Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

KINHTOΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ  ΚΑΙ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ
     ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 230 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (ΠΡΩΗΝ 1Ο ΙΚΑ) Συναγωνιστές, το θέμα της διάλυσης της Υγείας που επιχειρεί η κυβέρνηση και η τρόϊκα είναι μείζον.
Το συγκεκριμένο ζήτημα αφορά άμεσα την περιοχή μας, γι'αυτό όσοι από εμάς μπορούμε, συμμετέχουμε στις  κινητοποιήσεις 
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Η Γ.Σ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
 
Μετά την έγγραφη διαβεβαίωση από τη μεριά της 1ης Υπε και της Διοίκησης του Νοσοκομείου ότι σ΄ αυτό το πρώτο κύμα διαθεσιμοτήτων – απολύσεων εντάσσονται και όλοι οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος (πρώην 1ου ΙΚΑ), εκτός των γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και των εργαζομένων που πήραν τρίμηνη απόσπαση στις 7/8/13 στο ΓΟΝΚ και το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ), που υπηρετούν στο Σισμανόγλειο, αποφασίσαμε να καταγγείλουμε τις πολιτικές που εφαρμόζουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες ΕΕ-ΔΝΤ - Τρόϊκας, της διάλυσης του νοσοκομείου μας και των απολύσεων 230 εργαζομένων του Παραρτήματος (πρώην 1ου ΙΚΑ).


Απέναντι στην ανάλγητη και καταστροφική αυτή πολιτική ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ο δρόμος του αγώνα.


Καλούμε τους εργαζόμενους να κλείσουν τ' αυτιά στις αυταπάτες που τους καλλιεργούν και να μπούμε στο δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.


Είμαστε αποφασισμένοι εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής να αντισταθούμε και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην εργασία και την ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία για παροχή δωρεάν υγείας για όλους. Αυτές οι πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ που διαλύουν την υγεία εξαθλιώνοντας εργαζόμενους αλλά και το φτωχό λαό που δεν έχει να πληρώσει ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ!


Εργαζόμενοι και λαός (χρήστες υγείας) δεν μπορεί να είναι λογιστικά νούμερα όπως πρεσβεύουν οι ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Η ΥΓΕΙΑ είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη και υποχρέωση του κράτους.

Η απάντηση μας μετά τη ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ τη Τετάρτη 14/08/13, είναι ο αγώνας διαρκείας για να ανατρέψουμε αυτή την απόφαση που θα οδηγήσει το νοσοκομείο στο ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΣΘΕΝΕΙΣ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Ήδη χθές
Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013 ώρα 7.30μμ έγινε συζήτηση - συναυλία στη πλατεία του Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια για τη υπεράσπιση της δημόσιας υγείας σε συνδιοργάνωση με τα σωματεία των όμορων νοσοκομείων και τους φορείς. 
 
 
Σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013
συμμετοχή στη 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

11πμ - 3μμ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΩΡΑ 12μμ, ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. Ώρα αναχώρησης με ΠΟΥΛΜΑΝ από το προαύλιο του νοσοκομείου 11πμ.Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013
 
Γενική Συνέλευση των εργαζομένων ώρα 11πμ στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου για το προγραμματισμό της συνέχισης του αγώνα μας. 


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

 
ΤΟ Δ.Σ  ΚΑΙ Η Γ.Σ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου