Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!


Φρίκη! «Πώς σπρώξαμε την Ελλάδα στην άβυσσο»Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Επιτραπέζιο παιχνίδι στη Γερμανία για την ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας!

Ενώ οι εδώ «βλάκες πολίτες» έχουν αποχαυνωθεί από τα πουλημένα ΜΜΕ και έχουν κατακερματιστεί από τα λυσσασμένα κομματικά γκρουπούσκουλα, οι Γερμανοί παίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στα ζάρια!...

Είπα να κάνω, έναν χαλαρωτικό «περίπατο» στο γερμανικό τύπο, για να πληροφορηθώ πώς παρουσιάζουν οι «προπαγανδιστικές φυλλάδες» της Γερμανίας τα γεγονότα στη χώρα μας.

Σχεδόν όλες οι εφημερίδες λοιπόν, προβάλλουν τη δήλωση του
 κ. Τσίπρα ότι: "Είναι «έτοιμος για συμφωνία» - Όμως η ευρωπαϊκή επιτροπή και το ΔΝΤ διαφωνούν μεταξύ τους."


Κι εδώ, εξ υπαρχής, διαπράττεται μέγα πραξικόπημα από τον αυτόκλητο δικτατορίσκο κ. Τσίπρα, που παίζει (συμφωνώντας!!!) την τύχη των Ελλήνων και της χώρας χωρίς καμιά απολύτως δικαιοδοσία/εξουσιοδότηση/νομιμοποίηση και σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα έπρεπε άμεσα, να εγκαλεστεί σε απολογία από τις πολιτικές και δικαστικές Αρχές της χώρας.Όμως κυριολεκτικά, «άναψαν τα αίματα», όταν διάβασα το φρικιαστικό πρωτοσέλιδο της γνωστής εφημερίδας "Handelsblatt": «Πώς σπρώξαμε την Ελλάδα στην άβυσσο». 

Περιγράφεται εκεί, πώς παίζεται ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, από την ομάδα σύνταξης της εφημερίδας, (το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο από το Φθινόπωρο έναντι 39 ευρώ!), ως εξής: Με κάρτες, πιόνια, ομόλογα και χρήματα διεφθαρμένοι τραπεζίτες/ιμεριαλιστές/επιχειρηματίες κάνουν χρήση κάθε ανήθικου, αθέμιτου, ακόμα και πολεμικού μέσου, για να επιβάλλουν μεταρρυθμίσεις, να εξαγοράσουν συνειδήσεις, να αλλάξουν κυβερνήσεις, να καταστείλουν εξεγέρσεις, με σκοπό, να ιδιωτικοποιήσουν/αρπάξουν λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, ορυκτό πλούτο, ακόμα και την Ακρόπολη, όπως και κάθε στοιχείο της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας στην Ελλάδα! 

Το ελληνικό σύμβολο είναι "€ uro Κρίση» στο στόχαστρο των τραπεζών.  Πηγή: AP


Π.χ. με μια κάρτα του παιχνιδιού, την «κάρτα των Βρυξελλών» ο παίκτης, μπορεί να ρίξει τη κυβέρνηση και να επιβάλει μια άλλη!

Μάλιστα, οι αδίστακτοι εμπνευστές του «παιχνιδιού» (του σύγχρονου πολιτικού, επιχειρηματικού και στρατιωτικού «Modus Operandi») τραβάν το θέμα στα άκρα: Λαμβάνουν υπόψη ακόμα και ενδεχόμενες εξεγέρσεις του Ελληνικού Λαού, για να επανακτήσουν τα ιδιωτικοποιημένα λιμάνια, αεροδρόμια κλπ. και την υπό ξένη ιδιοκτησία Ακρόπολη... Όμως, και γι αυτό το ενδεχόμενο οι αιμοβόροι ιμπεριαλιστές έχουν προβλέψει να εφοδιαστούν με τελευταίας τεχνολογίας, όπλα καταστολής από τη Ρωσία και την Αμερική, ώστε με αυτά να καταπνίγουν γρήγορα οποιαδήποτε εξέγερση!

Κάθε χρόνο, ένας επιλέγει από διάφορες πόλεις κάρτες: Με το "Μόσχα" μπορούν να αγοράσουν όπλα και χρυσό.  Είναι σημαντικό το ποιος θα πάει πρώτος και σε ποια φάση του παιχνιδιού είστε.  Πηγή: Steffen Daniel Meyer

Στην εισαγωγή του «παιχνιδιού» αυτού υπάρχει η εξής διαβεβαίωση: «Έχεις το θάρρος να παίξεις με το κίνδυνο, ώστε με κάθε ανήθικο μέσο και αδίστακτο τρόπο, να ιδιωτικοποιήσεις όλη την Ελλάδα και να οδηγήσεις τους Έλληνες στην καταστροφή! Ποιος λογαριάζει τη «Δημοκρατία», όταν εσύ έχεις τανκς?»
Μετά τα παραπάνω, τα απίθανα και ασύλληπτα, με πόνο ψυχής και οργή, αυτά έχω να προσθέσω μόνο: 
Έλληνες και Ελληνίδες, 
Αποκλείστε τις φαντασιώσεις για την «Ευρώπη των Λαών»! 
Υποχρεώστε την εφαρμογή κάθε συμφωνημένου πολιτικού/προεκλογικού συμβολαίου!
 Εγκαταλείψτε τα σκοτεινά «σπήλαια του Πλάτωνα» της σύγχυσης και της χειραγώγησης! 
Βγάλτε τα κεφάλια από την άμμο της ευθυνοφοβίας και της αποχής! 
Κλείστε τα δηλητηριώδη ΜΜΕ της αλλοτρίωσης! 
Απαξιώστε τους απατεώνες πολιτικούς, που σας παραμυθιάζουν! 
Σταματήστε τις μεταξύ σας διασπαστικές κομματικές έριδες! Ενωθείτε για τη σωτηρία σας! 
Κάντε γόνιμη χρήση του διαδικτύου! 
Αντιδράστε, αντισταθείτε με κάθε τρόπο στη γενοκτονία και τη λεηλασία! 
Προστατεύστε τις οικογένειές σας! 
Σώστε αυτόν τον επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα! 
Αυτή η γη είναι δική σας! 
Αυτή η θάλασσα είναι ελληνική! 
Αυτός ο ήλιος σας ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου