Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΛΩΝΑΝΕ...


Γιωτόπουλος-Ξηρός: Τα όργανα αρχίσανε…
Ο Γιωτόπουλος Με επιστολή του στη σημερινή «Ε», εμμέσως πλην σαφώς, αποκαλύπτει το σκηνοθετημένο θέατρο που παίζεται με τον «επαναστάτη» …δραπέτη! 
Ο Γιωτόπουλος υπαινίσσεται καθαρά ότι η κυβέρνηση και η ΕΥΠ άφησαν τον Ξηρό να δραπετεύσει. 
Διαβάζουμε:

«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους... Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη». 

Επίσης ο Αλ. Γιωτόπουλος υπογραμμίζει στην επιστολή του: «η διαταγή ήλθε από πάνω». 

Και καταλήγει: «Δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμιση χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την εξαφάνισή του; Τίποτε»... 

Τα αποσπάσματα της επιστολής τα πήραμε από δώ 

Ολόκληρη η επιστολή του Γιωτόπουλου, ΕΔΩ 


Καθαρές καταγγελίες και νέες εμπλοκές στο σήριαλ των μυστικών υπηρεσιών… Να θυμίσουμε το τι είχαμε υπογραμμίσει σε πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο: 
«Κουφοντίνας-Ξηρός: Ο ένας παραδόθηκε ο άλλος …δραπέτευσε»! 

«Ο Γιωτόπουλος (άλλη φράξια μυστικών υπηρεσιών) δεν αποδέχτηκε να παίξει το ρόλο του αποδιοπομπαίου ηγέτη, επειδή του την «έφεραν». 
Από εδώ ξεκινάει και η σκληρή σύγκρουση Κουφοντινα-Γιωτόπουλου, συνακόλουθα και η σύγκρουση της «Ελευθεροτυπίας» με τον Κουφοντίνα και το Χρυσοχοΐδη. 
Η «Ε» είχε υπό την προστασία της το Γιωτόπουλο… 
Στη δίκη της «17Ν», γινόταν άμεσα ορατή η σκηνοθεσία και το φιάσκο των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και καθαρά τα «καρφώματα» του Κουφοντίνα προς το Γιωτόπουλο…». 

Ήρθε τώρα η ώρα ο Γιωτόπουλος να πάρει την …εκδίκησή του! 

Για να καταλάβουν και κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» ότι η τρομοκρατία αποτελεί το σύγχρονο και προνομιούχο όπλο των μυστικών υπηρεσιών… 

Φυσικά αναφερόμαστε στους «χρήσιμους ηλίθιους», διότι υπάρχουν μέσα στην «αριστερά» και τα «εγκάθετα» και διατεταγμένα «βαποράκια» των μυστικών υπηρεσιών… 

Για τις δημοσιογραφικές «πόρνες» δεν μιλάμε, διότι είναι γνωστό ότι αυτές είναι διατεταγμένες…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου