Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ


XAIΡE TYΡANNON AΠANΘΡΩΠOΝ ΕΚΒΑΛΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.




Ισχυρό αρνητικό σοκ για την κυβέρνηση η πρώτη ψηφοφορία για ΠτΔ - Δήμας 160, παρών 135 και 5 αποχές - Πάμε για εκλογές

Ισχυρό αρνητικό σοκ για την κυβέρνηση αποτέλεσε η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ένδειξη ότι η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές, αφού η συγκέντρωση των 180 ψήφων μοιάζει αδύνατη.
Σε σύνολο 300 βουλευτών, κατά την πρώτη ονομαστική, φανερή ψηφοφορία, 160 ψήφισαν υπέρ του Δήμα, 135 δήλωσαν παρών, ενώ σημειώθηκαν και 5 απουσίες. 
Τα μηνύματα της έκβασης της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι απογοητευτικά:
Μόλις πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της εκλογής του Σταύρου Δήμα και συγκεκριμένα οι Λυκούδης, Ψαριανός, Μάρκου, Αηδόνης και Νταβρής.
«Παρών» ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές  Πολύδωρας, Καπερνάρος, Τατσόπουλος, Ανδρουλάκης, Φούντα, Οικονόμου, Γιαταγάνα, Μελάς, Μακρή, Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Τζάκρη, Κουράκος. Απόντες από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν οι: Μπούκουρας, Αλεξόπουλος, Γιοβανόπουλος και Κασαπίδης, Χατζησοφιά. 

Από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδας των κομμάτων δεν σημειώθηκε καμία διαφοροποίηση, καθώς οι βουλευτές ευθυγραμμίστηκαν πλήρως με τις συλλογικές αποφάσεις. 
Οι 180 βουλευτές δεν υπάρχουν αν δεν σπάσει κάποιο πολιτικό κόμμα η ΔΗΜΑΡ ή οι ΑΝΕΛ. 

Εννοούμε να σπάσει από την ασφυκτική πίεση που δέχεται τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να ψηφίσουν υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Αν η ΔΗΜΑΡ και οι ΑΝΕΛ ψηφίσουν κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας τότε είναι 100% βέβαιο ότι οι 180 βουλευτές δεν θα βρεθούν και η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε εκλογές. 

Η προσοχή θα πρέπει να εστιαστεί στο πως θα κινηθούν οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ στις 29 Δεκεμβρίου στην κρίσιμη 3η ψηφοφορία γιατί τόσο ο Καμμένος των ΑΝΕΛ όσο και ο Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι δεν είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα έχουν διαρροές. 

Η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00. Αυτό είναι το ρεπορτάζ .


Πίσω από τα γεγονότα υπάρχει η 

"Επειδή φτάσαμε στην στιγμή να πειράζουν την ΗΜΕΡΑ του ΚΥΡΙΟΥ μας δηλ. την Κυριακή και να υπερασπίζονται τα Σόδομα και τα Γόμορα ήρθα να σου πω να μην σε πειράζει ο λογισμός που έχεις και όταν λες την ευχή «Υπέρ του ευσεβούς ημών έθνους και πάσης αρχής και εξουσίας εν αυτώ…» από μέσα σου τότε να απαγγέλεις την ωδή των Χαιρετισμών «χαίρε τύραννον  απάνθρωπον εκβαλούσα της αρχής…».

Πάτερ μου η ΠΑΝΑΓΙΑ μας αποφάσισε ότι «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο…»"

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΒΑΛΛΕΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ  ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!


1 σχόλιο:

  1. Σε τον απόρθητον τείχος, το της σωτηρίας οχύρωμα,
    Θεοτόκε Παρθένε, ικετεύομεν, τας των εναντιων βουλάς διασκέδασον,
    του λαού Σου την λύπην εις χαράν μετάβαλε, τον κόσμον Σου ανακάλεσον,
    τους ευσεβείς κραταίωσον, υπερ ειρήνης του κόσμου πρέσβευε,
    οτι σύ ει, Θεοτόκε, η ελπίς ημών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή