Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΙΒΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 
 Το κύμα Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πράξεις Αντίστασης κατά του Μνημονιακού Καθεστώτος Κατοχής και αποικιοκρατίας.

 Οι τακτικές ακυρώσεις πλειστηριασμών όχι μόνο προστατεύουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού αλλά και την περιουσία του Έθνους σε μια εποχή που ο Εθνικός πλούτος (ιδιωτικός και δημόσιος) γίνεται αντικείμενο πλιάτσικου από αλλοδαπές και πολυεθνικές δυνάμεις και οργανισμούς, χρηματοπιστωτικούς και μη.

Είναι λοιπόν φυσικό να γίνεται αντικείμενο επιθέσεων, καταλάσπωσης, συκοφαντιών και υπονομεύσεων από διάφορες εκφάνσεις του Μνημονιακού/κυβερνητικού καθεστώτος αφού αποτελεί τέτοιο σταθερό πλέγμα προστασίας πανΕλλαδικά.

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε, εμείς ο αντιστεκόμενος Λαός, είναι να μην πέσουμε στις παγίδες του Καθεστώτος και άθελα μας προκαλέσουμε ρωγμές και τεράστια υπονόμευση σε αυτό το τόσο επιτυχημένο μέχρι στιγμής πολυσύνθετο και άκρως συμμετοχικό (τόσο για μεμονωμένους ανεξάρτητους Πολίτες, όπως εμείς, όσο και για συλλογικότητες) Αντιστασιακό ρεύμα.

Επιτίθεται το Καθεστώς με προπαγάνδα ότι δήθεν επειδή υπάρχουν και ‘λαμόγια’ και ‘υμέτεροι’ που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την υπάρχουσα κατάσταση για να αποφύγουν την εκποίηση της περιουσίας τους χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν τα χρέη τους, όλο το αντιστασιακό ρεύμα κατά των πλειστηριασμών είναι υπέρ των λαμογιών.

Αυτό είναι τόσο ψευδές όσο και παγίδα για το κύμα Αντίστασης: αφ’ ενός υμέτεροι αυτού του είδους και εμβέλειας δεν φτάνουν ποτέ σε πλειστηριασμούς παρ’ εκτός και εάν πρόκειται για σχέδιο που συμφέρει το προφίλ που θέλουν να χτίσουν για να πετύχουν κάτι άλλο παρανόμως προσοδοφόρο.

 Από εικονικές πτωχεύσεις μέχρι πλειστηριασμούς ‘μπιρ παρά’/σε εξευτελιστικές τιμές που αφήνουν τους δικαιούχους απλήρωτους αλλά και τον υμέτερο χωρίς να χάνει την περιουσία του διότι αυτός που την ‘χτυπάει’ είναι του δικού του κυκλώματος και κατόπιν συμφωνίας (ένα είδος καταδολίευσης), τα υμέτερα άτομα που δήθεν λέει η προπαγάνδα ότι επωφελούνται από την παρεμπόδιση της εκπλειστηρίασης στην πραγματικότητα είτε δεν κινδυνεύουν ουσιαστικά είτε ζημιώνονται με την μη τέλεση πλειστηριασμού και συνεπώς την ακύρωση των δολίων σχεδίων τους.

Εξ άλλου, συνάδει προς τούτο και το γεγονός ότι δεν υπήρχαν τέτοια παράπονα ούτε τέτοιες συνδέσεις δήθεν ζημίας ή προστασίας των δυνατών υμετέρων όταν οι πλειστηριασμοί είχαν παγώσει από το κράτος για όλους ανεξαιρέτως επί σειρά ετών.

Συνεπώς το μόνο που κάνει η Αντίσταση Κατά των Πλειστηριασμών είναι να παρέχει την κρατική προστασία στον Λαό που, για λόγους πιέσεως της Τρόικας και μόνο και προς όφελος των τραπεζών που ήδη έχουν καταφάει τις σάρκες της Ελλάδας με την κακοδιαχείριση και τις απάτες τους, έχει αποσύρει μια δωσιλογική κυβέρνηση.

Στην ίδια λοιπόν λογική και για αυτόν τον λόγο (επειδή οι πλειστηριασμοί γίνονται σε καθεστώς οικονομικής βίας, αντισυνταγματικής και αντιανθρωπιστικής παρανομίας αλλοιωμένων τιμών ακινήτων και για χρέη που σε ένα συντριπτικό ποσοστό έχουν δημιουργηθεί από κρατικές πράξεις και νομοθετήματα εν είδει και προπαρασκευαστικά έμμεσης δήμευσης της ιδιωτικής και δημόσιας Ελληνικής περιουσίας) δεν πρέπει να γίνει κανένας απολύτως πλειστηριασμός και ούτε πρέπει τα κινήματα Αντίστασης στους πλειστηριασμούς να επιτρέπουν οποιονδήποτε πλειστηριασμό υπό τον φόβο της κρατικής προπαγάνδας και της εκστρατείας καταλάσπωσης και εκβίασης που επιχειρείται.

Είναι προφανές ότι εάν μπούμε στην διαδικασία να αποφασίζουμε ποιος πλειστηριασμός θα επιτραπεί και ποιος όχι (και μάλιστα να αποφασίζουν οι αρχηγοί των κινημάτων χωρίς την επικύρωση και την σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκομένων) κατ’ αρχάς περνάμε το μήνυμα στους γκεμπελιστές προπαγανδιστές ότι η επιχείρηση κατασυκοφάντησης μας φοβίζει και ‘πιάνει’ ως μέτρο πίεσης. Αυτό θα ενισχύσει την αισχρή ψευδολογία για να πιέσουν να επιτρέπονται υπό αυτόν τον εκβιασμό όλο και περισσότερες κατηγορίες πλειστηριασμών.

Επί πλέον, εάν αποφασίζουν οι αρχηγοί των κινημάτων επί αυτού στοχοποιούνται ως αντικείμενα διαπραγμάτευσης και πιθανής διαφθοράς ή εκβιασμού αφού παρουσιάζονται ως οι κλειδοκράτορες που έχουν εξουσία επί ποιου η περιουσία θα εκποιηθεί και ποιου όχι με αμφιλεγόμενα κριτήρια και υπό την πίεση και την χάβρα του Ειρηνοδικείου. 

Αυτό αφ’ ενός είναι άδικο και επικίνδυνο για αυτά τα άτομα που ρισκάρουν να διαφθαρούν ή να ‘σπάσουν’ όπως κάθε αρχηγός σε ένα πυραμιδικό σχήμα αρχηγού και ακολούθων και αφ’ ετέρου θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το Αντιστασιακό Μέτωπο που κινδυνεύει να διασπαστεί/κατακερματιστεί και να υπονομευθεί εκ των έσω.

Εάν η κυβέρνηση και οι παπαγάλοι της θέλουν να εκπλειστηριάσουν μόνο τις περιουσίες των υμετέρων όπως ισχυρίζονται δεν έχουν παρά να νομοθετήσουν ευθαρσή απαγόρευση που δεν επιδέχεται ερμηνεία πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, πρώτης επαγγελματικής στέγης και πλειστηριασμών για χρέη που έχουν παραχθεί από την Μνημονιακή κρίση και καθεστώς.

Θα είχε δε επίσης άμεσα εισπράξει και τα χρεωστούμενα από αλλοδαπές εταιρείες/επενδυτές που χρωστούν δυσθεώρατα ποσά ΦΠΑ ή οφείλουν να πληρώσουν ρήτρες και πρόστιμα για αθέτηση υποχρεώσεων συμβολαίου, νομοθεσιών, κ.ο.κ.

Δεν θα εκπλειστηρίαζε τις περιουσίες των μεσαίων και χαμηλότερων στρωμάτων σε εξευτελιστικές τιμές που δεν καλύπτουν καν τα χρέη που ισχυρίζεται ότι θέλει να εισπράξει ή να βοηθήσει να εισπραχθούν από τρίτους.

Τέλος, ένας ακόμα Εθνικός και στρατηγικός ρόλος του γιατί ΔΕΝ πρέπει να γίνεται κανένας πλειστηριασμός ασχέτως ποιον αφορά είναι ότι δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να βοηθήσουμε ή να παρακολουθήσουμε άπραγοι την παράδοση ακόμα περισσότερης Ελληνικής περιουσίας σε πολυεθνικές εταιρείες ή οργανισμούς ή στο ΤΑΙΠΕΔ που θα τα δώσει σε ξένους καθ’ ότι αυτό αποδυναμώνει το Ελληνικό Κράτος και υπονομεύει ακόμα περισσότερο την επικυριαρχία της Ελλάδας εδαφικά και οικονομικά.

Επί πλέον, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να εξυπηρετείται κανένα συμφέρον μέσω των πλειστηριασμών, ακόμα και αν αυτό αφορά ιδιώτη, πρίν να επανέλθει η κανονικότητα στην οικονομία και στις τιμές των ακινήτων ώστε να αντανακλούν την πραγματική τους αξία σε ένα αποκαταστημένο κράτος Δικαίου.

Οποιαδήποτε συναλλαγή πλειστηριασμού σε αυτό το Μνημονιακό Κατοχικό αποικιοκρατικό Καθεστώς μαύρης αγοράς που διαβιούμε τώρα είναι καταχρηστική και παράνομη για όλους τους λόγους που εκθέσαμε.

Το Αντιστασιακό ρεύμα Κατά των Πλειστηριασμών είναι ένα προπύργιο που δεν πρέπει να πέσει εκ των έσω με τις διαβολές και την εν δυνάμει διαφθορά που είναι τα συνήθη όπλα του Καθεστώτος που μέχρι στιγμής έχουν διαλύσει με αυτό τον τρόπο τόσα άλλα κινήματα και ρεύματα.

Όλοι ενωμένοι πρέπει να μην πέσουμε στην παγίδα των λαμογιών-λαγών που χρησιμοποιούνται ως στρατηγικοί μοχλοί για να άρουν την προστασία που δίνουμε στην περιουσία των Ελλήνων Πολιτών και της Ελλάδας γενικότερα.1 σχόλιο:

  1. σωστα εως ενα σημειο αυτα.ομως η πραγματικη αντισταση δεν γινεται ετσι.γινεται στα δικαστηρια. εκει πρεπει να καταφευγουν ολοι ομαδικα δια ολες τις παρανομιες τραπεζων. οποιος ενδιαφερεται να με ρωτησει.οι δε δανειοληπτες που δεν εχουν χρηματα να ενισχυθουν απο ολους μας.παραδειγμα. η εισφορα 128\75 που υπαρχει σε καθε συμβαση ειναι παρανομη.επισης εστειλα στο γενικο λογιστηριο του κρατους αν οι τραπεζες παραδινουν τα ποσα που παιρνουν απο αυτην την εισφορα και δεν την παραδινουν την κλεβουν δηλαδη.αναγκαζομαι μονος να κανω αγωγη τις τραπεζες δια αυτο.επισης οι 360 ημερες που τοκιζουν οι τραπεζες ειναι παρανομον. και αλλαπολλα.θελω ναπω αν ολες οι οργανωσειςκινουνταν σωστα δεν θα καταληγαμε στις δημοπρασιες orfan.pantelis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή