Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! 


Τι τον συμβουλεύουν οι Επιτελείς του Μαξίμου

Πολιτική παγίδα στήνει ο Τσίπρας μετά από εισηγήσεις συνεργατών του Μαξίμου.

Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει καμία από τις προεκλογικές της υποσχέσεις, αντίθετα έχει βάλει ακόμη πιο βαθιά στους Έλληνες τη μέγγενη της λιτότητας και των Μνημονίων και με δεδομένο ότι δέχεται πυρά από το σύνολο της αντιπολίτευσης και με την κοινωνία στα κάγκελα, το Μαξίμου ψάχνει να βρει τρόπο να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.


Έτσι όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Παραπολιτικά ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος να στήσει κάλπες για την αλλαγή του πολιτεύματος αλλά Μακρόν.

 Θα πρόκειται για ένα δημοψήφισμα µε αντικείµενο τη Συνταγµατική Αναθεώρηση προκειµένου να εξασφαλίσει µια πολιτική εντολή-δέσµευση από τον λαό για τα θέµατα που θα θέσει υπό αναθεώρηση το επόµενο διάστηµα, µε κορυφαίο αυτό της εκλογής του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας από τη βάση µε αυξηµένες αρµοδιότητες.



ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Δεν έχει τέλος το θράσος του ψευτοαριστερού ΣΥνωστισμού ΡΙΖικής Αποσύνθεσης (της χώρας). Δεν φτάνει που έχει φλομώσει στα ψέμματα τον Ελληνικό λαό, που έχει προδώσει την χώρα, τώρα με δόλωμα την εκλογή του Προέδρου της ∆ηµοκρατίας από τη βάση θέλει να κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και με την συνενοχή του λαού, και την Ελλάδα προεδρευομένη δικτατορία όπως επιτάσσουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, οι επιδιώκοντες την παγκόσμια δικτατορία του χρήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου