Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ...

ΤΟ ΤΑΓΜΑ AZOV ΛEEI OTI TO EΡΓOΣTAΣIO AZOVSTAL ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΡΑΦΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!
5 ΒΙΝΤΕΟ


”Το Τάγμα Azov λέει ότι το εργοστάσιο Azovstal βομβαρδίστηκε και σχεδόν ολοσχερώς καταστράφηκε.΄΄.. αναφέρει τώρα το μεγαλύτερο καθεστωτικό μέσο της Ουκρανίας το The Kyiv Independent. 

Στη συνέχεια αναφέρει τη γνωστή προπαγάνδα ότι σύμφωνα με το ”Δημοτικό Συμβούλιο Μαριούπολης πάνω από 1,000 άμαχοι άμαχοι κρύβονται σε υπόγεια καταφύγια του κύριου μεταλλουργικού εργοστασίου της πόλης, όπου οι τελευταίοι υπερασπιστές αντέχουν ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις.”

H απάντηση Υπ.Άμυνας Ρωσίας : αξιωματούχοι του Κιέβου ισχυρίζονται ότι πολλοί άμαχοι είναι στο Azovstal κάτι που αποτελεί ακριβώς ένα ακόμη FAKE NEWS για να σώσουν τους εθνικιστές. 

Σε περίπτωση που κάποιοι άμαχοι είναι στο Αζοφστάλ ζητάμε να ληφθούν μέτρα για την ελευθερία τους και να βγουν μέσω των ανθρωπιστικών διαδρόμων.

 Η Ρώσικη Ομοσπονδία εγγυάται την ασφαλή εκκένωση όλων των αμάχων δίχως διάκριση κι τη μετακίνηση τους σε ανθρωπιστικά κομβόι προς όποια κατεύθυνση επιλέξουν.

Οι αξιωματούχοι των αρχών του Κιέβου και οι δράστες ης απάνθρωπης δράσης στο Αζοφστάλ είναι εγκληματίες πολέμου και τρομοκράτες”,


Εν ολίγοις λέει ή είναι FAKE NEWS η παρουσία αμάχων στο Αζοφστάλ ή αν τόσοπολύ ενδιαφέρεστε γι αυτούς όπως ισχυρίζεστε πάψτε να τους έχετε ανθρώπινη ασπίδα κι αφήστε τους να βγουν μέσω ανθρωπιστικών διαδρόμων...Στο μεταξύ 120 πολίτες που ήταν σε υπόγεια κατοικιών δίπλα στο Azovstal επωφελήθηκαν σήμερα από την προσωρινή κατάπαυση πυρός κι εκκενώθηκαν από ρώσικες δυνάμεις. 

Βγήκαν από αυτά χάρη σε μια προσωρινή και τοπική εκεχειρία που ανακοινώθηκε με πρωτοβουλία της Μόσχας και του Ντόνετσκ. 

Αφού υποχώρησαν κάτω από την επίθεση των επιθετικών αεροσκαφών, οι μαχητές του Αζόφ εγκατέλειψαν τα σπίτια δίπλα στο σημείο ελέγχου του εργοστασίου και τελικά δόθηκε η ευκαιρία στους πολίτες να εγκαταλείψουν τη ζώνη μάχης.

Το νέο τελεσίγραφο για παράδοση των μαχητών του Azovstal έληξε κι οι ρώσικες δυνάμεις ανέλαβαν και πάλι δυναμικά έργο εναντίον τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου