Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΗΘΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ " ΗΘΙΚΗΣ"

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΤΤΗΘΕΙ!  



Ο (ελέω νέας τάξης) "εκπαιδευτικός"ιστότοπος  Αλφα Βήτα  που αυτοσηματοδοτείται με greeklish ως Alfa Vita (!!!) ενοχλήθηκε με την επιστολή του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα  προς τα πολυκαταστήματα Jumbo όπου εκφράζει την δυσφορία του για την γκέι προπαγάνδα της διαφήμησής τους και δηλώνει ότι δεν θα ξαναψωνίσει όσο δεν παίρνουν πίσω το κατάπτυστο σποτ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ

Πατέρας ανακοινώνει μποϊκοτάζ στα Jumbo... για να μην γίνουν τα παιδιά του gay




Τα Jumbo έγιναν η πρώτη ελληνική εταιρεία που επέλεξε gay ζευγάρι για την προώθηση των προϊόντων της, ωστόσο φαίνεται πως η κίνηση αυτή βρήκε αντιδράσεις στα πιο συντηρητικά ακροατήρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανοικτή επιστολή γονέα, που σε ένα ρεσιτάλ συντηρητισμού και βαθύτατης άγνοιας (συνήθως αυτά πάνε μαζί) ανακοινώνει πως θα σταματήσει να ψωνίζει από την εν λόγω αλυσίδα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο "προπαγανδίζει" την ομοφυλοφιλία, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί εξ ίσου "φυσική" με μια ετεροφυλοφιλική σχέση.


Λες και ένα παιδί (το οποιοδήποτε) "επιλέγει" συνειδητά τον σεξουαλικό του προσανατολισμό με βάση μια διαφήμιση, σαν να πρόκειται για... τη καινούρια κούκλα του Action Man.

(Και ακολουθεί η επιστολή)

Είναι να φρίττει κανείς με το γεγονός ότι πολλοί εκπαιδευτικοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της νεοταξικής νοοτροπίας και θέλουν να μεταδώσουν στους μαθητές τους "ήθη" ανήθικα και να "καταρρίψουν τα έμφυλα στερεότυπα" εγκαθιστώντας στη θέση τους τα έκφυλα στερεότυπα.



ΑΙΔΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου