Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΜΑ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ


Ο ΝΕΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ: «ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ»

ΒΙΝΤΕΟ





 Ο πρόεδρος των Γερμανών Φιλελευθέρων Κρίστιαν Λίντνερ ο οποίος θα είναι και ο νέος κυβερνητικός εταίρος της Μέρκελ  σε συνέντευξή του στη Süddeutsche Zeitung δήλωσε με θράσος ότι «δεν θα κουρευτεί το ελληνικό χρέος εάν δεν βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη» προκαλώντας την οργή των Ελλήνων πολιτών .

Ερωτηθείς αν το κόμμα του θα συναινούσε σε κούρεμα του ελληνικού χρέους, απάντησε ότι « Βέβαιο είναι ότι εντός της Ευρωζώνης δεν μπορεί να υπάρξει κούρεμα. Στην περίπτωση αυτή η Ελλάδα θα έπρεπε να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη».


Συνεπώς η τήρηση της συμφωνίας για την ρύθμιση του ελληνικού χρέους μετά την έξοδο από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη εκτός εάν ο νέος κυβερνητικός εταίρος της Μέρκελ πιεστεί και αλλάξει γνώμη.

Αυτό το μικρό γερμανικό κόμμα που όμως οι συγκυρίες το έφεραν να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην κεντρική γερμανική πολιτική σκηνή έρχεται να δημιουργήσει πρόβλημα στην Μέρκελ αφού η επιθυμία του είναι να δει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης.

Εμας, μας εκφράζει απόλυτα η έξοδος από την ευρωζώνη, αφού αυτή μας κατέστρεψε, φτάνει να γίνει με πατριωτική κυβέρνηση και όχι με τους δωσίλογους που κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνάνε την ταλαίπωρη Ελλάδα...

Πρέπει όμως να καταγγελθεί το παράνομο και επονείδιστο χρέος, αφού πρώτα προηγηθεί λογιστικός έλεγχος, όπως έλεγε ο Δραγασάκης 5 μέρες πριν τις εκλογές «...βάσει του άρθρου 7 του κανονισμού 472 της Ευρωπαϊκής Ένωσης»!

3΄ 




Και τότε θα κουρευτεί από μόνο του και στο σύνολό του, το παράνομο, καταχρηστικό και δόλιο χρέος που δέχτηκαν οι δωσίλογοι όλων των παρατάξεων!




2 σχόλια:

  1. μια ειναι η λυση : ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ... πριν να βγουμε απο την Ευρωζωνη : με την "Χρεωκοπια Εντος Ευρω" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή