Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΑΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 15


ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ: «ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»


Άγιο Όρος για «ταυτότητα φύλου»: Καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού


ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Απόλυτη δικαίωση της επιστολής του λογοτέχνη Γ. Βολουδάκη πρός τους Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος, (που δημοσιεύσαμε αποκλειστικά και που επισημαίνει την αδράνεια των επισκόπων στα κοσμογονικές αλλαγές που φέρνει η νέα τάξη στην Ελλάδα) αποτελεί η καθυστερημένη και χλιαρή αντίδραση της Ιεραρχίας.

Σύρθηκαν κυριολεκτικά μετά την οργισμένη επιστολή  του μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά (την δημοσιεύουμε παρακάτω) ο οποίος αντέδρασε πρώτος απ΄όλους και ακολούθησε ο Φθιώτιδος Νικόλαος ο οποίος, μαζί με τον Αιτωλίας Κοσμά είναι οι μοναδικές εξαιρέσεις μητροπολιτών που αντέδρασαν εξ αρχής στο επαίσχυντο νομοσχέδιο.

 Εμπνευσμένη από την οργισμένη επιστολή του μητροπολίτη Αιτωλίας που φώναξε πως «Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων», ακολούθησε σχετικά καθυστερημένα η επιστολή των αγιορειτών που δημοσιεύουμε εδώ και τελευταία και "καταϊδρωμένη" ήρθε η χλιαρή αντίδραση της Ιεραρχίας δια στόματος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου...

Επιστολή σε Κοντονή και Γαβρόγλου από τους Προϊσταμένους 20 Μονών: «Εάν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους» αναφέρουν και διερωτώνται ποιος ορθόδοξος βουλευτής θα το ψηφίσει...

Εντονότατη είναι η αντίδραση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Σε επιστολή προς του Υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή και Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, αλλά και τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που απέστειλε η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους επισημαίνεται ότι με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου καταστρατηγείται απροκάλυπτα ο νόμος του Θεού. 


Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών του Αγίου Όρους στην επιστολή τους, διερωτώνται μάλιστα ποιοι ορθόδοξοι βουλευτές θα προχωρήσουν στην ψήφιση ενός τέτοιου νόμου. «Αναφορικώς με το προς ψήφιση νομοσχέδιο διερωτώμεθα πλέον τι μας επιφυλάσσεται στο μέλλον!» - αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή του Αγίου Όρους.


Οι Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των Είκοσι Ιερών Μονών προσθέτουν μάλιστα ότι είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν σθεναρά στις κυβερνητικές επιλογές γιατί όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αν δεν το πράξουν θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους 
Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά η επιστολή των Αγιορειτών:

ΟΡΓΙΣΜΈΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, στο νομοσχέδιο που προωθείται για την «διόρθωση της ταυτότητας φύλου».

Η αντίδραση αυτή εκφράζεται με ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας με την οποία τους καλεί να ματαιώσουν την ψήφιση «του επαίσχυντου αυτού νομοσχεδίου».

«Τρίζουν τα κόκκαλα των Αγίων και των ηρώων της Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Κλαίει ο Άγιος Κοσμάς, ο μεγάλος ελευθερωτής της Ελλάδας, θλίβεται ο μεγάλος διδάσκαλος του Γένους μας, όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός, και όλοι οι τοπικοί μας Άγιοι», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ἀπό δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε ὅτι κατατέθηκε πλέον στή Βουλή νομοσχέδιο γιά τήν ἀλλαγή φύλου μέ μία ἁπλῆ αἴτησι. Εἶναι δυνατόν τέτοια νομοσχέδια νά ψηφίζωνται σέ αὐτήν τήν μαρτυρική πατρίδα τῶν ἁγίων καί τῶν ἡρώων;

Προάγετε νομοσχέδιο πού ἀρνεῖται τό Δημιουργό Τριαδικό Θεό καί Τόν βλασφημεῖ, ἀρνεῖται τή φύσι, ὑποβιβάζει τήν ψυχοσωματική ὀντότητα τοῦ ἀνθρώπου, φέρει σωματική καί ψυχική διαταραχή στήν εἰκόνα τοῦ Θεοῦ, καλλιεργεῖ τήν διαστροφή καί ἐμποδίζει τήν πορεία τοῦ ἀνθρώπου πρός τόν ἁγιασμό του καί τήν κατά χάριν θέωσί του.


Ἀπευθύνομαι σέ Σᾶς, τούς ἐκπροσώπους τοῦ γενναίου καί ἡρωικοῦ λαοῦ τῆς Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας, καί ὡς πνευματικός πατέρας του, Σᾶς παρακαλῶ νά ζητήσετε τήν ματαίωσι τῆς ψηφίσεως τοῦ ἐπαισχύντου αὐτοῦ νομοσχεδίου.

Σᾶς ἐκτιμῶ καί γνωρίζω ὅτι ἐπανειλημμένως ἐκφρασθήκατε ὑπέρ τῶν ἀξιῶν καί τῶν ἰδανικῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καί τῆς Πατρίδος μας.

Εἶναι καιρός, τώρα ἐμπράκτως, νά προασπίσετε τήν ἀξία καί τήν τιμή τῆς προσωπικότητος τοῦ ἀνθρώπου. Εἶναι ὥρα νά διασώσετε τήν σωματική καί τήν ψυχική ὑγεία τοῦ λαοῦ μας.

Τρίζουν τά κόκκαλα τῶν ἁγίων καί τῶν ἡρώων τῆς Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας. Κλαίει ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς, ὁ μεγάλος ἐλευθερωτής τῆς Ἑλλάδος, θλίβεται ὁ μεγάλος διδάσκαλος τοῦ Γένους μας, ὅσιος Εὐγένιος ὁ Αἰτωλός, καί ὅλοι οἱ τοπικοί μας Ἅγιοι.

Περιμένω τήν ἡρωική φωνή σας γιά νά πληροφορήσω τόν ἁγνό λαό μας, τούς ἡλιοκαμμένους λεβέντες γονεῖς, πατέρες καί μητέρες, ἀλλά καί τούς ἐκλεκτούς νέους καί νέες μας, πού ζητοῦν πρότυπα, Ἑλληνες ἡγέτες, οἱ ὁποῖοι θά σώσουν τήν Πατρίδα καί τούς Ἕλληνες.

Μετ’ εὐχῶν πατρικῶν,
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 
ΚΟΣΜΑΣ 


ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

  1. ωραια,τωρα κοιταξτε να βαλετε μεσα το μητσοτακη σαν καλυτερο απο τους αλλους ή κανενα αλλο που καταψηφισε το νομο αλλα παραμενει στο αντιχριστο κομμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ?ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑΡΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ? ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΙΧΩΣ Η ΑΛΛΗΘΕΙΑ.ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ Μ ΚΟΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή