Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΧΛΙΑΡΗ, ΑΟΣΜΗ ΑΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΓΕΥΣΤΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΤΔ


LIGHT ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ...

Προκόπης Παυλόπουλος: Παππούς για τρίτη φορά


 ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΕΑΡΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΣΕ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ"ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Βάζοντας μπροστά τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Τσίπρας πρότεινε αντί του Αβραμόπουλου τον πιο light μνημονιακό Προκόπη Παυλόπουλο...


  Ότι και καλά ο Καμμένος συναποφάσισε και έπαιξε ρόλο...Η υποψηφιότητα είναι επιβεβλημένη...έξωθεν όπως θα φανεί σύντομα. Θα δείτε και τους συμβιβασμούς που θα γίνουν στην "διαπραγμάτευση" για το χρέος. Ήδη από χθες παραδέχτηκαν ότι θα υπέγραφαν το σχέδιο του Μοσχοβισί, το οποίο προέβλεπε εξάμηνη αναστολή εφαρμογής των κυριοτέρων εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά του αφορολόγητου στις 12000 ευρώ. 


Τώρα συζητούν για κάποιο σχέδιο ενδιάμεσο μεταξύ του τελεσίγραφου Ντάϊνσεν μπλουμ και του σχεδίου Μοσχοβισί!!!
Δηλαδή για κάτι ακόμα χειρότερο...
Αν οι Έλληνες ψήφισαν 
κυβέρνηση να διαπραγματευθεί για καλύτερες συνθήκες σφαγής, τότε πέτυχαν διάνα! Άν όμως ψήφισαν πιστεύοντας ότι φέρνουν στην εξουσία μια πραγματικά αριστερή Ελληνική κυβέρνηση, τότε επλανήθησαν πλάνην οικτράν!

Μακάρι να διαψευσθούμε αλλά η υποψηφιότητα Προκόπη δεν αφήνει και πολλά περιθώρια...

Πάντως διαφαινόταν το συνοικέσιο από καιρό...

Δείτε 
 στο βίντεο που ακολουθεί (5 Μαρτίου 2013)την "προφητική" παρέμβαση καταπέλτη Κυπρίου σε ομιλία του Προκόπη για τις "βλαβερές συνέπειες του μνημονίου", όπου αφού του λέει ότι είναι συνένοχος για το άδικο κράτος και ότι ψήφισε τα μνημόνια, στο τέλος προβλέπει και την "μεταπήδησή" του στον ΣΥΡΙΖΑ!!! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου