Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ NΟΥΜΑΝ MΑΣΙΧ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΔΥΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ!!!) ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!

To 15χρονο αγόρι, Χριστιανός από το Πακιστάν, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και πυρπολήθηκε από δύο μουσουλμάνους την Μεγάλη Παρασκευή μετά την ομολογία του ότι ήταν Χριστιανός, πέθανε χθες το πρωί λόγω των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.


Σύμφωνα με τον Πακιστανό δικηγόρο για τα ανθρώπινα δικαιώματα Sardar Mushtaq Gill, το νεαρό αγόρι, ονόματι Nouman Masih, περπατούσε στο δρόμο όταν τον πλησίασαν δύο Μουσουλμάνοι άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ήταν θείος του!!!

Ρωτήθηκε από τους άνδρες αν ήταν χριστιανός ή μουσουλμάνος, και όταν τους είπε ότι ήταν Χριστιανός οι άνδρες τον χτύπησαν, τον καταδίωξαν, τον περιέλουσαν με φωτιστικό πετρέλαιο και του έβαλαν φωτιά. Οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι το σώμα του Masih ήταν 55% καμμένο!

Αν και οι γιατροί πίστευαν πως ο Masih θα μπορούσε να επιβιώσει από τα τα εγκαύματα του, δυστυχώς το νοσοκομείο δεν διέθετε τις εγκαταστάσεις αντιμετώπισης των εγκαυμάτων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της σοβαρότητας των τραυμάτων του Masih.


[


Ο Masih πέθανε γύρω στο 01.30 π.μ. την Τετάρτη.

Ο πρόεδρος της Βρετανικής πακιστανικής Χριστιανικής Ένωσης Wilson Chowdhry, αποκάλυψε πως ο Nouman πριν πεθάνει έδωσε συγχώρεση στους  δολοφόνους του.

«Αυτός ακριβώς έκανε, τους συγχώρεσε. Αυτό είναι ίσως σπουδαίο από μια απλή συγχώρεση. Δεν ήθελε οι δολοφόνοι του να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους σε οποιονδήποτε άλλον. Ήταν απλά πολύ μεγαλόψυχος με ένα χριστιανικό τρόπο» είπε ο Chowdhry. Εμείς λέμε ότι ήταν ένας σύγχρονος μάρτυρας του Χριστού και γι αυτό συγχώρεσε τους δολοφόνους του. 

Ο τρόπος που τον κήδεψαν (βλ. φωτο) οι Χριστιανοί, δείχνει ότι ο νεομάρτυρας του Χριστού Nouman Masih είναι ήδη σύμβολο πίστης και ομολογίας γι αυτούς!  
Το ρεπορτάζ πήραμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου