Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΝΟΜΟ

KOYKΛOΘEATΡO ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. ΣΤΗΝ «ΔΙΑΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ


Αν ήθελε κανείς να γελοιοποιήσει τον αντίλογο στον επαίσχυντο και βορβορώδη νόμο που ψήφισε η "βουλή" των Ελλήνων για την αλλαγή φύλου από τα 15, δεν θα έβρισκε πιο γελοίο επιχείρημα από αυτό που επικαλέστηκε ο Μητσοτάκης στη ομιλία του:
                                       
«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου είπε μια ιστορία ότι πήγε ένα παιδί που του είπε ότι θέλει να αλλάξει φύλο γιατί του το ζήτησε ένας εξωγήινος στον Υμηττό. Μια τέτοια απόφαση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε όλη τους τη ζωή».(!!!)


Από όλα τα επιχειρήματα του κόσμου βρήκε αυτό το γελοίο παράδειγμα που αν είναι αληθινό, αφορά το 1 εκατομμυριοστό των περιπτώσεων!

Μιά απλή ερώτηση: Αφού μπήκε στον κόπο να μιλήσει με έναν ειδικό, γιατί δεν πήρε έτοιμη την γνώμη όλων των ειδικών;
Φυσικά αναφερόμαστε στο επίσημο θεσμικό όργανο των Ελλήνων Ψυχιάτρων Παιδιού και Εφήβου  δηλαδή στην  Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος-Ένωση Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων η οποία στις 4/10/2017 έστειλε επιστολή στους υπουργούς Δικαιοσύνης και  Υγείας   

Γι αυτήν την επιστολή δεν είπε κουβέντα... Γιατί;

Επίσης δεν είπε το πιο απλό και προφανές:

Ότι είναι παρανοϊκό, τα δεκαπεντάχρονα να μην θεωρούνται ικανά να οδηγούν, να παντρεύονται ή να ψηφίζουν αλλά να θεωρούνται ικανά να αποφασίζουν να αλλάξουν φύλλο!

Γιατί δεν σκέφτηκε να επικαλεστεί τίποτε από αυτά;  


H απάντηση είναι απλή και προφανής: Όλη η αντιπαράθεση δεν είναι τίποτε άλλο από ένα καλοστημένο κουκλοθέατρο, όπου και τους δύο ρόλους, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, τους παίζει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (ΠΤΕ) και τελικά  περνάει στην Ορθόδοξη Ελλάδα έμμεσα τον γάμο των ομοφύλων!


Γιατί εάν θέλουν να παντρευτούν δύο άντρες π.χ. ο ένας θα δηλώνει γυναίκα και ο δήμαρχος θα είναι υποχρεωμένος να παντρέψει το "ετερόφυλο" ζευγάρι...

Για το ανοσιούργημα που πέρασε από την Βουλή έχουν ευθύνη ΟΛΟΙ, κυβερνηση και αντιπολιτευση! 

Η ΛΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου