Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

"GREY STATE" Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ


ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ «GREY STATE»
ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ  !

ΒΙΝΤΕΟ

Το “Gray State” είναι η ταινία του δολοφονημένου από τους επίδοξους παγκόσμιους δικτάτορες David Crowley

Με την ταινία του αυτή μπήκε στα άδυτα του σιωνιστικού κράτους των ΗΠΑ και στα φρικαλέα σχέδια της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) που το διοικεί, για την επιβολή Παγκόσμιας δικτατορίας. Εξ αιτίας της ταινίας αυτής δολοφονήθηκε αυτός, η γυναίκα του και η πεντάχρονη κορούλα τους!

 Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας «Γκρίζα Πολιτεία»  David Crowley, βρέθηκε νεκρός μαζί με τη 28χρονη σύζυγο του και την  πεντάχρονη κορούλα τους, σε ένα σπίτι στη Μινεσότα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν δολοφονία ακολουθούμενη από "αυτοκτονία". 

ΤΏΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Η ταινία «Γκρίζα Πολιτεία» αναφέρεται στην θηριώδη κρατική αστυνομία των ΗΠΑ και στις μαζικές διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης. Η ταινία επικρίνει σκληρά την κυβέρνηση. Επιπλέον, στην  «Γκρίζα Πολιτεία» εξετάζεται διεξοδικά το ζήτημα των στρατοπέδων της FEMA. 

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός στρατοπέδων (800 μέχρι το 2012) νεόδμητα, κενά, ιδιαίτερα ασφαλή κέντρα κράτησης πολιτών εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Η FEMA είναι θυγατρική οργάνωση της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Από την ύπαρξη τόσων στρατοπέδων γίνεται εμφανής η προετοιμασία για φυλάκιση εκατομμυρίων πολιτών των ΗΠΑ.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε το Μάρτιο του 2013. Μέρος 2 ήταν ήδη στα σκαριά, την τελευταία ενημέρωση, υπήρχε τον Ιούνιο του 2014

ΔΕΙΤΕ OTI ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ YOUTUBE ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ 
ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου