Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Η ΝΕΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΣΕ!

Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ  ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ «ΓΙΑΤΡΩΝ» ΚΑΙ «ΔΙΚΑΣΤΩΝ» ΓΙΑ  ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΣΑΡΛΥ!



Ο Chris Gard, 32 ετών, και η Connie Yates, 31 ετών, ήθελαν να πάνε το 10 μηνών γιο τους, Charlie, στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε δοκιμαστική θεραπεία. Ο μικρός πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση και έχει εγκεφαλική βλάβη και η περίπτωση του θεωρείται “τελειωμένη”.





Ωστόσο οι γιατροί στο Great Ormond Street Hospital για παιδιά, στο Λονδίνο, όπου ο Charlie νοσηλεύεται, είπαν ότι θέλουν να είναι σε θέση να «πεθάνει με αξιοπρέπεια» (!!!) 

Το ζευγάρι, από το Μπέτφοντ του Λονδίνου, κατάφερε να μαζέψει σχεδόν £ 1.4 εκατ. ώστε να μπορέσουν να πάνε το γιο τους στην Αμερική, αλλά μια σειρά από δικαστήρια αποφάνθηκαν υπέρ των Βρετανών γιατρών.

Τελικά προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(!!!), όπου επίσης η απόφαση βγήκε σε βάρος τους!!!

Την απόφαση αυτή θα την ζήλευε και ο Χίτλερ! Αφαίρεση κηδεμονίας από τους γονείς και ευθανασία!!!




Μιλώντας μετά την ετυμηγορία, η μητέρα δήλωσε ότι η απόφαση αυτή του δικαστηρίου τους σύγχυσε πολύ. Βγήκε μετά από τις δηλώσεις των "ειδικών" στο Great Ormond Street, οι οποίοι κατέθεσαν ότι "η θεραπεία στις ΗΠΑ είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν θα βοηθήσει", ενώ πρόσθεσαν ότι η υποστήριξη της ζωής θα πρέπει να σταματήσει.

 Για ποιο λόγο, τότε, γίνονται πειράματα σε νέες θεραπείες αν δεν αφήνουν σε κάποιον, που είναι έτσι κι αλλιώς καταδικασμένος, να τις δοκιμάσει και να αποτελέσει με την θέλησή του μέρος του πειράματος;  Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση θα έχανε το βρέφος "την αξιοπρέπεια" του; Ή μήπως φοβήθηκαν ότι θα πεθάνει πάνω στην νέα θεραπεία και γιαυτό αποφάσισαν να προλάβουν και να το σκοτώσουν εκείνοι; 

Η όλη υπόθεση πάντως δεν είναι ούτε αστεία ούτε τυχαία. Αποτελεί "πείραμα" (για την αντίδραση του κόσμου) στο γενικότερο πλαίσιο  της ευγονικής και της ευθανασίας που λανσάρεται τελευταία, –δηλαδή τις πρακτικές που χαρακτήριζαν τον Χίτλερ ως θηριώδη ναζιστή και φασίστα, μόνο που τώρα, μερικές δεκαετίες μετά, αποτελούν τα "ανθρώπινα δικαιώματα" της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 

Στο "πείραμα" αυτό ευτυχώς αντέδρασε ο απλός κόσμος! 

Η απόφαση γιατρών και δικαστών για τερματισμό της μηχανικής υποστήριξης και η άρνηση της μετάβασης του στις ΗΠΑ για πειραματική θεραπεία ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία, που δεν άργησαν να πάρουν και παγκόσμιο χαρακτήρα. Εκτός από τα φειδωλά ως ανύπαρκτα δημοσιεύματα στην Ελλάδα, η υπόθεση Τσάρλι συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, με τις αδιανόητες απανωτές αποφάσεις να καταδικαστεί ο μικρός στο θάνατο χωρίς να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Έτσι το μηχάνημα που θα ησύχαζε την προηγούμενη Παρασκευή, σήμερα ακόμα δουλεύει!

Η ομάδα υποστήριξης των γονιών και του μικρού ήρωα, ο “Στρατός του Τσάρλι”, έδωσε κυριολεκτικά μάχη μέσα από τα social media, τον τύπο, αλλά και με διαδηλώσεις στο νοσοκομείο.

Νιώθουν ήδη νικητές για την παράταση που πήρε ο Τσάρλι και εξαιρετικά αισιόδοξοι ότι όλα θα ανατραπούν προς όφελος του – ζητούν να γίνει αυτό που επιθυμούν οι γονείς.

Κάθε ιστορία έχει την αρχή της, τη μέση και το τέλος της. Το τέλος της πικρής ιστορίας του μικρού Τσάρλι δεν γράφτηκε ακόμα, άλλαξε την τελευταία στιγμή και το μηχάνημα τον κρατάει  ακόμα στη ζωή.

Ποιος το κατάφερε αυτό; Εμείς – η κοινή γνώμη!


ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου