Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΜΟΣΧΑ...ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ 4 ΤΡΙΣ. ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪOY ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΖΜΟΥ!


Τη σύσταση ομάδας εργασίας του ρωσικού κοινοβουλίου αποφάσισε η Ρωσική Βουλή για την εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν στη Ρωσία από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ενέργεια αυτή σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι στο πλαίσιο της προσπάθειας να απαιτηθούν οικονομικές αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος, σχεδόν 70 χρόνια μετά το τέλος του πολέμου όπως αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Izvestia.

Η πρωτοβουλία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι μια άμεση απάντηση στις εμπορικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Ρωσία από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, για την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ουκρανία το Μάρτιο αλλά και για τη συνεχή υποστήριξη των αυτονομιστικών μαχητών στην Ανατολική Ουκρανία

«Στην πράξη, η Γερμανία δεν κατέβαλε τίποτα στην ΕΣΣΔ για το κύμα της καταστροφής και της βαρβαρότητας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου», δήλωσε ο Μιχαήλ Degyaterov, βουλευτής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, ο οποίος έχει προτείνει την ομάδα εργασίας

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούτιν κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί την Ρωσία, ανήμερα της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Κόκκινη Πλατεία για Την Ημέρα Νίκης κατά της Γερμανίας , μία πρόταση που έγινε δεκτή οπότε ο Πούτιν και ο Τσίπρας θα παρακολουθήσουν μαζί την μεγαλειώδη παρέλαση όπου θα πάρουν μέρος τα πλέον εξελιγμένα ρωσικά οπλικά συστήματα!

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη και προσωπικά τον πρωθυπουργό για την εκλογή της νέας κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο Ρώσος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισαν την ανάγκη για ουσιαστική ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας - δύο χωρών με βαθιές και ιστορικές σχέσεις- ιδίως στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, του τουρισμού, του πολιτισμού και των μεταφορών.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, ενώ τονίσθηκε η σημασία εξασφάλισης της ειρήνης και της σταθερότητας στην Ουκρανία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή και διακρίβωσαν ότι συμπίτπυν απόλυτα οιθέσεις τους...

Η πρόσκληση του Ρώσου Προέδρου, ήρθε κυριολεκτικά "την κατάλληλη στιγμή" και αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα σε Βερολίνο και Βρυξέλλες εν όψει των σκληρών διαπραγματεύσεων.

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου