Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 97!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παπαδήμ(ι)ος και Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη νόμου, για την «ανεξαρτησία» της ΤτΕ!



Με μαέστρο τον διεφθαρμένο Παπαντωνίου! Καταλάβατε γιατί είναι ακόμα στο απυρόβλητο;
Λ. Παπαδήμος και Γ. Στουρνάρας συμμετείχαν -το 1997- στην σύνταξη σχεδίου νόμου, για την «πλήρη ανεξαρτησία» της Τ. τ. Ε.

Για όλα είχε «φροντίσει» ο – κατά τον Κ. Καραμανλή- Αρχιερέας της διαπλοκής (και για το τραπεζικό σύστημα) ….με τον «κουμπάρο» τον Γ. Παπαντωνίου!

ΣΗΜ. Αν τελικά έχει ψηφισθεί τέτοιος νόμος, να τον «τροποποιήσει» η Βουλή ….μήπως και αφαιρέσει -αν υπάρχουν εκ του νόμου- κάποιες από τις υπερεξουσίες του Γ. Στουρνάρα.

Σήμερα η Τ. τ. Ε, «ελέγχεται» για την νομισματική πολιτική -και όχι μόνο- από το Ευρωσύστημα και το ΠΑΣΟΚοσύστημα! 

ΙΘΑΓΕΝΉΣ 


Έγραφε -μεταξύ άλλων- η εφημερίδα:

«Πλήρης ανεξαρτησία για την Τράπεζα της Ελλάδος»

«H πλήρης ανεξαρτητοποίηση της Τραπέζης της Ελλάδος από το Δημόσιο, προβλέπεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, το οποίο πρόκειται να κατατεθεί ύστερα από, περίπου, ένα μήνα στη Βουλή. Οι προωθούμενες ρυθμίσεις συζητήθηκαν σε χθεσινή σύσκεψη στο γραφείο του γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας κ. A. Φωτιάδη, με τη συμμετοχή του διοικητού της Tραπέζης της Eλλάδος κ. Λ. Παπαδήμου και του προέδρου του ΣOE κ. Γ. Στουρνάρα.»…….. 

«Οι τελικές ρυθμίσεις θα αποφασισθούν με ευθύνη του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα προωθήσει το νομοσχέδιο στη Βουλή.»……..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου