Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΨΕΥΤΟΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15!!! 


Η αθλιότητα, η ανώμαλη σεξουαλικότητα, και το απύθμενο θράσος της νέας εποχής γίνεται νόμος, αφού το ν/σ που επιτρέπει σε 15χρονα παιδιά να αλλάζουν φύλο, ψηφίστηκε «επί της αρχής» και οδεύει πλέον προς ψήφιση και από την Ολομέλεια με την σύμφωνη γνώμη της κυβερνητικής πλειοψηφίας

Το σχετικό νομοσχέδιο πέρασε από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη.

Επί της αρχής θετικά ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛαίοι, η δημοπρατική παράσταση του παλιοΠΑΣΟΚ και το βοθροπόταμο. Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, Χ.Α. και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν.


Νωρίτερα, ο Κοντονής παρουσίασε την νομοτεχνική τροποποίηση ώστε να προβλέπεται η δυνατότητα αλλαγής φύλου και για παιδιά 15ετών παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκαλεί η συγκεκριμένη απόφαση τόσο στους ΑΝΕΛ όσο και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε πως  η αλλαγή φύλου για παιδιά 15 και 16 ετών θα γίνεται με σύμφωνη γνώμη των γονέων και μετά από ιατρική γνωμοδότηση συμβουλίου που θα λειτουργεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ!!!!


Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ακόμα παραμένουν άνθρωποι ακόμα και στο ψευτοαριστερό κυβερνητικό κόμμα, όπως η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά που είπε στο Κανάλι της Βουλήςεκπροσωπώντας την κίνηση «Πράττω»  ότι «τέτοια σχέδια νόμων θα πρέπει να ψηφίζονται κατά συνείδηση» και ότι «αποτελεί κόκκινη γραμμή για την ίδια η μείωση του ορίου ηλικίας στα 15έτη».

Από την πλευρά των ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπχριστόπουλος ξεκαθαρίζοντας την στάση του κόμματος είπε ότι θα ψηφίσει θετικά επί της αρχής, θα καταψηφίσει το άρθρο για το 15ο έτος και πρόσθεσε ότι θα υπάρξουν και διαφοροποιήσεις μεμονωμένων βουλευτών σε επιπρόσθετα άρθρα.

Ακολουθώντας ο Κώστας Κατσίκης εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τις προωθούμενες διατάξεις  ενώ είχε και μικρής έντασης διαξιφισμό με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής περιγράφοντας την εικόνα προσώπων που φορούν φόρεμα και έχουν γένια  - αναφερόμενος προφανώς στην «Κοντσίντα»  - παρενέβην η Χριστοδουλοπούλου σχολιάζοντας «το πρόσωπο που περιγράφετε βραβεύτηκε από την Εurovision».(!!!)

Zoύμε στην εποχή της αθλιότητας, του ξεπεσμού και της ανήθικης παράνοιας. Η κοινωνία μας έχοντας  παραδοθεί στον μαμμωνά και στην υλική ευμάρεια (των ολίγων) εκθυλίζεται, εκμαυλίζεται και εν τέλει εκφυλίζετα! 

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου