Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

" ΟΛΑ Θ΄ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...'

 
Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ρ.Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
 
 

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Ρ.Τ.Ερντογάν από τον Ιλκέρ Μπασμπούγ.

Μια μία προειδοποιητική δήλωση του τι μέλλει γενέσθαι ο ισοβίτης, πλέον,πρώην αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Μπασμπούγ είπε κάτι μετά την καταδίκή του που δεν επιδέχεται παρερμηνείας: "Ο λαός έχει τώρα τον λόγο. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ο λαός δεν κάνει ποτέ λάθος και περιμένω να αντιδράσει. Δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς".

Εμμέσως πλην σαφώς καλεί τους πολίτες σε εξέγερση κατά της νεο-οθωμανικής κυβέρνησης και σίγουρα οι εξελίξεις είναι μπροστά μας.
Ο Ιλκέρ Μπασμπούγ είχε και έχει τεράστια επιρροή στο στράτευμα και όταν είχε προφυλακιστεί είχε καλέσει τους φανατικούς υποστηρικτές του "Να μην αντιδράσουν".

Τώρα "αλλάζει πλάκα" και καλεί τον λαό να λάβει τον τελικό λόγο. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει ειρηνικά.

Όλα δείχνουν ότι τώρα ξεκινούν στην Τουρκία και αυτό σημαίνει διπλάσια επαγρύπνηση από ελληνικής πλευράς και κατ'επείγουσα ενίσχυση των ΕΔ.

Το μόνο βέβαιαο είναι ότι είτε ή μία είτε η άλλη παράταξη, είτε οι κεμαλικοί του Ιλκέρ Μπασμπούγ, είτε οι νεο-οθωμανοί του Ρ.Τ.Ερντογάν θα θελήσουν να εξάγουν την κρίση και να καταγάγουν επιτυχία κατά του "ιστορικού εχθρού" τους, της Ελλάδας...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου