Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ...


Με ψηφιακό χρεωστικό υπόλοιπο η αποπληρωμή των χρεών"Η Κάρτα του πολίτη η μόνη λύση"

Όπως ακριβώς τα έλεγα και εγώ και άλλοι εδώ και 20 χρόνια. 
Με χρεωστικό υπόλοιπο σε κάρτα με μικροτσίπ, θα εξασφαλιστεί η αξιοπρέπεια των πολιτών κατά τον Γιάνη με το ένα ν, εφαρμόζοντας έτσι το plane B του Γιάννη με τα δύο ν, εκείνου του συγγραφέα της Αποκάλυψης.

Γι αυτό έγιναν όλα, η ψεύτικη οικονομική κρίση, τα χρέη και   η ανόητη λιτότητα. Γι αυτό απειλείται η ρευστότητα  και οι  χρεωκοπίες. Χεστήκαμε. Ο Βαρουφάκης βρήκε την λύση, η οποία είναι παλιά 2000 χρόνων.

Εχω ξαναπεί ότι δεν έχουμε καιρό. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.
Και ενώ το ζήτημα της ρευστότητας είχε λήξει, επαναφέρεται από τον κ. Ντράγκι, που δέχθηκε την συμφωνία. Πιθανόν ένα πιστωτικό γεγονός βρίσκεται ήδη ορατό. Τον Μάρτη; τον Απρίλη; τον Ιούνη; Και τι μας νοιάζει εμάς; Θα δώσουμε μισθούς  και   συντάξεις με ψηφιακά χρεωστικά υπόλοιπα, μέχρι να αποκατασταθεί η ρευστότητα, δηλαδή ποτέ ξανά.

Με τον ίδιο τρόπο, θα δωθούν τα κέρδη από τα Ελληνικά ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ, στο ΔΝΤ. Με τον ίδιο τρόπο θα αφομοιωθούν τα χρέη, όλων των Κρατών αλλά & των φυσικών προσώπων. Ετσι θα είμαστε όλοι χρεωμένοι, αλλά τι μας νοιάζει; Η Κάρτα πάντα θα περιέχει το εβδομαδιαίο ψηφιακό χρεωστικό υπόλοιπο, που θα επιτρέπει στους πάντες με αξιοπρέπεια, να ψωνίζουν στο Σούπερ Μάρκετ. Θα γεμίσει ο τόπος με τσιπάκια RFID επαναπρογραμματιζόμενα από απόσταση. Δεν θα υπάρχουν ζητιάνοι, δεν θα υπάρχουν κλέφτες. Ολοι θα μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια, την αξιοπρέπεια εκείνη, που έχουν τα πιόνια σε μιά σκακιέρα, όπου κινούνται ανάλογα με την θέληση του σκακιστή.

Η Ελλάδα, όπως το είχα προβλέψει, θα δείξει τον δρόμο παγκόσμια, μετασχηματίζοντας τον κόσμο της 7ης Βασιλείας στην 8η Βασιλεία της αχρήματης κοινωνίας. Αυτός είναι ο λιτός βίος του Βαρουφάκη. Αυτά έχει στο μυαλό του. Ομως δεν σταματάει εδώ. Τα γεωπολιτικά συμφέροντα, θα δημιουργήσουν εκτεταμένους Κυβερνοπολέμους, όπου οι χάκερς, θα ισοπεδώνουν ολόκληρες Χώρες και τους ανθρώπους τους σπάζοντας τα PIN των καρτών, είτε αυτές ανήκουν σε φυσικά πρόσωπα είτε σε Κρατικούς φορείς και δανειστές. Το αλλαλούμ που θα υπάρξει, δεν μπορεί να περιγραφεί εδώ. Και τότε θα δημιουργηθεί η ανάγκη θωράκισης των ΡΙΝ από τους χάκερς.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνον με έναν τρόπο. Να αντικατασταθεί το ΡΙΝ με το DNA του ανθρωπίνου σώματος, που είναι μοναδικό σε έναν έκαστο, αποκλείοντας την λειτουργία του τσίπ, χωρίς το ανθρώπινο σώμα. Κανένας χάκερ δεν θα μπορεί να το σπάσει, αλλά και αν ακόμη τα καταφέρει, θα του είναι άχρηστο, καθώς θα πρέπει να κόψει το χέρι του κατόχου. Αλλά και αν ακόμη κόψει το χέρι, το τσιπάκι δεν θα λειτουργεί σε νεκρό οργανισμό.
Ετσι νομίζουν ότι θα λύσουν τα προβλήματα της ανθρωπότητας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και απόλυτη ασφάλεια αφού το τσιπάκι θα λειτουργεί και ως GPS.

Ξέχασαν όμως οι άφρονες, τον ίππο τον χλωρό και την καταστροφή των πρώτων υλών του Πλανήτη, που είναι απαραίτητες για την επιβίωση των ανθρώπων, εκτός από το ψωμί  και το κρασί. Που θα καταστήσει άχρηστα όλα αυτά τα απατηλά μέσα. Ξέχασαν τις συνέπειες, όλου αυτού του κατασκευάσματος, που πάνε να φτιάξουν με εκβιασμό των ανθρώπων, όσων δεν κάθονται καλά, με επαπειλούμενη απενεργοποίηση του τσίπ.

Γι αυτό λοιπόν Γιάνη, εσένα λέω με το ένα ν, που έγραψες και   βιβλίο "Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία", όπου περιγράφεις τα βιωματικά αγαθά που δεν έχουν ανταλλακτική τιμή αλλά μόνο βιωματική αξία, και τώρα καθιστάς ή προσπαθείς να καταστήσεις σε αγαθό με ανταλλακτική αξία=εμπόρευμα, τις ψυχές των ανθρώπων και την ελεύθερη αυτοδιάθεση ενός εκάστου, σου συνιστώ να κάνεις δύο πράγματα: 1. Να σκίσεις το βιβλίο σου που έγραψες και να δώσεις στην κόρη σου εξηγήσεις, και 2. Να διαβάσεις καλά το βιβλίο του άλλου Γιάννη με τα δύο ν, την Αποκάλυψη, για να δεις τι σε περιμένει, αν συνεχίσεις έτσι.3 σχόλια: