Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ (ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ) ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 
 ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
 
 
 
Tώρα που οι μάσκες έπεσαν, στη Συρία, ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με το θέμα, ωστόσο οι ενδιαφέρουσε επιβεβαιωτικές αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκία στηρίζει ότι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στη Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους. Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Γκιουλέρ αναφέρεται : "Στην βάση των περιφερειακών μας συμφερόντων βρίσκεται η δέουσα στήριξη προς τους μαχητές του Αλ Νούσρα ενάντια στο PYD, και η στέγαση τους στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες”

Η Lekolin.org δημοσίευσε το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως “εγκρίθηκε η παραμονή των μαχητών σε χώρους υποδοχής του υπουργείου Θρησκευτικών Υποθέσεων όπως και σε άλλους δημόσιους ξενώνες που θα καθοριστούν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μας”.

 Στο έγγραφο που έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στην νομαρχία του Χατάι με την υπογραφή του υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ, και την διαβάθμιση απόρρητο, παρουσιάζονται “οι στρατηγικές σχέσεις Τουρκίας με την Αλ Νούσρα”.


ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Μή μας φαίνεται περίεργο που οι Χάζαροι Τούρκοι υποστηρίζουν τους Χαζάρους "αντάρτες" που αποτελούνται από όλα τα κομμάτια της πάλαι ποτέ Χαζαρίας, (αδελφοί μουσουλμάνοι, Τσετσένοι κ.α.) οι οποίοι επίσης υποστηρίζονται από τους χαζάρους ασκεναζίμ εβραίους που διοικούν το Ισραήλ και την Αμερική...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου