Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΟΣ!


Σαμαράς: Ξεπέρασε και το Λουδοβίκο ΙΔ!«Το κράτος είμαι εγώ» είναι σχεδόν μια φιλελεύθερη φόρμουλα σε σύγκριση με το σημερινό ολοκληρωτισμό των «μαφιών» της Νέας Τάξης. 
Ο Λουδοβίκος ΙΔ΄ δεν ταυτιζόταν παρά μόνο με το κράτος. Οι πάπες της Ρώμης ταυτίζονταν ταυτόχρονα με το κράτος και την Εκκλησία. Ο νεοταξικός ολοκληρωτισμός πάει πιο πέρα από τον καισαροπαπισμό:Περιλαμβάνει στις δραστηριότητές του ολόκληρη την οικονομία της παγκόσμιας κοινωνίας.

Σήμερα οι Λουδοβίκοι της Νέας Τάξης διαφέρουν από το βασιλιά Ήλιο. Δεν λένε, απλώς, «το κράτος είμαστε εμείς», αλλά και «η κοινωνία είμαστε εμείς»… 

Ο Σαμαράς, σαν ανδρείκελο (πάντα οι δούλοι είναι βασιλικότεροι του Βασιλέως) τους ξεπερνάει. Λέει τα πάντα είμαι εγώ: Αυτό σημαίνει «με εντολή Σαμαρά»!!! 

Φυσικά το παραλήρημα της χούντας, «αποφασίζουμε και διατάζουμε», ωχριά μπροστά στο: «Με εντολή Σαμαρά»… 

Έτσι ο Σαμαράς «εμπνέει» τις σατιρικές πένες… 
Διαβάστε δύο εξαιρετικά κείμενα: 


Με εντολή Σαμαρά γα...με και δέρνουμε! 

Με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ξεκίνησε η ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. Υπενθύμισε ότι με εντολή του ίδιου η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα και ότι, επίσης με εντολή του ίδιου, το 70% του πλεονάσματος θα επιστραφεί στους ένστολους και στους χαμηλοσυνταξιούχους . Ακόμα και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στους δικαιούχους με εντολή του πρωθυπουργού. 

Παράλληλα έδωσε εντολή στην Ευρώπη να κάνει και εκείνη το καθήκον της σχετικά με το ελληνικό χρέος καθώς και στους βουλευτές να δώσουν... 
τον αγώνα τους κόντρα στην προσπάθεια να μένει η χώρα στη μιζέρια. 

Αναγνώρισε, πάντως, καθυστερήσεις και λάθη, όπως στις αποκρατικοποιήσεις χωρίς όμως αυτά να έγιναν με εντολή του πρωθυπουργού. Αντίθετα αυτά θα διορθωθούν με εντολή του. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας του εντολή να εξηγήσει πώς θα πείσει την Ευρώπη να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους. 

Αναφερόμενος στην ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών τόνισε ότι έχει δώσει εντολή να γίνουν το 2016 και μόνο με δικιά του εντολή μπορεί να αλλάξει η συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Επίσης έδωσε εντολή στον Νίκο Δένδια να συλλάβει τον Χριστόδουλο Ξηρό, στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει δυόμιση χιλιάδες υπαλλήλους, στον Άδωνη Γεωργιάδη να σταματήσει να πουλάει βιβλία από την τηλεόραση, στον Κωστή Χατζηδάκη να ξεψαρώσει γιατί μοιάζει με σπασικλάκι και στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να απολύσει την εκπαιδευτικό που έπιασε τον γιό του να αντιγράφει στις εξετάσεις. 

Κλείνοντας έδωσε εντολή στον θεό να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί του ώστε με τη βοήθεια του να βγει η χώρα από την κρίση. 

(Αν τις εντολές τις δίνει ο Σαμαράς , την τρόικα τσάμπα την πληρώνουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου