: ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ






ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ


Είναι το δεύτερο άρθρο, αυτή τη φορά μέσα από το ΚΚΕ, μέσα απ΄το οποίο επαληθεύονται όσα γράφαμε πρίν ένα χρονο στο άρθρο μας


O EKTONΩTIKOΣ KAΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.



Μετά την


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ


ο Αλέκος Χαλβατζής (μέλος του γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ και του τμήματος Διαφώτισης της κεντρικής επιτροπήςτου ΚΚΕ) αναλύει την παθογένεια του ΚΚΕ και καταδεικνύεται πως σήμερα παίζει  ρόλο συνεργητικό στην επιβολή της χούντας του μνημονίου που έχει επιβληθεί από το κυνοβούλιο (όχι δεν είναι ορθογραφικό λάθος).


Το άρθρο όπως μας το έστειλε ο φίλος Αντώνης Κρούστης


Ο Αλέκος Χαλβατζής, (γιος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Σπύρου Χαλβατζή) που έχει διατελέσει μέλος του γραφείου του κεντρικού συμβουλίου της ΚΝΕ και του τμήματος Διαφώτισης της κεντρικής επιτροπήςτου ΚΚΕ, κάνει λόγο -όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής- για σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση στο κόμμα.

Η επιστολή του προς την ΚΕ
του ΚΚΕ αναρτήθηκε ( 18/2/2012)στην προσωπική του ιστοσελίδα ,alekosch.wordpress.com.

Αξίζει να διαβάσει κανείς τι συμβαίνει στα άδυτα του Περισσού.





1. Αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο ότι η λειτουργία του ΚΚΕ καμία σχέση δεν έχει με το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, τη
συλλογικότητα, τη συντροφικότητα, την ουσιαστική τακτική και έκτακτη λογοδοσία της καθοδήγησης προς τη βάση

2. Τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα, άνθρωποι που ιδεολογικά,
πολιτικά και ηθικά ήταν (ή εξελίχθηκαν σε) λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους.

3. Από την καθημερινή δράση του ΚΚΕ, φαίνεται ότι υπάρχει απομάκρυνση από το Πρόγραμμα, τους Κλασσικούς του Μαρξισμού Λενινισμού, τις παραδόσεις του ελληνικού και διεθνούς κομουνιστικού και εργατικού κινήματος.

4. Στις συνδιασκέψεις του ΠΑΜΕ δεν ξέρουμε αν και σε ποιους κλάδουςέγιναν διαδικασίες στη βάση...(πάντως γενικά) ...το Κόμμα διατάσει τα στελέχη του και οι συνδιασκέψεις του ΠΑΜΕ επικυρώνουν δια βοής (!!!).

5. Ο ακτιβισμός 200-300 ατόμων του ΚΚΕ , γίνεται από επαγγελματικά στελέχη, από συνδικαλιστές αποσπασμένους από την παραγωγή και από κάποιους ακόμα ρομαντικούς φοιτητές που έχουν καταντήσει κομπάρσοι και ακούσια εργάτες του κόμματος.

6. Η ΚΝΕ στην ουσία έχει χάσει σχεδόν κάθε νεολαιίστικο χαρακτηριστικό και έχει μετατραπεί σε μια συρρικνούμενη εκτελεστική ομάδα για το χαμαλίκι.

7. Υπάρχει νέα αντίληψη για την επαγρύπνηση:"είμαστε όλοι ύποπτοι" και ιδεολογικός τραμπουκισμός με βάση το σχήμα: όποιος ρωτάει πολλά είναι περίεργος, όποιος είναι περίεργος μάλλον διαφωνεί, όποιος διαφωνεί μάλλον επηρεάζεται, όποιος επηρεάζεται είναι τελικά οπορτουνιστής, αν είσαι οπορτουνιστής "προφανώς" θα γίνεις και φραξιονιστής και "όλοι ξέρουμε" ότι από φραξιονιστής λίγο θες για να γίνεις πράκτορας
(αν δεν
είσαι ήδη).

8. Οι όροι "αντικομμουνισμός", "οπορτουνισμός", "προβοκάτσια",
"φραξιονισμός", χρησιμοποιούνται με το παραμικρό και καταχρηστικά, με αποτέλεσμα να ευτελίζονται ενώ δεν τεκμηριώνονται ούτε εξηγούνται επαρκώς.

9. Αμφισβητείται η ακεραιότητα αμέτρητων κομματικών μελών αλλά τελικά και ο ίδιος ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός αφού αντιμετωπίζεται ως κάτι πρακτικά ανεφάρμοστο.

10. Αλλοιώνεται η σύνθεση των οργάνων του Κόμματος. Υπάρχουν μαζικές αναδείξεις και επαγγελματοποιήσεις, συχνά με εκπτώσεις σε κριτήρια και αρχές, χωρίς να δίνεται λόγος και στοιχεία στα αντίστοιχα σώματα και οργανώσεις. Εκλέγονται πολλοί σύντροφοι νεότατοι σε φυσική και κομματική ηλικία, ανώριμοι ή και αδοκίμαστοι. Με βασικό κριτήριο ότι αποδέχονται (πρώτα απ' όλα από έλλειψη πείρας) ό,τι τους πει η καθοδήγηση.

11. Οποιαδήποτε άποψη δεν είναι αρεστή, η απαντηση είναι η εξης: π.χ. "αυτά τα λέει η Ελευθεροτυπία και ο Ρούσσης", "αυτά τα λέει ο Παναγόπουλος, η εργοδοσία και ο ΣΥΝ"

12.Παραπληροφόρηση - Ωραιοποίηση - Συγκάλυψη. Αυτά χρησιμοποιούν όταν τα νούμερα δεν βγαίνουν π.χ. στις εκλογές ωραιοποιούν τα ποιοτικάνχαρακτηριστικά των ποσοστών, στις κινητοποιήσεις παραπληροφορούν για το μέγεθος των κινητοποιήσεων με εκφράσεις "ξεσηκωμός", "πρωτόγνωρο"

"σεισμός", "βούλιαξε η Αθήνα" κλπ και ότι αποκαλύπτεται εις βάρος του κόμματος, απλά συγκαλύπτεται.


Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όλους αυτούς τους αγνούς κομμουνιστές που επιμένουν στο όνειρο "πως εσείς που επαγγέλλεστε τα συλλογικά πρότυπα, δεν μπορείτε να είστε εσείς το παράδειγμα στην κοινωνία;"

Μήπως τελικά η ιδεολογία σας είναι ουτοπική και εξαιτίας αυτής (της ουτοπίας) εκκολάπτεται ο ολοκληρωτισμός που έζησαν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο;

Λέω μήπως;

Αντώνης Κρούστης


2 σχόλια:

  1. Δημιούργημα των Σιωνιστών είναι ο κομμουνισμός!!!Τα μεγάλα κεφάλια των κομμουνιστών πράκτορες των σιωνιστών ήταν και είναι!!Εχουν εξαπατήσει αρκετό κόσμο επειδή κάνουν αναφορές σε ισότητα,κοινοκτημοσύνη,αδελφοσύνη και άλλα τέτοια!!!Η εξαπάτηση σε όλο της το μεγαλείο!!Και επειδή βέβαια οι Χριστιανοί τόσο καιρό δεν ασχολιόντουσαν με την πολιτική και δεν είχαν να αντιπροτείνουν κάτι σε πολιτικό επίπεδο ήταν πολύ πιο εύκολη η εξαπάτηση!!!Αφήσαμε τους Σιωνιστές δηλαδή να πιάσουν όλο το πολιτικό φάσμα και να ελέγχουν εκείνοι το παιχνίδι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά, αδελφέ μου, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή