Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


1.500.000 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, 2 ΒΙΝΤΕΟ KAI ENA ΣΚΙΤΣΟ



Μεγαλειώδες σε όγκο το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, 1,5 εκατομμύριο Ελληνες βρίσκονταν στη Βασ. Σοφίας, την Βασ. Αμαλίας, στη Σταδίου μέχρι την Παλαιά Βουλή, την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους .
 Είναι όμως να γελάς με την ανακοίνωση της ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛΑΣ που μετράει 1 στους 10 και και από τον όγκο του συλλαλητηρίου αποφάνθηκε ότι:«... πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου».(!!!)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...





Ήταν όλοι εκεί ακόμη κι εκείνοι που νομίζουμε ότι δεν μπορούν...


Η αστυνομία μετρούσε όταν ο κόσμος ερχόταν...






Και όχι όταν υπήρχε αδιαχώρητο!








Πάλι καλά που δεν τους μέτρησε στο...μετρό όταν έφευγαν...


Θα τους έβγαζε...140!

ΟΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ (ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ)
ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ







ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ...140.000...



ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

2 σχόλια:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΗΓΟΥΜΕΝΟ 1500000 ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 500000 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ?ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν συγχαρητήρια για το ιστολόγιό σας "Οίμος-Αθήνα" και τη συμβολή και τη δική σας στη νέα ελληνική ιστορία που μόλις γράφεται...

    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    "Συλλαλητήριο Μακεδονία - ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"

    https://www.youtube.com/watch?v=fLHCgqAsv1U

    Δοξάζουμε κι ευχαριστούμε το Θεό, που δια πρεσβειών της Παναγίας μας και τόσων Αγίων, ελέησε ώστε να εμψυχωθούν οι Έλληνες και να ξαναβρούν το δρόμο για την ελευθερία τους.

    Αγαπητοί αδελφοί Χριστιανοί, οι προσευχές εισακούστηκαν από την Παναγία μας.
    Οι Έλληνες, με αφορμή το μείζον θέμα για τη Μακεδονία, έκαναν την αρχή για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία και την Ελευθερία.
    Μετά από τόσα χρόνια, μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων (εκεί όπου ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια, τόσα αβάσταχτα μέτρα), σε 2 σχεδόν εκατομμύρια κόσμο και σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, ακούγεται ο ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ:

    "Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ τὰ νικητήρια,
    ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια,
    ἀναγράφω σοι ἡ πόλις σου, Θεοτόκε•
    ἀλλ' ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον,
    ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον,
    ἵνα κράζω σοί• Χαῖρε Νύμφη ἀνύμφευτε."

    Μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, ακούγεται επιτέλους η βούληση του Ορθόδοξου Ελληνικού Λαού:
    ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ Μ­_Ο_Ν_Ο ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή