Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ- Π. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΩΦ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Π. ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ - ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ..


ΕΛΕΓΕ: '' ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΑΥΤΟ...Ο,ΤΙ ΛΕΣ , Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ , Ο,ΤΙ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ,ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ..''.!!!!!! 

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΚΙ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ...

Η ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ...ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΡΔΙΕΣ ΔΕΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ...

ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΥΓΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥΣ...Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΚΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ.. 

Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΨΥΧΟΦΕΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ..ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ...

Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΜΠΑΛΑΙΩΝ ΚΕΙΜΗΛΙΩΝ..ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ...ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ..ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..

ΕΙΘΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ..ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ..ΜΕΤΑΝΟΙΑ...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου