Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ "Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΑSA"

 Ο Γ. ΤΑΟΥΪΛ ΔΙΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο
ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ! 

ΒΙΝΤΕΟ


(Μέρος 4ον)

ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΘΕΟΥ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙ 8ΜΗΝΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!


Ο Γ. Τάουϊλ ο ψυχίατρος της NASA, το παιδί του π. Παϊσίου, μιλάει σ΄αυτό το τέταρτο βίντεο για την θεραπευτική της Ορθοδοξίας που είναι ίδια με την ψυχιατρική και για την απώλεια ενέργειας όταν μισούμε.

Επίσης μιλάει για το πως τον ακολούθησαν στο Άγιον Όρος δύο καθηγητές της NASA, όπου ο γέροντας Παΐσιος τους έλυσε ένα πρόβλημα που τους απασχολούσε επί δύο χρόνια σχετικά με κάποιο διατημόπλοιο, μιλώντας τους Ελληνικά!!!


Μιλάει ακόμη για έναν άθεο κοσμοναύτη που τον είδε ως ψυχίατρος μετά από 8μηνη παραμονή του στον διαστημικό σταθμό. Ενώ ήταν μόνος του επί οκτώ μήνες δεν βίωσε μοναξιά διότι ένοιωθε όπως είπε, την παρουσία του Θεού!


Δείτε και αυτό το βίντεο με τις σπουδαίες μαρτυρίες του Γ. Τάουϊλ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ξαναδημοσιεύουμε την προ ενός έτους ανάρτησή μας διότι την δημοσίευσε σήμερα το Defence Net με απλή αναφορά του ιστολογίου μας χωρίς ενεργό σύνδεσμο στην ανάρτησή μας.

Εμείς πάντοτε αναδημοσιεύουμε τις ειδήσεις του 
Defence Net με ενεργό σύνδεσμο που παραπέμπει στη συγκεκριμένη κάθε φορά ανάρτηση. Καλόείναι και το συγκεκριμένο side να κάνει το ίδιο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου