Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


ΤΟ DEFENCE NET ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟ 24/11/2014 ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, (ΟΙΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ! 







Είναι ασφαλώς από τα μεγαλύτερα sides το DefenceNet και εμείς πολλές φορές αναμεταδίδουμε ειδήσεις και πληροφορίες από αυτό. Ακόμη όμως κι αν γράφουμε δικά μας κείμενα μέσα στην είδηση που παίρνουμε από το DefenceNet, θα βάλουμε ενεργό σύνδεσμο που θα λέει ότι το ρεπορτάζ το βρήκαμε εκεί. Αν δε, αναδημοσιεύσουμε το άρθρο ως έχει, παραπέμπουμε (πάντα με ενεργό σύνδεσμο) ως πηγή κατ΄ ευθείαν στο το DefenceNet.

Είχαμε και στο παρελθόν εντοπίσει κάποια πράγματα που πήραν από εμάς χωρίς να μας αναφέρουν αλλά τώρα υπερέβησαν τα εσκαμμένα! Αναμεταδίδουν στην κεντρική θέση του side τους μια δική μας  αποκλειστική ανάρτηση που από τις  24/11/2014 είχαμε δημοσιεύσει με τίτλο:  


χωρίς να αναφέρουν την πηγή, δηλαδή το ιστολόγιό μας, αλλά λες  και είναι δική τους ανάρτηση με υπέρτιτλο 
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΙΑ "ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ"
και τίτλο Συγκλονιστική πρόρρηση του Αγίου Πορφύριου από το 1991 για την σημερινή ανώμαλη εποχή  την υπογράφουν με το συνηθες "Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

Αυτό είναι πέρα για πέρα αντιδεοντολογικό και κλονίζει το κύρος του 
DefenceNet, που στο κάτω κάτω δεν έχει ανάγκη να προβαίνει σε τέτοιες μικρότητες, αφού και μεγάλο και έγκυρο side είναι.

Εμείς πώς τους αναφέρουμε ως πηγή, αυτούς που έχουν τεράστια αναγνωσιμότητα και υποτίθεται ότι δεν μας έχουν ανάγκη; Αν πάψουν όλοι να τους αναφέρουν, θα έχουν αυτά τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας; 

Θέλοντας να πιστεύουμε ότι οφείλεται σε σοβαρή μεν, παράλειψη δε, τους προτρέπουμε να διορθώσουν το σφάλμα τους και να αναφέρουν το ιστολόγιό μας ως την πηγή τους, όπως έκανε το μεγαλύτερο ιστολόγιο το Ξυπνήστε ρε.



6 σχόλια:

  1. Έχω τη γνώμη ότι προρρήσεις, με αναφορές τύπου ...

    "Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, "όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε",

    ... δεν εξυπηρετούν την χειμαζόμενη πίστη και Εκκλησία, μάλιστα δε, όταν αγνούνται, ή όταν ουδόλως αναφέρονται, τα αίτια αυτής της συμφοράς. Τα οποία μπορεί να είναι πολλά, βασικά όμως είναι μόνο ένα : Η παραχάραξη της πίστεως.

    Αναφορές όπως είναι η ανωτέρω ( : εγώ δεν το άκουσα, άλλος το άκουσε και μου το είπε ) μπορεί να αποβαίνουν χρήσιμες ως προς την αιτιολόγηση ενός ακόμη συγχρόνου αγίου, ο οποίος φερόμενος έξυπνα (;) "ζήτησε να πάρουν το μυστικό του τόπου, όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους ! από εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή (σημ. κχ. μήπως εξυπακούεται και η ταφή;) του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο". Δηλαδή, έγινε η ανακομιδή (εκταφή) και ύστερα ακολούθησε και νέα ταφή ! Συγχωρέστε την άγνοια του γράφοντος, αλλά ερωτώ : Είναι αυτό έθος των Ορθοδόξων ; είναι Παράδοση Ορθόδοξη κάτι τέτοιο ; και αν ναι, πού αλλού αναφέρεται και πότε εγένετο ;

    Μετά τιμής
    κυπριανός χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για νέα ταφή ή για τοποθέτηση του σκηνώματος σε τόπο άγνωστο στον κόσμο.Και δεν το γνωρίζουμε γιατί ακριβώς τα πνευματικά του τέκνα, τηρούν την παρακαταθήκη του Αγίου γέροντος και διατηρούν μυστικό το μέρος. Όσο για το "εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε" ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. R : Και δεν γνωρίζουμε γιατί ακριβώς τα πνευματικά του τέκνα, τηρούν την παρακαταθήκη του Αγίου γέροντος και διατηρούν μυστικό το μέρος.

    κχ : Ας μας απαντήσουν λοιπόν τι εκ των δυο : Ταφή έκαναν ή εναπόθεση σκηνώματος έγινε ; Από τα γραφέντα "άκουσα και μου είπε", δεν προκύπτει εναπόθεση σκηνώματος : "εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος". Κατά συνέπεια και κατά τη γνώμη μας, αυτονόητο είναι ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ."

    "1 Ἀγαπητοί, μὴ παντὶ πνεύματι πιστεύετε, ἀλλὰ δοκιμάζετε τὰ πνεύματα". Αν εμείς δοκιμάζουμε "πνεύμα έγγραπτον" και όχι "κρῖμα ἔγγραπτον", ταπεινά φρονούμε, ότι δεν διαπράττουμε μέγα ολίσθημα.

    Μετά τιμής
    κυπριανός χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ρωμανέ, η κλοπή και παραποίηση από το Ντιφένς είναι κάτι το συνηθισμένο. Πολλοί διαμαρτύρονται, αλλά αυτοί δεν ... πτοούνται! Σκέψου πόσες αναδημοσιεύσεις μπορεί να γίνουν αναφέροντας ως πηγή ... τον ΚΛΕΦΤΗ.
    Ήδη συνάντησα μία: ΔΕΣ ΕΔΩ:
    http://agiostherapon.blogspot.gr/2014/12/1991.html [ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ)]
    όπου και έγραψα το παρακάτω σχόλιο:
    Το κείμενο είναι κλοπή και παραποίηση, κάτι που συνηθίζει να κάνει το Defence. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/11/h-h.html
    (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
    http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html#more
    ΤΟ DEFENCE NET ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟ 24/11/2014 ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, (ΟΙΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ! ).
    Σκεφθείτε πόσοι μπορεί να το αναδημοσιεύσουν από σας με την ΛΑΘΟΣ πηγή (π.χ. στο Google+).
    Αν θέλετε να είστε δίκαιοι, "κατεβάστε" την ανάρτηση και "ανεβάστε"
    (αναδημοσιεύστε) αυτήν του ΟΙΜΟΣ_ΑΘΗΝΑ. Έχει παραγίνει το κακό με τις
    κλοπές και παραποιήσεις του Defence. Έχει κατακλέψει τους .... πάντες.
    Για παράδειγμα αναφέρω το dimpenews. Κάντε μια έρευνα σε προηγούμενες
    αναρτήσεις του dimpenews και θα καταλάβετε τι κλοπή "πέφτει" από το Defence. Oι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους... Ίσως κάποτε να ήταν σοβαρό....κάποτε όμως....
    Τώρα έχει περάσει σε άλλα χέρια και σύμφωνα με δημοσιεύματα ανήκει σε Εβραίο που ζεί στην Βουλγαρία. Άσχετα με το αν αληθεύει ή όχι, οι αναρτήσεις του ""μιλούν"" και ""λένε"" ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την σοβαρότητα. ΕΛΕΟΣ πια με το Defence. Πολλές ιστοσελίδες
    διαμαρτύρονται, αλλά αυτοί εκεί...τον χαβά τους ή πιο σωστά...ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μη μας αποβλακώνει η ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη δημοσιογραφία των ποικίλων μπλογκ, διαβάστε και τα ακόλουθα !

    1) Ούτως ή άλλως το "πρώτο ελεύθερο και δημοκρατικό μπλογκ της χώρας" έχει πάψει προ καιρού να δημοσιεύει άρθρα ή σχόλια του γράφοντος", οπότε δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο εκτός από αυτό ενός σχολιαστή : "μου ειπανε, μας ειπε, θα σας τα πω τωρα ετσι, γιουβέτσι κτλ. ειμαστε σοβαροι ;".
    Βλέπε, http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/11/blog-post_7691.html (αδημοσίευτο)

    2) Το βραχιολάκι της αλήθειας
    Μετά από αυτό ( : ελεύθερος με βραχιολάκι παρακολούθησης ο κατάδικος-απεργός πείνας Ν. Ρωμανός) καθόλου απίθανο να ακολουθήσει ένας ακόμη "νόμος περί αγυρτείας και παραπλάνησης". Θα τον εισηγηθούν οι φιλόθρησκοι και φιλάνθρωποι νομοθέτες - κυβερνήτες, σε συνεργασία με την Διοικούσα Ιεραρχία της Εκκλησίας πάσης Ελλάδος. Θα έχει βάση, οπωσδήποτε, τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα υποχρεώνει όλους τους ακολουθούντας το μοναχικό σχήμα - δεν είμαστε μόνο εμείς - να φορούν "το βραχιολάκι της αλήθειας". Θα μας βεβαιώνει δηλαδή αυτό, ότι έχουμε πραγματικούς Μοναχούς και όχι μοναχούς-μαϊμούδες. Παράδειγμα, όπως οι κατηγορούμενοι και διωκόμενοι Μοναχοί της Ι.Μ. Εσφιγμένου.

    Αδημοσίευτο σχόλιο στο http://id-ont.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html

    Ευχαριστώ τον "Οίμος - Αθήνα" για την φιλοξενία. Θα περιμένω να δω τι θα κάνουν τα άλλα "πρώτα και ελεύθερα δημοκρατικά μπλογκ της χώρας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Ρωμανέ, ΔΕΣ ΑΥΤΟ:
    ΔΕ ΦΟΒΗΚΑΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΤΟΥ DEFENCE ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; ΧΑΛΑΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ | dimpenews.com
    http://dimpenews.com/2014/12/14/%ce%b4%ce%b5-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή