Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

ΠΟΥΤΙΝ:ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΝΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ. ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!
 ΒΙΝΤΕΟ


Πούτιν: Σε περίπτωση ξένης επέμβασης στην Ουκρανία τα χτυπήματα της Ρωσίας θα είναι αστραπιαία. Τα πυρηνικά όπλα χρησιμοποιηθούν αν χρειαστεί, λέει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ρωσία έχει όπλα για τα οποία μπορεί να επαίρεται αλλά δεν θα καυχιέται απλά γι αυτά θα τα χρησιμοποιήσει, είπε.

Προς γενίκευση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε ενώπιον του Κοινοβουλίου στην Αγία Πετρούπολη.

Πούτιν: Εάν κάποιος τολμήσει να παρέμβει στην κατάσταση στην Ουκρανία από έξω και δημιουργήσει στρατηγικές απειλές, τα χτυπήματα της Ρωσίας θα είναι αστραπιαία. Όλες οι αποφάσεις έχουν ληφθεί σε αυτό το σημείο.Οι αντίπαλοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας απλά δεν χρειάζονται μια τόσο μεγάλη χώρα όπως η Ρωσία.

Η Δύση έχει οδηγήσει την Ουκρανία σε άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Η Δύση όρισε στον λαό της Ουκρανίας τη μοίρα των αναλώσιμων.

Η ρωσική οικονομία δεν έχει καταρρεύσει, αλλά άντεξε τον αντίκτυπο των κυρώσεων.

Η Ρωσία θα απαντήσει στις «αδέξιες» απόπειρες απομόνωσης της χώρας με περισσότερη επιχειρηματική ελευθερία και διαφάνεια.

Έχουμε όπλα για τα οποία μπορούμε να καυχηθούμε, αλλά δεν θα επαιρόμαστε απλά, θα τα χρησιμοποιήσουμε, αν χρειαστεί.

Ο αριθμός των ξένων μισθοφόρων που πολεμούν στην Ουκρανία αυξάνεται συνεχώς. Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θα δείξει σύντομα μερικούς από τους αιχμαλωτισμένους μισθοφόρους.

Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία απέτρεψε έναν πραγματικό κίνδυνο για τη Ρωσία.

«Με το θάρρος, την αποφασιστικότητα, τον ηρωισμό τους, αυτές (οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ) απέτρεψαν μια μεγάλης κλίμακας σύγκρουση που θα είχε εκτυλιχθεί στο έδαφός μας», είπε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι τα καθήκοντα της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα εκπληρωθούν και η Ρωσία θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις. Η ασφάλεια των ανθρώπων που κατοικούν στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, καθώς και στην Κριμαία, θα είναι εγγυημένη, πρόσθεσε.

Oι δηλώσεις του Πούτιν επέρχονται καθώς ο Λαβρόφ όρισε τον εχθρό δηλώνοντας πως ”το ΝΑΤΟ ουσιαστικά ενεπλάκη σε πόλεμο με τη Ρωσία”. Ο ίδιος προειδοποίησε πως ”ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου είναι πραγματικός και σοβαρός και δεν πρέπει να υποτιμηθεί”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου