Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ, ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΡΟΝ – ΑΡΟΝ ΤΗΝ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!!


 

ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ!


 
Είναι η πρώτη φορά που συνθλίβονται οι μεθοδεύσεις του Γεωργίου αφού ήταν δεδομένο ότι μετά τις αντιδράσεις και την ηχηρή παρέμβαση του ΔΣΑ, όσοι βουλευτές τολμούσαν να ψηφίσουν αυτό το ανοσιούργημα, γινόντουσαν συνένοχοι στην άθλια προσπάθεια αθώωσης και ενδυνάμωσης του υπόδικου (ακόμα) προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.


Τώρα, αυτή την “τιμή” θα την έχει αποκλειστικά και μόνον ο κύριος Στουρνάρας, αφού όλες οι αβάντες προς τον κύριο Γεωργίου θα γίνονται με υπουργικές αποφάσεις για τις οποίες θα έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη. Θα το κάνει; Μπορεί να ζηλεύει τον κύριο Παπακωνσταντίνου. Ούτως ή άλλως, την ίδια ακριβώς πορεία θα έχει.

 
Μετά και το σημερινό, ο κύριος Σαμαράς αναλαμβάνει τον ρόλο του κυρίου Παπανδρέου που ήταν ο μόνος που διόρισε, προστάτευε και νομιμοποιούσε την παρουσία και την δράση του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Ο κύριος Στουρνάρας μόλις έχασε την κοινοβουλευτική του νομιμοποίηση.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους αντιστάθηκαν. Βλέπετε κύριοι της διαπλοκής, ακόμα και τις νύχτες του Αυγούστου υπάρχει πλέον ένα άγρυπνο μάτι πάνω σας…
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου