Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

O ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑ...ΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ (ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΗΡΑΝ;) Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΠΟΥΤΙΝ!!!




Ψυχρός, στην χθεσινή  συνάντηση 
τους στις Βρυξέλλες, ο Β. Πούτιν έχει πλέον κατανοήσει ότι μετά τον ανεκδιήγητο ΓΑΠ, ο Α. Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που έχει χαντακώσει τελείως τις ελληνορωσικές σχέσεις, αφού επέλεξε τον ρόλο του διακομιστή της τρόικα και όχι του πατριώτη ηγέτη που τον ενδιαφέρει η προώθηση των καθαρώς ελληνικών συμφερόντων.



Και αυτό γιατί ο Σαμαράς είχε το θράσος να του ζητάει φτηνότερο φυσικό αέριο ενώ έχει απορρίψει κατ΄εντολήν των Ευρωπαίων εντολέων του, με αυτόν τον χυδαίο τρόπο την πρόταση της Gazprom,(ενώ ήταν να πέσουν οι υπογραφές) και ανακοίνωσε την πώληση του 66% της ΔΕΣΦΑ στην αζερική SOCAR!

Του κλάφτηκε λοιπόν χθές λέγοντας πάντα και αυτό το απίστευτο και σαδιστικό ψέμμα περί ανάκαμψης, ζητώντας του φτηνότερο φυσικό αέριο.

Θαυμάστε υποκρισία!!!

«η χώρα μου αυτή τη στιγμή ξεπερνά (sic!!!) μια βαθύτατη, επώδυνη ύφεση έξι ετών και οι χαμηλές τιμές ενέργειας από τη Ρωσία είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για τη δική μας ανάκαμψη».

Και θέλει να πιστέψουμε ότι προσπαθεί, λέγοντας προκλητικά αυτές τις αρλούμπες, να πείσει έναν πολιτικό του διαμετρήματος του Πούτιν να τον πάρει στα σοβαρά; Αλλά αφού έχει το θράσος με όλη την ελληνική κοινωνία πεθαμένη, να μιλάει για ανάκαμψη, το δούλεμα στον Πούτιν μας πείραξε;

Χαρακτηριστικό και ευτράπελο πάντως είναι και το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε σε κάποιο χωλάκι με πλαστικές καρέκλες (σαν αυτές που πουλάνε οι γύφτοι) με ενα επίσης πλαστικό τραπεζάκι στη μέση πάνω στο οποίο μόλις διακρίνονται κάποια λιποθυμισμένα λουλούδια του αγρού. Δεν γνωρίζουμε αν το σκηνικό το έφτιαξαν οι ευρωπαίοι, για να υποτιμήσουν την συνάντηση, ή οι σαμαροσύμβουλοι για τον ίδιο λόγο.

Πάντως ο 
Πούτιν δέχτηκε την υποβάθμιση της συζήτησης και έκατσε ευχαρίστως στο τσαντίρι που στήθηκε πρόχειρα, θυμίζοντας τον Τσώρσιλ όταν σε κάποια δεξίωση τον πλησίασε μια κυρία που τον μισούσε και του είπε "άν σας είχα σύζυγό μου, θα σας έβαζα δηλητήριο στον καφέ" της απάντησε "Μα κυρία μου, αν είσασταν εσείς σύζυγός μου, θα τον έπινα ευχαρίστως"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου