Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ


ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...

ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΧΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ... ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!



Άθλια προπαγάνδα που παριστάνει την σκληρή κριτική, εξαπέλυσε ο  σφόδρα μνημονιακός δημοσιογράφος κ. Τάκης Χατζής, μέσα από την εκπομπή του "Ακραίως" στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, εναντίον του  Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο τον οποίο χαρακτήρισε επικίνδυνο(sic) αλλά και εναντίον των "Ρώσων" εν γένει.

Μέχρι και τα Ορλωφικά εμνημόνευσε ο μνημονιακός...


Προειδοποίησε (βλέπε απείλησε...) μάλιστα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προσέχει μήπως έχει το πολιτικό τέλος του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος είχε πρώτος ξεκινήσει τα ενεργειακά "ανοίγματα" στη νέα Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μάθαμε επίσης, μέσα από ένα μείγμα αληθοφανών και ακραία ανακριβών ισχυρισμών, ότι πριν αποφασίσουμε ο,τιδήποτε για τη χώρα μας θα πρέπει να έχουμε συνεννοηθεί με τους Αμερικανούς και μάλιστα "25 ορόφους κάτω από το έδαφος"(ξανά sic!!!), γιατί άλλες συνεννοήσεις (πχ στον πρώτο όροφο) δεν ισχύουν. 

Δεν μας είπε μόνο ο Τ.Χατζής αν επιτρέπεται ακόμη σε μας και την πολιτική ηγεσία της χώρας να περπατάμε όρθιοι ή πρέπει καλύτερα να το πηγαίνουμε στα τέσσερα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ







ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

1 σχόλιο: