Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΛΕΙ O ΒΟΥΛΓΑΡOΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ....


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ DEFENCENET!


Το γνωστό side που ξεκίνησε από κάποια παιδιά που ασχολούντο με τα αμυντικά συστήματα κι ήταν πατριώτες ονομαζόταν DefenceNet κι ήταν αγαπητό στον πατριωτικό χώρο, άλλά και σε όλους όσοι αντιπαρατίθεντο στα νεοταξίτικα σχέδια...
Όμως κάποιοι καταλάβαμε νωρίς μιά αλλαγή στην γραμμή του side την οποία  μπορέσαμε να εξηγήσουμε όταν μαθεύτηκε ότι το DefenceNet πουλήθηκε σε Βούλγαρο επιχειρηματία...

Και ερχόμαστε πολύ γρήγορα στο θέμα μας. Το DefenceNet έχει αποκτήσει ένα νεοταξικό πρόσωπο που όμως καλύπτεται με αντιμνημονιακό, αντινεοταξικό προσωπείο, αλλά υπάρχουν στοιχεία που προδίδουν την νέα ρότα του. 

Ένα από αυτά είναι η υποστήριξη της νεοταξικής νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Δεν υπάρχει μέρα που να μην αβαντάρει με κεντρική ανάρτησή του το εωσφορικό ναζιστικό κόμμα.

Και ενώ προβάλλει τις διώξεις των Χριστιανών στη Συρία, το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε οι ισλαμοφασίστες να γίνονται το φόβητρο για τον κόσμο αφού σπεύδει πρώτο να αναμεταδώσει την φρικτή προπαγάνδα τρόμου των αδελφών (χαζάρων) μουσουλμάνων με βίντεο που δείχνουν αποκεφαλισμούς και μαζικές εκτελέσεις. Ίδια τακτική και με τα φορολογικά και τα μέτρα της κυβέρνησης. Το αποτέλεσμα είναι ο φόβος και η απελπισία.. 

Καμμία εθνική γραμμή, καμμία νύξη για εθνικό νόμισμα, καμμιά πρόταση για δημιουργία εθνικού μετώπου. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα το side που διαδίδει τις προρρήσεις του Πατροκοσμά και του π. Παϊσίου, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο Η προϊστορία της πόλης των Αθηνών όπου η χρονολόγηση δεν αναφέρεται σε έτη π.Χ.(πρό Χριστού) αλλά σε έτη π.κ.χ. (προ κοινής χρονολογίας)!!!

Θέλουν να βγάλουν  λοιπόν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και από την αρίθμηση του χρόνου, οι χάζαροι ασκεναζίμ ψευτοεβραίοι τραπεζίτες και το DefenceNet είναι από τα πρώτα sides που υιοθετεί την δόλια τακτική τους.

Κατά τα άλλα είναι side που υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΣ!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου