Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ

ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7/4 Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (17/03/2015)


Στις 12.00 σήμερα στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας, συγκροτήθηκε η Επιτροπή του Κοινοβουλίου, για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους.

Έργο της εν λόγω επιτροπής είναι να διερευνήσει τις πραγματικές γενεσιουργούς αιτίες, που όχι μόνο δημιούργησαν αλλά και "απογείωσαν" το δημόσιο χρέος. Η επιτροπή  Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους συνίσταται με απόφαση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί από επιστήμονες, ειδικούς και ενεργούς πολίτες στη διεκδίκηση Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εναρκτήρια διαδικασία θα έχει διάρκεια από τις 4/4/2015 έως τις 7/4/2015 και θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου.

Το συντονισμό και τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια των κρατών μελών της Ευρώπης και του κόσμου, έχει αναλάβει η Ευρωβουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα, ενώ τον Επιστημονικό Συντονισμό της διεθνούς ομάδας έχει αναλάβει ο ειδικός επί θεμάτων χρέους κ. Eric Toussaint.

Κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, θα υπάρξουν χαιρετισμοί και παρεμβάσεις Πολιτειακών Παραγόντων, Υπουργών, αρμόδιων Φορέων της Πολιτείας, μελών της Επιστημονικής και Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την Συνέντευξη Τύπου για την Συγκρότηση της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους και την προαγωγή της διεθνούς συνεργασίας της Βουλής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα Κοινοβούλια άλλων χωρών και άλλους διεθνείς οργανισμούς σε θέματα χρέους που έγινε στις 17/03/2015 
Στο βίντεο μιλούν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, η Σοφία Σακοράφα, Ευρωβουλευτής και ο
Eric Toussaint, ειδικός επιστήμων για θέματα επονείδιστου και παράνομου χρέους. 

Παρεμβαίνει ο Γιώργος Κατρούγκαλος ο οποίος είναι από τους πρώτους που μίλησαν για έλεγχο καθώς και για κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (State of Necessity) που εξηγεί και γιατί κατασκευάστηκε το παντελώς ανυπόστατο "σκάνδαλο Κατρούγκαλου" για να σπιλώσει έναν από τους πρωτεργάτες του Λογιστικού Ελέγχου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου